![]() |
Nisam gold trošio, nego sam ga zamijenio za neki gold tenk koji mi je bio bez veze.
|
Meni osobno sve te verzije super pere su bezveze. Kupolu ti ne buši nitko, već weakspot koji je velik, teško ga fulati. Nema "preferential MM" pa dobivaš tier X mečeve često, tamo svejedno koju osmicu igraš, najebo si.
Zadnjih dana kad igram, guštam s ELC even 90, svejedno jel tier 8 ili 10, malac je brutalan. Gold municiju koristim ekstremno rijetko, i to kad sam 2 tiera slabiji, samo ako vidim da dobivamo meč, jer nema smisla bacati lovu u gubitnički meč. Koristim premium consumable, i veliku prvu pomoć i velike popravke, i uvijek sam u plusu, čak i u većini gubitničkih mečeva. Jedina 2 tenka koja mi često donose gubitak su Cobra i FV4005, skupa municija, i radi dugog reloada često se desi da se ne nanese nikakva šteta. Mečevi s njima su ili epski, ili smeće s 500 štete. |
Ma ide mi na živce Cobra sa goldom 540dmg štete po rafalu. Okrenem 268/4 , zveknem i pucam.
|
268/4 je bio dobar dok ga nisu nerfali pred par mjeseci.
Sad je žalostan. |
Citiraj:
|
Opet stigle kutije, sad kineska nova godina.
Možete dobiti 2 nova tenka iz njih, ali uz otežane uvjete naspram božićnih kutija. Iskreno ne isplati se ... jedan je Obj 590 (srednja verzija 752), a drugi Miel, doslovni klon Bourasque. Preporuka, ne trošiti novce na ove kutije. Ostatak sadržaja je katastrofa. |
Idu mi na živce ovi klonovi tenkova. Vidim da piše Miel i zamijenim ga s Marsom, gadno se zeznem. Ovaj me pljune dva puta i odjuri da se nisam stigao ni okrenuti. Tko će to više pratiti! :O
|
Pa nije ni da je velika razlika... Mars te isto pljucne 3puta za 720 štete, a Miel 2 puta za isto
Razlika je što Marsu treba cca 1,5sec više, ali je i precizniji, pa je veća šansa da će pogoditi... |
Baš.
Miel kao i Bourasque nisu takav strah i trepet kako streameri ih predstavljaju. Jesu zajebani u zadnjih 10% fajta dok su svi na pola HP-a, i to samo ako uspiju pogodit i probit oba hica, inače, klasični glass cannon. |
Citiraj:
Nemam niti jedan, a želim oba. :( Naravno, ne mislim dati tolike pare za piksele pa to ostaje samo želja. :) |
Mrzim onaj "ProKLetto".
Ali sjebali su nešto u igrici. Zadnje vrijeme primjećujem da njemački topovi, poznati po preciznosti. 0,3m fula cijeli tenk. To se prije nije događalo. Ili tenk stoji i miruje, naciljaš ga (i to s boka) i u međuvremenu nestane, granata ode u 3PM i ne pogodi ga. Jednostavno nemoguće. |
Možda ima dojavu :)
|
|
Nisam TD entuzijasta, ali najveći fun factor je FV4005. Nema ljepše nego blindfire oneshot na neki random med il td.
|
da li je ovdje dozvoljeno objaviti oglas za prodaju WoT accounta?
Sent from my KB2003 using Tapatalk |
Vjerojatno nije, ali daj info kako se cijene kreću?
Baš me zanima koliko mi vrijedi account |
Citiraj:
|
Bio je nekad bolji, nerfali ga skoro pred godinu dana. Sad je samo prosječan.
|
Ima netko da jos igra ovo,dobio sam nekakve racune a neznam dali su icemu.
ako moze neko pomoc na PM da vidi jel su icemu ili da i njih podjelim. |
Nisam igrao nekih godinu dana, ali za osim zadnjih par tenkova i poljske TD-e, za ostalo ću ti moći reći da li ima šta zanimljivog
|
Spustio sam se u Tier 3 da vidim šta ima. :D
https://i.postimg.cc/5YJ2pQXT/shot-018.jpghttps://i.postimg.cc/q6NFfYzT/shot-019.jpg |
Evo mali update od prije pola godine. U međuvremenu nabavio i Bourrasquea i Progettoa. Iako je francuz brutalan, nekako mi je talijan draži. S francuzom se znam zaletit pa dobijem porciju, a s talijanom opreznije igram. To su dojmovi. Super su oba, svakako za preporučit.
|
Odigrao ovo Božićno veselje, sada mir do sljedečeg :chears:
|
|
Ja mislio 2.0 bio prije 2 godine.. ili? A izludi me jedva se sjeti na koju pjesmu baca (i ak oje ovo cover od onih zmajeva).
|
|
HEAT mi bas baca na Twisted Metal/Vigilante.
2.0 je make it or break it update. Velike su šanse da svoj 10+ godina acc prodam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |