![]() |
Navodno je bilo EUX na S21.
Отправлено через SM-G998B |
Pokazuje mi mob navodno neku vlagu na priključku za punjač. O čem to on? Ne da je na suhom nego na suhom ko barut uvijek! https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...22e34c34c9.jpg
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni nažalost nije pomoglo,jedino sad reklamacije pa vidjeti šta dalje Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Neki mi na S20 došao SMS od t-kome za nove postavke za njihove usluge i počela mi se pokazivati ikonica VoLTE na vrhu koje do tad nije bilo iako je VoLTE bio uključen.
|
nadam se da su počeli gasit 3G pa aktivirali svima volte
|
Ako ugase 3G pola hr(karikiram ali je veliko područje bez 4Ga pogotovo unutar zgrada) ce biti bez signala. Na nekim mjestima čak postoji samo edge.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dođi u Istru i prošetaj po starijim gradovima tj prodavaonicama u starijim gradovima. Svi su na E :D .
|
Kolko su dobri oni Anker kabeli? Treba mi neki bolji kabel za auto jer pri pokušaju spajanja na Android Auto neki dan dobijem poruku na mobu da zamijenim kabel. No opet, možda je u pitanju port na mobitelu. S20+
|
Ako si stavio originalni kabel, onda će ti prije biti problem u USB portu.
Inače, Anker je dobar, ali bi prednost dao Baseusu i Ugreenu. |
Thnx. Isprobat ću prvo s drugim kabelom, pa ako opet zafrkava, nosim mob na servis.
|
Citiraj:
UGreen je klasu bolji od Baseus po omjeru cijene i kvalitete matrijala. Moja preporuka da uzmeš pletene kablove jer ako namjeravaš duže ostaviti u autu po većim vručinama. |
Imam pleteni anker usb c kabel u autu vec nekoliko godina i nikad problema.
|
Kopka me ovaj A52S 5G šta je trenutno full jeftin na Amazon.de. Trenutno imam S20 5G Exynos, skoro 2 god star i ubrzo mi ističe ugovor.
Inače ženi dam svoj stari mobitel kad sebi uzimam novi, prvenstveno jer ja njoj predam mob ko nov a kod nje za mjesec dana to je izgrebano, masno, itd., tako da izbjegavamo joj kupovat baš nove mobitele. :D Mislio sam joj uzet ovaj A52S 5G - koja je razlika između S20(Exynos) starog 2 godine i ovog A52S? Sa kojim će se žena više usrećit? Najbitnija kamera za slikice i eventualno baterija. Ne smijem fulat jer ako kupim A52S ženi, kad sebi uzmem novi na ugovor, moj stari S20 će morati ići na poklon punici. A ne smije baba imat bolji mobitel od žene. :roller: |
Hvala na pomoći dečki. Jeste li te kabele naručivali prek amazona ili ih dila neka trgovina kod nas?
Također, ima li gdje kod nas kupiti onih jako kratkih pletenih kabela? Nešto poput ovog https://www.amazon.de/dp/B08LSNKRMF/...ing=UTF8&psc=1 |
Citiraj:
Ali imaš ih u Mall.hr-u. Baš te kratke kod nas tada nisam našao (meni trebalo za auto punjač) pa sam uzeo na Alliju, ali eto ti uzmi na Amazonu ak nema na Mall.hr. |
Poštarina sa Amazona dođe više nego pdv na kabele sa Alije i zato ih uvijek uzimam kod Kineza. A i jeftiniji su nego na Amazonu.
@vlatko A52s je vrlo solidan mob. Nitko se ne žali na njega. Fluidan je i nema zastajkivanja u radu. |
Citiraj:
Za te novce nema boljeg moba. Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel velika razlika u odnosu na A52 5g?
Taj ima kćer i nekako mi je sve sporo... Trebam još jedan pa zato pitam.. |
SD750G je otprilike 30% slabiji od SD778G, pa možeš očekivati dosta bolje performanse na A52s.
|
Ok. Hvala
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=10483 Citiraj:
Citiraj:
|
Uzeo ovo za utore, typ C, i više se nepojavljuje "vlaga" https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...577c37045f.jpg
Kako popraviti ovo? Usb teško ustekat jer su konektori losi. Ocito VolD+Power ne pomaze a to su svi google rezultati, kao da neznam pročitati sta pise na ekranu.... Inace je mob radio, ukljucio sam Smart switch sa njega na drugi mob, ostalo mi je samo whatsapp prebacit, nestalo je baterije, uključio ga u punjac, i eto ga... neda se :D |
Citiraj:
|
Pitanje za vlasnike A52s, jel vam cuka twitter? Ono lag je boze sacuvaj, al samo na twitteru, probao 60Hz i 120Hz, isti kuki... zbriso pa ponovo snimio app, briso cache itd... nis ne pomaze 😡
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
Meni se Baseus kabel Type C zapalio
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozz. Imam Samsung J7 od šogora,i on bi ga vratio na tvorničke postavke al si je zaboravio pass za mail. kako ga resetirati a da zaobiđem to? Dok ga palim Volume up i Power ne reagiraju. Hvala.
|
Ako ga resetiraš, izgubiti će ti se pass i morati ćeš ga ponovno ukucavati nakon reseta. Mora prvo saznati pass. Koliko mi je poznato, skoro svaki mail servis ima opciju 'Forgotten pass' koja će mu resetirati postojeći i tražiti da odabere novi pass.
|
šta se nemože opcijom Swipe izbrisati baš sve?
|
2 privitaka
Novi update jutros sletio na S22U...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |