![]() |
|
Koja je godina taj Mini? Ima li slucajno keyless brave na vratima? Tamo negdje od 2010-te do 2015-te je cijela BMW-ova gama imala problema sa time i to je izvlacilo struju iz akumulatora, pa ako imas to, ja bih ciljao na to i promijenio bravu koja pravi problem. Uostalom, ISTA-u u ruke i izvuci IBS log. Tu se sigurno za par minuta moze pronaci uzrok problema.
Uglavnom, mijenjaj majstora jer te taj zavlaci ocito. |
da 2010. i nisu keyless brave.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vi kojima je Vojko Oberlicht tata-mata ste usrali grad i okolicu s tim kamerama...koja korist brze ceste kroz grad , ak moram vozit 50-60, tako mogu i po magistrali iz 1958... no ruku na srce tako je sad u većini gradova...policija sjedi u birtiji a lova teče...oni nit orali nit kopali..:care: |
Je li netko imao problema s optikom na autu? Ovo ce nam biti treci put u 3 godine da cu ravnati kotace za par stupnjeva :/
Nove gume, mijenjaju se sezonski. Max tri putnika u autu, doduse dvije zene s max robe i moja kesa iz Lidla. Ne prelazi sve skupa 300 kg - 3 osobe i eto koferi da su 30 kg, nema sanse da je vise. Voznja 90% autoput i malo grad - ne znam ima li veze zbog nekih cimbenika :D Edit: ne udaram bankine Passat CC |
U kakvom su ti stanju kugle, spone, krajnice?
|
meni zvuči da su ti kugle malo sjebane.
Kad si ih zadnji put minja i jesi li ih minja? No opet, te stvari se vide na tehničkom pregledu, ako tehničar želi gledati. |
Citiraj:
Meni je auto nakon nekih 4 godine bio na optici i nisu imali sta raditi, kaze sve OK. A auto je za razliku od tvog 95% voznje po gradu (ZG), znaci prelasci sahtova, tracnica, miliona zakrpa i lezecih policajaca po ulicama itd. |
Na TUVu mi nije nista rekao prije 2 godine, ali tad je bilo sve sredeno. Vozim auto iduci tjedan na veliki servis pa cu vidjeti da to i to provjere. Puno hvala ekipa.
|
A što točno na ovjesu ravnaš?
Koji elementi ovjesa ti imaju opće opciju štelanja osim na sponi letve volana kod krajnika? |
|
Citiraj:
Mogu pitati, ali cu ostaviti auto 31 na servisu i onda nek se sve provjeri. |
Još jedan biser
https://riportal.net.hr/ostalo/opasn...40km-h/488940/ |
Citiraj:
|
Loša vijest za EV-ove. HEP od 01.04. diže cijene na svojim punionicama.
https://autonet.bug.hr/trziste/hep-d...ionicama-48221 |
Pripreme za sezonu.
Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk |
Nedugo je bila rasprava, snimaju li ove nove kamere u oba smjera.
Snimaju, mogu iz prve ruke sad reći. :D |
Koliko je vremena trebalo da ti dođe kazna?
|
Te nove kamere, jesu to one zaobljene kao pilula ili kockaste?
|
Zaobljene kao pilule, bijele boje.
|
Citiraj:
Dobiješ sliku, koji potez, koliko ograničenje, koliko si se ti vozio, čak se i registarska vidi. Citiraj:
|
Ima i onih novih tamno sivih, vuku na kockaste al su isto blago zaobljene.
Najvise sam ih vidio po Istri. Samo je isto pitanje dal slikaju u oba smjera. @mommi - gdje te okinulo? |
To su samo kucista, kamera mjenjaju po tim kucistima.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Konceptni (woke) Jaguar
https://www.instagram.com/p/DHBIN2Is0Dh |
Meni je skroz dobar, jbg :D
|
|
Citiraj:
|
Ta me i snimila.