![]() |
Iskreno,glupo mi na forumu ispitivati vise jer ispada kao da trollam,ali odlucim se za jedan,netko preporuci recimo top 5 best buy i onda naletim na drugom forumu eto tipa THL,Lenovo preporuku,onda taj proucavam,onda naletim na treci eto Elephone and magic circle continues.
Uzeti cu u obzir i taj,razmisljao sam pored Elephonea mozda kao sto ti kazes Asus Zenfone 5 2GB ram 8 GB rom i 16 gb TF kartica,iskreno ne znam vise izgubljen sam,decki hvala na preporukama :chears: |
Kupi po jedan za svaki forum i na kraju ćeš bar
znati gdje si dobio najbolji savjet. :D |
Citiraj:
EDIT: stiže phablet iz Lenova - K920 http://www.gforgames.com/gadgets/len...ust-5th-44557/ |
Citiraj:
|
Jel netko uzeo Thl 4400?
|
Thl 4400 imate u Chipotekama, na raspolaganju je i za šlatanje uživo. :)
|
Za 1.500kn i nije previsoka cijena u odnosu na uvoz iz Kine (cca. 180$+pdv=225$).
EDIT: Mi4 na preorderu na Pandi za 470$. I to 16Gb verzija. Malo su prećerali. http://www.pandawill.com/landingpage/XIAOMI4.html |
Ljudi, mali info.
Možete naručiti Mi3 s Mobicitya iako piše da je out of stock. |
Kolko je para?
|
Ako sam dobro skonto izađe cca 1.900 krznaša:D
|
Mi4 je vec dostupan na xiaomiworld za 459$,isporuka 29.7....
http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-mi4.html samo sto LTE nece radit kod nas...ovo nije za EU... |
Delete!
|
@tutom
Trebao bi biti malo ispod 1800 ako ti konverziju radi banka, a ne PayPal. Dostava je besplatna ako upišeš kod "UKFSHIP". Mi4 je već rastavljen, a možete vidjeti i sve back covere. LINK |
Jel to i najjeftinija opcija od svih shopova?
|
Moze se naruciti mi3 na mobicity ali ga ne salju dok ga ne dobiju. Ja sam cekao dva tjedna i na kraju nadoplatio za lg g2 32gb koji mi je stigao prije par dana.
|
Prošlu srijedu uzeo sa to2c elephone p10, jučer stigao u Hrvatsku, tracking kaže sa pošte otišao na carinu a danas već došao doma poštom. Dodatni troškovi u vidu poreza 0kn :)
Na kutiji piše Gift, athletic shoes. Nakon što ga malo provozam ide i recenzija. |
Citiraj:
sto nije netko pricao prije koji dan da je cijena oko 200eur? Sto poskupio od kad je izasao 4? |
Citiraj:
pošto je ovo očito neki barebone za milijardu modela drugih naziva, da li netko zna kakova to baterija ide nutra i da li postoji neka veća od 1400mah tvorničke? |
Mislim da ti je jedini način da skontaš o kojem se modelu radi da izguglaš taj model baterije pa vidiš u koje još mobove ide.
|
Bok, evo jedan polu-laik ovdje traži pomoć :).
Dakle htio bih naručiti jednog kineza, do 150 eur (može malo iznad ako je stvarno neki best buy). Mora imati: - cirka 5" ekran - solidnu bateriju - brz internet/browser, prebacivanje između aplikacija. (Na mome EVO 3D je ovo tragično i glavni razlog zašto uzimam novi uređaj) - 8mpx kameru Ne igram igrice uopće ali mi je izrazito bitno da kad upalim Chrome, Spotify, Runkeeper, i još jednu dvije đinđe sa strane da on još uvijek smooth i glatko radi (nešto tipa kako iphoni rade, oni su mi referentni za to, dosta smooth sve ide) te prebacuje između tih appova, ne znam jel to sad do snage procesora ili rama, ili pak oboje. Također molio bih preporuku gdje točno naručiti isti mob, preferiram plaćanje preko paypala zbog sigurnosti, i ako je ikako moguće naručiti unutar europske unije zbog brzine dostave i carine/poreza što već, ali to nije uvjet. :chears: |
@coco... ma jasno, ali mislio da netko ovako zna... budem onda za vikend se malo bavio sotime.
|
Da li netko zna kada će biti dostupna i u kojim shopovima nova ZTE nubia z7 mini verzija?
tnx |
Sačekaj malo, mobitel je tek najavljen.
|
Citiraj:
Da ono baš kompletno nije za EU - bila bi TD-SCDMA verzija a ne WCDMA. |
Pozdrav svima novi sam ovdje :)
Htio sam da narucim fon iz kine tacnije elephone p6i on ima predobre karakteristike medjutim nekako mi izgleda nestvarno da ima takve karakteristike takav procesor, ram i kameru za te pare :) Sta vi mislite i mozetel mi preporucit neki solidan dobar fon tako negdje u rangu elephone p6i do 110$ ? |
Neznam za P6i ali meni danas stignul P10. Mobi je skroz ok. Sad se već par sati sa njim igram, još uvijek je živ. Možda nije top ponude ni top model no daleko je bolji od htc-ovog smeća koje dosad imal.
|
Citiraj:
Po kineskim shopovima je cca. 280$. I naravno PDV. Citiraj:
|
Malo više - 230 EUR
http://www.xiaomishop.com/70-xiaomi-...ra-silver.html |
Citiraj:
|
Bar 70% mobitela o kojima raspravljamo ovdje je načinjeno isključivo za kinesko tržište.
A play store i gmail nisu ni kinezima neki problem. |
Ma sve znam ali evo baci pogled na user komentare od 22.07.
http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7...views-6492.php |
A može bit, ali može bit i nešto drugo - gapps flešan zajedno s romom, krivi gapps...
Uglavnom si u pravu, treba pripazit... |
Tako je bolje da netko drugi testira :) pa je lako onda naruciti,
a ima li kakvih najava novih mobitela u tom cjenovnom rangu do cca 300$ |
Jel kakav info o Lenovu A8? Kad bi to trebalo ugledati svjetlo dana?
|
Ma, to sto ovi pisu u komentarima ZTE Nubia Z7 Mini je slucaj sa 100% telefona koji su namijenjeni za kinesko trziste.
Lijek za to je root i nema brige. Samo se treba strpiti da ga netko prvi roota. Usput, to je najvjerovatnije moj novi mob. K910 zadrzavam kao pomocni backup dok ne izidje neki malo bolji dual sim WP mob. :) |
Dajte preporučite iz hrpe mobova i stranica neki bijeli 4,5" mob što jeftiniji. Trebao bih za djevojku. Koristila bi ga za pozive, whatsapp, slike, fejs i to je u principu to. Cilj je dat što manje dolara i da to čudo radi kako treba.
I da, inače koristim iP5 i kaže da joj je to oke veličina ekrana, da ne želi ciglu ali mislim da ispod 4,5" ni nema ništa nit se isplati ić. |
Što više pratim ovu temu, to mi je Moto G sve bolji i bolji uređaj. Ovo je samo opservacija, ne provokacija. :p
|
Da mislim da bih ih odmah trebao uzeti par komada:)
|
Par dana sam se igrao s moto G. Nije me oduševio, dobar je mobitel ali nije "vau!". Boje djeluju malo isprano a i navikao sam na veci ekran. Kamera je dobra, a gps je fenomenalan. U par sekundi je lokao 14 GPS/GLONASS satelita.
|
@Matta
Ta Nubia Z7 mini je krasan mobitel imho, napravljen bas po mom ukusu. Al jedino sto me bode u oci (uz vec spomenute softverske problemcice) je slabasna baterija od samo 2300mah. Znam da bi LTPS ekrani, kojeg navodno koristi ovaj mob kao i vec, brat trebali trositi manje struje al svejedno ne vidim razlog zbog kojeg nisu mogli ugurati barem 2800mah ako ne i 3000... Na kraju krajeva dimenzije ovog "minija" su slicne nekim ostalim mobitelima koji imaju podosta jace baterije... Sve ostalo je tip-top. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |