![]() |
Fargo - Zavrsile su mi ostale serije koje sam pratio i odlucio sam se, na curin nagovor, pogledati Fargo.Bio sam malo skeptican u pocetku, ali sve sto mogu reci nakon prve sezone... :care:
EDIT: Also, Billy Bob Thornton. :care: Odlicna serija, zbilja.Jedino... :D Danas pocinjem gledati drugu sezonu, nadam se da je iole dobra kao prva. Enivej, kratki osvrt na novi The X-Files - Osobno mi je serija krenula odlicno.Radnja je dobra, zanimljivo je i napeto.Gluma je solidna, moglo bi i bolje.Medutim, toliko me oprala nostalgija da nisam obracao pozornost na glumu i ostalo.Bas sam bio super-sretan.Ne bih se slozio sa odredenim kolegama koji su napisali da je gluma losa.Nadam se da ce sezona biti zanimljiva, krenulo je dobro. :chears: |
Prva epizoda mi je ni vrit ni mimo. Mulder nekako više naginje svojo Californication verziji - nema odijela, nije uredno obrijan i podšišan,...
Originalna serija je ipak priča za sebe. Još uvijek u ormaru imam VHS snimke sa TV-a i to skoro sve epizode (fali mi ih možda 5-6). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pogledao Sopranos danas do kraja, extra extra serija, suzu pustio :D
|
imas puno toga napisanog o tome po netu, sve je vrlo jasno, iako nije prikazano :)
|
Citiraj:
Inače, ta serija mi je na vrhu svih serija. Kraj nisam niti ja shvatio i bio mi je baš glup. A o pisanju po Internetu ne želim govorit jer to su naklapanja i slično.. Bitno je ono što je prikazano u seriji a za forumaška nagađanja i blebetanja me nije briga :chears: |
nisi naklapanja vec je sam redatelj objasnio kraj..
|
Dojmovi, komentari, preporuke serija
Ma, onda je mogao i u zadnjoj epizodi prikazati kako treba, a ne naknadno odjašnjaviti u tekstualnom obliku, djizus.
Sad bi ja trebao googlat da vidim što je pjesnik htio reći :D Ovako i onako, kraj je kakav je, i to je ono najbitnije, nema poante, nema nastavka, svršena jedna lijepa priča. |
Meni je kraj baš dobar.
|
Pa jasan je meni kraj, nije mi jasno ono da je onak srezano, odrezano, kak god
Nisam guglao, u par recenica mi napisite zas je to tak izvedeno :D |
A tko to zna. Dobro kaže Nub, baš tako.
|
x-files e03...
Jao majko :( |
Odlicna epizoda, zasto sad smiley.
Ovo je "omaz" starim xfilesima bilo, mulder u elementu totalno, poceo se prisjecati uloge muldera kakvog ga pamtimo, ako me pamcenje sluzk, sljedeca epizoda ce biti puno ozbiljnija, uvijek bi ovako ubacili neku nepovezanu epizodu prije ozbiljne teme Ubacili su puno poveznica sa starim epizodama, mulder se napokon poceo aluziti mobitelom, mene bas veseli ta njihova sprdnja sa starim agentima koji su "baceni" u buducnost. |
Ne znam, mozda sam prerastao to sve, ali ova zadnja epizoda The X-Filesa me toliko ubila u pojam da sam skoro prekinuo seriju odmah na pocetku. Totalni trash.
Enivej, nadam se da ce sljedeca epizoda biti ozbiljnija, jer me pere zesca nostalgija za ovom serijom. |
Zadnja dva epizoda je bila odlična, pametni trash.
|
Meni je ova zadnja bila uzasna. Ovo nema veze sa starijim nastavcima, jer islo se na trash i na humor. A da ga hebes, to nema veze sa x-filesima. IMHO naravno. A mozda sam jednostavno i ostario ? :(
|
x files
|
Meni su X filesi bili dobri. Uvijek je bila pokoja borderline humoristična serija po sezoni,ako se sječate one sa shapeshifterom sa repom koji jebe po gradu ko bivol... :D slijedi se provjerena špranca 9 sezona(teorije zavjere-monster-humor) no problem je dal će to stat sve u 6 epizoda
Nego,american crime story....JAKO dobro mi se prva čini. Travolta i Cuba Gooding u adaptaciji OJ Simpson slučaja.... |
Citiraj:
Epizoda je bila fantasticna, ali treba slusati i pohvatati sve digresije i natuknice kroz humor |
Bacite pogled na Lucifera. Ugodno sam iznenađen.
|
Citiraj:
Bas bih volio da su nastavili Forever jer su oni puno bolje uradili ovu foru supernatural detektiva. |
Ma serija je na istu foru koja se sad gura.
Bad guy po svim predrasudama, ali ipak nije bad guy nego good guy, malo humora, ženskice, ovo ono i eto. Podsjeća me na iZombie zbog sličnog stila. Mozak na pašu, piva u ruke i sve 4 u zrak :) |
Expanse (finale) odličan, sad triba dočekati novu sezonu...
|
Citiraj:
|
Expanse mi je jedno od najugodnijih iznenadjenja uopce. Samo je sad problem docekati drugu sezonu :(
|
U drugoj sezoni Farga sam nasao spas, ali kao i u prvoj; postojala je zena koja me toliko iritirala da sam svaku epizodu zelio da pogine nasilnom smrcu. :D
Enivej, Peaky Blinders - ugodno sam iznenaden.Serija mi je vrhunska.Odlicna gluma, dobar story development, super likovi.Obje sezone su mi fino sjele i jedva cekam trecu. |
Citiraj:
Potpis, odlicna serija. Ceka se 3. sezona sa iscekivanjem. |
Gledam zadnju epizodu X-Files (S10E03) i zadnjih 10 minuta mi nad glavom stoji jedan veliki WTF i još veći LOL. Svaka čast na ideji.
|
Epizoda je bas dobra bila, nije stvar u onom transformeru, vec u poruci koju cijela epizoda nosi i osvrt na danasnje drustvo.
A i onaj lik je australski komicar, odradio je vrhunski ulogu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:56. |