![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
za DaBomb je marko projekt uvoznik pa odi njih pitat ili uzmi saraf i odi u zeljezariju neku pitat dal imaju nekaj takvoga. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svi su dobrodošli ! :beer::beer: stavio sam si ramu na veći hod... mekano u 3 pm :D :D :D :goood: mislim da ću ostaviti tako neko vrijeme :D :D moram ga na grmu otjerati da vidim kako se ponaša pri doskocima :D :chears: |
Citiraj:
|
naravno !
javi se :D puno je bolje kad ima ekipe :D duže ostanem i zabavnije je :D :beer: |
ja idem u subotu.... koje vrijeme kod tunela? 10 ili 11??? (za sporiju ekipu me zanima :D )
i možda dođem sa moabom :D yeeeeeehaaaawwwww |
Citiraj:
10:30 tunel to je ta spora ekipa :D ovi brzi se nisu još izjasnili :D ajmo, potrudi se :D zanima me taj DajBombonček |
Dakle, tko je sve na trgu u subotu u 10:00? Ja,....
|
zavisi od moje cure... ako će ona htjet ići, onda sam na onom starom biciklu.... ako ona nejde, onda sam sa dabombom :D
|
Di ces curu medju ove divljake dovesti ;)
Citiraj:
Ako ne zgotove to do vikenda onda se mi cujemo jer mi se bas pedalira van ceste...polako ispadam iz forme, taman sam bio u ritmu - dan voznje / dan odmora. |
Oće tko sutra na Sljeme?
12h, tunel. |
@murina
DSG pinovi 20 kn, znam da se ponavljam ali ja sam ih tamo kupio imam Da Bomb Flat i nisam imao problema sa odrašafljivanjem ako ti fali komad dva dam ti ja da ne kupuješ. pozz |
evo, što se mene tiče, ja sam u subotu spreman sa dabombačem :D hehe, osim ako kiša padne, onda sam doma u krevetu ;)
|
Citiraj:
Moze koja fotka, posto je i meni zanimljiv bajk. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
DVIJE liste. Prva: petak, start 10:30 trg, 11 tunel Code:
De5tr0yer Druga: subota, start 10 trg, 10:30 tunel Code:
De5tr0yer |
Citiraj:
Napokon sam pokupovo sve dijelove. Kada se sve zbroji i oduzme dodo sam samo 200kn. Vilja koliko sam skuzio stiskajuci je rukama radi dobro i cini mi se da je vilja mekanija od recona. Mozda je tome i razlog sta je decko izvadio oprugu iz desne noge (valjda, reko mi je al sam zaboravio) I lijepo se cuje onaj poznati marzov zvuk sljup sljup :D E sada dolaze problemi :D Stirer mi je cini mi se dosta dugacak (oko 23,5cm) i trebat ce ga kratiti (na nekih 20cm) i u vilji mi fali zvijezda, a fali mi i spejsera pa ju nisam mogao prisarafiti tak da ovo sada stoji samo radi slikanja. Da nebi ostalo sve na rijecima evo i dvije slike http://www.pohrani.com/f/3J/zD/3EfZnkYa/img0336.jpg http://www.pohrani.com/f/3R/zf/IpLIHOy/img0338.jpg |
Hoće mozda netko u pet ili sub jedno pedaliranje po cesti do Aleša?:D
|
Ima zainteresiranih za neku nocnu voznju (start oko 20:30-21:00) na sljeme, sutra preksutra?
|
Ja sam za nocnu voznju kad hoces, samo da mi dodje bajk sa servisa...sutra zovem servis da cujem stanje.
|
Citiraj:
pozz! |
Idem sigurno i idemo zajedno, ne žuri mi se tako da nemoraš ići sam ranije. Zajedno ćemo polako.
|
OK onda se vidimo kod tunela u 12h, papa, idem spavati ;)
|
Citiraj:
P.S. trebalo mi je dva dana za naštimat marza :D Max, norco je vapio za takvom vilicom :) |
Mozda bi ja isao s vama na Dotrscinu.
Btw, gdje ste inace doma i gdje cemo oprat bajkove poslje te nocne avanture :D ? |
u potoku :D
|
|
večeras, 21:00 tunel. gore lojstek, dolje ili lojstek ili nesto novo nesto divlje :)
|
Code:
De5tr0yer |
Citiraj:
budem ti ja pravio društvo. :D mene muči jedna stvar... najavljuju kišu s početkom petak navečer... :fuming: |
2die4 i ja danas osvojili Sljeme, Lojstek standardno gore, 12-ca dolje obzirom da ni jedan ni drugi nismo dugo to vozili.
Sve lijepo zaraslo (shinovi radili svoje), žive duše na putu nije bilo, lagani povjetarac u šumi ukratko milina za voziti. |
Citiraj:
|
Rekao mi buraz da si danas sve otpeljao u komadu. Odlično stari !
|
Citiraj:
Code:
De5tr0yer ja nisam hardcore, nažalost.... no bumo vidli, ako nebude, ja sam 100% za ići... uglavnom, u petak popodne mi je zadnji ispit, a onda zdravo pameti.... bit će vožnjica :D |
Zna možda netko koliko km ima do vrha lojsteka, a koliko ima cestom do iste točke?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |