![]() |
|
Hvala Locks, što kažeš na Samsung M21 ? :stoopid:
https://neutrinomobile.hr/samsung-ga...m_medium=click |
Za niže novce definitivno realme mobiteli,od Samsunga jedino S serija donekle valja :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar taj realme 8 nije bio jeftiniji prije par mjeseci nego sad ? Low budget realme imaju uzasne kamere ? |
Po nabavi nije nikada bio ispod 1520
|
Hmm, mislim da je bio 1550 HRK i još -10% na MC (nekad tijekom ljeta i mislim da su još bile gratis sluške ili neka fitness narukvica).
|
Citiraj:
Za te novce na njuškalu ide Mate 20 Pro i S10 se nađe, a S10e za 1100kn... |
Citiraj:
|
Hvala ekipa ! :D
|
Citiraj:
Sad koristim Oppo Find X2 Pro i nikakvih problema sa zvukom, mikrofonom i bilo čime... |
A jesi našao uspoređivati oppo x2 pro i ostale low budget kineze. Pa naravno da ce oppo x2 pro biti u svemu dobar kad ne kosta 200€. Pričao sam za low budget kineze i neke mid range kao sto je npr realme x3 pro ili superzoom. Kao da ja kažem da samung a12 ima losu kameru i zvuk ali eto s21 nemam tih problema.
|
Citiraj:
|
Pa napisao si da sad koristis oppo x2 pro? Citaj malo bolje sta si sam napisao, skratio sam FIND ali mislio sam da si skuzio.
Citiraj:
|
Ma ok... Poanta je da i neki Realme modeli više klase imaju probleme sa zvukom u slušalici. To sam htio naglasiti...
Oppo se ponaša prema Realmiju kao i Xiaomi prema Redmiju i Pocu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Redmi Note 10 Pro 128/6GB- 1700 kn
Mi 11 Lite 5G 128/6GB - 2100kn Obadva nova, zapakirana i s garancijom. Ima nešto bolje u tom cjenovnom rangu? Razmišljao sam i o Galaxy A52. Mislim da ću uzeti 11 Lite samo da duže ne moram mijenjati mobitel. Prelazim s Redmi Note 7 Pro-a i navikao sam na MIUI. Jedina mana Note 7 je što je zvučnik za uho pretih i treba ga jako dobro naciljati na uho da bi se išta čulo. Može netko potvrditi kakav je zvuk na 10 Pro i 11L? Da li se ok čuju u pozivima? Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
Po meni je najkompletniji trenutno Galaxy A52s... Samsung ima solidne kamere, a i sve ostalo je prilično dobro: IP67, AMOLED 120 Hz, SD778g, dobra baterija... |
Citiraj:
|
Iako mi se osobno Samsung gadi i nebi ga sebi nikad uzeo, cini mi se da A52s je debelo bestbuy midrange trenutno po specifikacijama bolji od Realme GT Master Edition, a cijena tu negdje, na Njuskalu se da nac i za manje kazu ljudi, nisam gleda
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMO mob stvarno vrijedi za te novce, još kad bi neku akciju pogodio... |
Ako imaš kakvog korisnika telemacha u obitelji on ga može bez produžavanja ugovorne obaveze dobiti za 1899
https://telemach.hr/750-kn-popusta-n...tent=unlimited |
Citiraj:
|
Mislim da ne vrijedi za prepaid..do kraja ovog mjeseca svi pretplatnici mogu ostvariti taj popust .Odi na prodajno mjesto i pitaj da budeš siguran
|
Citiraj:
dakle....taj samsung a52s je bolji od xiaomi mi 11 lite i redmi note 10 pro i realme 8? |
Znači, lik kojem je nudjen onaj p40lite koji sam ja uzeo za 100e nije htio taj p40 lite jer nema Google servise i kupi na kraju za 1000kn Samsung s7 edge star 5 godina.
Nikad neću shvatiti ljude koji se u nešto ne kuže a ne uvažavaju mišljenje onoga koji se kuži bolje od njih. Smiješno. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |