![]() |
Citiraj:
Što se tiče Find X5, ne treba previše pametovati. Za te novce ima i drugih dobrih mobitela. Ako želiš nešto drugačije, zašto ne. Find X5 ima premium izradu, ispeglan SW, solidne kamere i dobro riješeno hlađenje problematičnog SD888. Možda i najbolje koje sam probao za taj proc, a imao sam ih dosta. Kod mene je bio oko 6 mjeseci i ostavio je jako dobar dojam. Dobra cijena i EU garancija potvrđeno ostvariva u HR. To što je iz 2022 kakve veze ima? I S21 Fe ili Pixel 7 su stari dvije godine... Obrati pažnju i na Nord 3 za 360 eura 16/256. |
Momci šta se danas preporučuje od mobitela a da nije flagship gdje je glavni interes vrlo dobre kamere (motor/putovanja) i baterija da drzi barem kroz dan.
Plan je uzeti nesto na rate, tako na kupnja vanka otpada. Trenutno imam pxel 4a 5G i onaj 12mpx senzor je pojelo vrijeme. Čitaam zadnje dvije serije pixela nisu neka sreća što baterija,što pregrijavanje etc...OP 12r razočarao po pitanju video kvalitete, xiaomi kao obično do sada odličan Hw ali koma post procesing itd....pa ono, šta savjetujete za isprobati/pogledati još? |
honor 200 pro kažu da je odličan. Pogledaj njega.
|
možda nije za ovu temu ali...
da li bi mobu smetalo da je stalno na punjaču? imam jedan s20 viška za kojeg ne vidim nikakvu svrhu kao mobitel - ali podržava DEX, i zapravo podržava hdmi out preko običnog kineskog adaptera. obzirom da kod staraca tv box ima sad već 6-7 godina i poprilično je sranje - spojio bi mob na tv dugoročno. je to ok plan? baterija-wise mi je glavni upitnik. |
ja imam s8 koji mi je tako spojen, njega koristim kao konzolu za igre + android tv sa raznim aplikacijama.
Trenutno imam treću bateriju u njemu, jer se napuše. Ako će ti biti stalno spojeno, moraš se pobrinuti da se mobitel ne grije. Na tom Dex stationu mobitel stalno leži, pa se zagrije poprilično baterija i onda se počne napuhivati. Riješi hlađenje i sve će ti biti ok. |
Citiraj:
Slušam dalje :goood: |
S23
|
Citiraj:
Citiraj:
ali realno, 700 eura ne vrijedi, ali sto sad vrijedi koliko košta :D |
Citiraj:
za sada je S23 kao favorit, mada si gledam da li ima moooozda nesto slicno za nesto manje evrića.. |
Citiraj:
|
Google’s Pixel 9 Series To Take On The iPhone’s Genmoji With Its AI-Powered Creative Assistant Tool
Kud je krenuo razvoj novih telefona, sve mi se čini da će mi ovaj bit zadnji :D |
Citiraj:
Ide li Dex na novije Samsunge jer ima usb na sebi sto je dobro za bezicnu tikpkovnicu i mis nego da se spaja obicnim HDMI kabelom na tv ,onda se perfierija nema gdje spojiti |
Uzmes usbc port replikaotr neki, nezz jel svi podržavaju
|
|
Koji mobitel uzeti djetetu za oko 200EUR? Samsung A34 mi se čini dosta dobar izbor, ali mi je mrvicu previse novaca. Imate li možda neki prijedlog za nešto za manje novaca, a da će dobro posložiti za YT, Viber i internet?
|
Imaš u Protisu Motorolu G73 8/256 za 170€....
|
Citiraj:
12/512 je 550€ u ekupi. Imam samo dobra iskustva s mobom koji zapravo djeluje kao da je Premium. Od izgleda do performansi. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam imao problema sa aktiviranjem ekrana,imas opcije mislim za smanjivanje osjetljivosti itd. Navodno mana UFS 2.2,ali koliko vidim po benchmarcima i real time usage nema razlike skoro nikakve naspram UFS 3 koja je bila u Edge 40 pro. Jedino ako ces gejmati procesor je upper midrange,a ne flagship level. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Super, tnx. Ma kakvo gejmanje. Teško mi je opravdati kupovinu novog moba kad mi S20FE SD radi ko urica i zdravlje batke je na 90ak posto. I očuvan je brutalno.
|
Citiraj:
Otisak prsta ili PIN i nema otključavanja ekrana. Otisak radi baš dobro, moraš sa svih strana otisnuti prst koji želiš i nema brige da bi drugom priznalo. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kako se gleda zdravlje baterije na Androidu? |
Citiraj:
|
Što kupiti u srednjoj klasi:
Redmi note 13 pro 5G - mogu ga naći za 250€ Redmi note 13 pro plus 5G- cca 330€ Samsung A55 - našao sam jednog za 300€ Svi su novi, nekorišteni s računom i garancijom... Što kažete? |
A55 najsigurnije. Xiaomi se ističe s brzim punjenjem i memorijom, ali Samsung ima bolji UI i softversku podršku.
|
Da Samsung je najsigurnji izbor al ono kaj je najsigurnije je da exynos najveće sranje od soca
|
Jel bi se ovo isplatilo uzeti?
https://laptopi.hr/mobiteli-i-tablet...8849034-detail Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
Android 11? Ne, ne isplati se.
|
Izašao je na Androidu 11, dobio je bar 13. Da li je isplativ, ne znam baš. Jedino ako trebaš kompaktniji mob.
|
Činio mi se povoljan cijenom i sa dobrim karakteristikama...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
Nije loš, SD870 i današ šije ove midrange procesore...
|
Kod Xiaomija hardver nikada nije bio upitan. Softver im je daleko veći problem.
|
Imam redmi note 10 pro i nemam ne znam kakvih problema sa mobom...ovaj 12t činio mi se kao dobra zamjena za solidni cijenu...u tom rangu cijene ne nalazim bas nešto što bi me privuklo
Linkao si 12x, a ne 12t. Različiti su.....
|
Da, greska...na 12x sam mislio.. hvala
Citiraj:
Povremeno, kada mu dam malo da spremi neki fajl, on to uredno i brzo spremi, ali zna zablesirati i onda kada otvoriš folder vrti doslovno nekoliko sati da otvori sadržaj. Ovo mi se dogodilo 2 puta do sada, a na pola je popunjen od ovih 256GB kolko ima. Proc je avion, leti doslovno, ali uzmi u obzir da ja ne igram niti sam ikada igrao igrice tako da za to ne znam. Metalno kućište i staklo koloko nalokolo. Jedino taj glupi zakrivljeni ekran, ja sam zbog toga popizdio i sada nemam nikakvu zaštitu na njemu, jer ta zakrivljena zaštitna stakla pucaju nakon prvog dodira sa rubom i jednostavno mi se ne da više mijenjati (koristio sam ona koja se ljepe sa UV ljepilo). Sa njime se dobije 67W punjač (to je danas tako rijetko da je to nečuveno). Sve u svemu, sa tih par mana, za tu cijenu, ja bi ga opet kupio (ali nebudem jer moj još traje, a i mora jer je samo 2 godine star :D). :chears::chears: |
Hvala ti puno puno na informacijama.
Sve se čini super jedino me lagano odbija što ekran nije ravan.. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
Nakon sad već par mjeseci s 12 pro 5G, nemam nikakvih primjedbi, skinuo sam HyperOs, sve radi bez problema, ništa ne šteka, sve uredno otvara, baterija drži odlično.
Osobno nikad ne bih kupio iz mob uz koji ne dolazi punjač, jer to je čisti idiotizam, posebno kad platiš neki mob malo skuplje |
note 13 pro i njegovih "200" megapiksela nije ni blizu toj brojci.
usporedio sam normalnih 12MP koje inače radi sa 200MP koje sam resize-ao na tih isth 12MP, i razlike nema ili je toliko minorna da ju ja na 32" ekranu ne vidim. EVENTUALNO ima mrvu više detalja u shadowsima. nije da je kamera loša, nije, ali nema neku oštrinu. isto je i sa kamerom na 13t pro - 50MP je tek neznatno oštrije od normalnih 12MP. te vodene boje su valjda IN zadnjih 5 godina or so. ako niš drugo 13t pro snima raw, dok note 13 pro - NE. po pitanju oštrine, i dalje stari mi note 10 (sa 108MP wide i 20MP ultra wide) radi oštrije fotke i od jednog i od drugog - i to na oba objektiva. njegov UWA je po oštrini na razini glavne kamere sa note-a 13. :fiju: |
Imam mob star 4 g., Samsung S20 FE Snapdragon. I realno za 500 evra ja nemam opciju za nadogradnju. A toliko me taj mob izašao tada.
Do tud smo došli. Dakle ili iskenjat 800 evrića ili nastavit s ovim. Jel niti Poco F6 niti Moto 50 pro nisu toliko bolji. Honor 200 pro je 600 eura a nit je nešto posebno bolji. S23 je isto 600 eura, super mob ali s jadnom batkom. Gledam samo nove mobitele. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |