![]() |
|
Ono sto sam onjusio (Xceed, Captur, i30, scross), bome suzuki je tu bio najmirisniji. Testni koji sam vozio je imao 400km na satu i cak nije toliko mirisao jer je valjda bio vani, ali izlozbeni u salonu jesu.
Cestitke na kupovini, meni Captur bio jako lip auto s puno prostora u kabini |
Citiraj:
Želim ti puno sretnih kilometara i uživanja. Taj 204ks motor + 7stup. DSG - kao bombon :) |
Tv isječak s Geneva International Motor Show 1989
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naglasak : Old School Mercedes (R129) a ne ove moderne nakupine jeftine plastike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prikazani R19 je mnogo lep.
|
Automobili
Imao sam točno takav taj R19 16V. Moj je bio crni. To su bili dani :)
|
kakvi su to bili dani? :D
|
Citiraj:
Ona Fiesta Xr2 mi je i danas fora. R19 koji je sniman je i danas predivan auto. NSX, Lotus Omega... Sve zakon auti. A danas kad vidim one tacne kak strše prek pol auta instant :puke: |
Automobili
Citiraj:
Činilo se da nikada neće proći… Taj auto je bio jako brz u prvoj i drugoj. Serijski ABS, Speedline felge… i Recarovi sicevi, najudobniji sicevi u kojima sa ikada sjedio. Sve u seriji osim šibera na struju koji je bio nadoplata. |
Nürburgring-Touristenfahrten sezona 2025 od danas službeno otvorena:
https://images2.imgbox.com/b2/64/jFz2Fx3n_o.jpg https://images2.imgbox.com/ca/6f/k9r4nc3J_o.jpg ... sutra slijedi još nekoliko slika :) |
Najs! Ide li ta ptica trkacica ikako s mjesta #migmig :D
|
|
Citiraj:
Kad sam imao kad, nisam imao s čim ni s kojim parama, sad kad imam s čim i dalje nemam kad, a pare mi trebaju za kolica i namještaj :D |
Citiraj:
Ide , samo što sam bio na zimskom setupu pa nisam baš mogao po zavojima kao s ljetnim . Za 1.maj se ide opet pa ćemo onda vidjet :) Eto, dogovori se s @X-Plosiv pa dođite jedan vikend ;) |
Jasta, jedino autobusom kao spectator :)
Zavrsio bas danas rally Pu-Os-Pu po onoj kaldrmi koju zovemo autoput, isuse kriste presveti, hebo me pas ako mi je auto i dalje "ravan", a nema ni 6k km. |
Pa makar je "jeftino" , ta ruta ko polugodišnja vinjeta u normalnim državama :)
|
Citiraj:
|
Tocno tako je i bilo. "Gazio" sam ga, dasto, 140 Zg-SB, a na povratku sam morao 150 (bilo vise prometa). To mi je malko van komfort zone, a i potrosnja ode gore za 1-2 litre usprkos ravnoj dionici. I onda naleti netko brzi, pa hajd sa 140 u desno - i obavezno nesto pogodis. A auto pun do krova i gume jace nadrukane.
|
ZG-OS na kraju valjda završim 75+% u lijevoj jer je hrpa šlepera i onda je još desna katastrofa, pogotovo dio oko SB-a je užas, tempomat 150 i više kada zatreba i tjt.
|
|
Citiraj:
|
Koji klinac delaju na autocesti od Ivanje Reke do Svete Helene? Ograničenje 80, provjera brzine na tabli svakih 200 metara lol... Debili kak su uopće dopustili da autoput ode kvragu tolko, ali mene zanima kolko su te provjere brzine zapravo istinite, jer vidim da ipak većina vozi dosta brže bez obzira na te table.
Zadnjih par put sam vozil 100 jer nisam bil siguran, ali na nekim ravnicama, gde je cesta fakat OK, i nema baš smisla. |
Citiraj:
Noob pitanje, da li treba kakva priprema ako ides sa everyday karom (:D). Nekako imam feeling da bas nebi bas izdrzao malo zesce voznje, mjenjac, kocnice i to....:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Maknem se kad netko brži ide ali stalno visi u levoj |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |
|