![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene je dozvoljeno po naselju 70 al naravno ima mulaca koji se voze i prek 100 ja dobro znam gdje mogu stisnut gas... al u naselju uvijek pazim |
Jel jedino meni bed otići na Grobnik običnim autom i smetati ekipi? :D
Daj si editiraj postove, a ne nabijati ovako jedan za drugim ;) |
Citiraj:
Meni je grobnik trenutno daleko, a i neam auto ...dobro iam..VW Caddy:stoopid: Mah..smotana sam :D ev budem :D |
Trenutno službena Fabia karavan, a doma je još jedna stara limuzina, jedan monovolumen i Smart.
Da se ijednim pojavim na Grobniku, pa propao bi u zemlju. Ajde da sam Sabine Schmitz, onda bi si fino Transita (Top Gear ;) ) uzeo i brisao pod s ekipom :D Netko se hvalio ovdje svojevremeno da je išao s Caddyem napraviti par krugova :D |
Citiraj:
Ja mislim da nitko nije vozio kršine ko ja... Jednom sam morala sipavat svako malo vodu, na drugom mi propale kočnice u pol Osijeka...drugi se pregrijavao pa sam vozila 100 po gradu, a na zadnjem smo stari i ja radili motor :D dva sina doma a kćer mu pomaze staviti motor u fazu paljenja :lol2: JEdini auti koji su valjali su Renault Megane i Mazda 626..al mazda je puno gutala benzina :( |
Citiraj:
|
RS dizel vjerojatno, novi modeli po difoltu razvijaju 200 ks.
|
ne mora biti... i čipirani 2.0 običnjaci idu ko kuge, mislim idu i difoltno ok.
|
I to je točno, doduše RS bedž ti daje legitimnost na stazi :D :D :D
|
jedini karavan na grobniku smije biti rs4 :D
|
Mah šta mora, ako se pruži prilika i moj traktor ide na Grobnik.
|
Citiraj:
Skupa igračka.Za taj novac kupim nešto pošteno na fosilno gorivo. :) |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ide tko gledat ovaj Top Gear u Arenu? |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=aHMjX8esp_s They dont own me anymore.......... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nije bio caddy al je bio opel combo. :D |
Uskoro bi trebao u sape trebo sletiti Clio RS :) Sad napokon imam 24 godine. :D
Za pocetak dobra jurilica. Divljanje samo na stazi. Par puta sam divljao ovako po cesti pa je bilo kriticno. Ali tad sam jos bio zeleni pocetnik i vozio kao muha bez glave i sa malo iskustva iza sebe :D Da imam neogranicen budget, ovako bi sebi slozio vozni park: Nissan GT-R za staze. Twingo dci za po gradu. Mal, za grad solidna snaga iz dizelskog motora. I za neka duza putovanja bi uzeo Maserati Quattroporte :) Ali zelje i mogucnosti nisu uvijek iste :D |
M neam para..prvo si moram sredit sve u Zg u...
|
@aski... šta ovaj novi edc ili neki used?
|
Citiraj:
Dosta mi je i kad odem na karting pa naletim na ekipu koja je spora, pa se neće maknut i blokira te, ili te cima da će te pustiti pa te zatvori. Ili u najgorem slučaju, ovakav te pokupi sa sobom. |
Citiraj:
|
Žao mi je ljudi koji moraju popravljati armco ogradu na Nürburgringu :D
|
Citiraj:
Ja sam vozio kad su pštali sve na stazu i gledao sam više retrovizore nego napred jer su mi dolazili jako brzo svi i trebalo se micat. Citiraj:
Pa lupaj brate :D |
Popravak ograde je ispao skuplji od auta, bar u slučaju ovog nesretnog Civica :D
|
Ajmeeee :O
|
skupo do jaja...
put do tamo sa prikolicom, jer je auto/ motor na prikolici- koji je dostatan za ganjanje (izuzev ovih fancy jurilica za koje ne treba prikolica). najam garaže ili drveta za hlad... previše. platiti "rentanje" staze na minimum vremena, dan- vrijeme kada ti uleti jer je staza bukirana (grobnik)...... ..... vidite gdje idem i na što ciljam..... ukupna suma... nabijem ih na eure i sve više razumijem ekipu koja se prži po gradovima kad padne mrak. :beer: |
Citiraj:
Al zato volim ZG noću...nigdje nikog... i deri :D ovdje kod mene policije na svakom koraku:fuming: |
ma vraga nigdje nikoga...
redovno mi se dogodi kolona u 3 ujutro :D i, realno... koji je gušt ganjanje između semafora ?! moja strana priče je ta da fali pristupačnih staza gdje će se ekipa ispucati. pristupačno= povoljno i relativno blizu svima, dostupno svima. ako ne to... i bordeli bi poslužili. nek se ekipa ispuca pa nek čilaju po cestama. ako ne to... sad je fora karting. da se skupiti ekipica, podijeliti troškovi i uzeti endurance. ispucati se i dalje laganini. :beer: |
Citiraj:
Iskreno ZG mi je stvarno gušt po noci...bila ja pješke ili autom :D Kakvi bordeli? :eek: ima cura na izvoz :roller: Neznam jel još ima karting na velesajmu? |
ima karting u city center east, velesajam i prečko.
ako se ne varam, cijene po pristupačnosti su isto tim redosljedom (od manje prema vise). nema mjesta gaženju po ikakvim javnim cestama. nikad ne znaš, kad, kako i gdje. ruku na srce, svi imaju drukčiju predodžbu brzine. govorim o 100+ tamo gdje je 50-60. ali ima puno boljih, isplativijih i zabavnijih načina ispucavanja te želje za brzinom od javnih cesta. :beer: |
Citiraj:
ma sve ja kuzim...samo eto kod mene mal mal prometna jel neki manijak vozi 100 +:fuming: |
Karting je još uvijek na velesajmu. Nedavno su preuredili stazu. Novi asfalt i nova konfiguracija. Ako ima zainteresiranih, ajmo se skupiti pa odvoziti koju.
|
ja sam uvijek za gas ;)
na pravom mjestu |
šta ću ja u kartingu sa svojih 110 kg? :D
idite na raceland u slo! |
Znači ja sa svojih 50 budem letila? :lol2:
Dobro..vjerovatno ne staneš :D |
Citiraj:
Ako je, staza nije losa, bar ovako kad gledas s visine. Sjecam se da su ovi moji morali staviti stitnike i tako to. Ja nisam vozio jer sam bio mrtav od puta poslije F1 utrke i jos smo prije toga odradili rundu na Preluku u Rijeci. Tamo je zakon staza, kartinzi su uvijek dobri, nisu krsine. |
zg po noći (pričamo 2-3-4-5 pet/sub/ned) je sve samo ne gušt... drotovlje na stranu, ali ja uvijek na svoje zeleno provjerim da netko ne ide kroz suprotno crveno sa sto na sat, nejednom sam tako živu glavu spasio.
stvarno ima budala. |
Citiraj:
Pa jel nisu oni negdje prije poginuli jer neki majmun nije na crveno stao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |