![]() |
Citiraj:
Naposljetku su njoj i većini stare ekipe dali otkaz, a njemu namjeravali produžiti ugovor za 9. sezonu. Sve u svemu gadno. |
Citiraj:
Meni je Castle oduvijek bio loš do u najboljem slučaju mlak, a zadnjih par sezona smeće. Ali gledala je žena to pa sam i ja usput pratio. |
Serija se većini dopala baš radi odnosa među (glavnim) likovima, a radnja je (kroz sezone) to uredno pratila i stvarno šteta kaj je na kraju ispalo žešće sranje iza kulisa.
Kaj se tiče prije spomenute Sophie Bush:)...The Late Late Show with Craig Ferguson u slučaju da je netko propustil jednu od najboljih (anti)talk-show emisija baš radi samog Craiga:goood: i njegovih gostiju. |
onaj tko prati, došla je druga sezona Jessice Jones
|
Sophia Bush <3
Pantin je One Three Hilla il kako se već zva :D |
Citiraj:
Komentiras tu ko da su to teske cinjenice potkrijepljene dokazima a ne naklapanja par nebitnih tabloida. Pricalo se u doba pada gledanosti da postoje neka neslaganja na setu zbog nesrazmjera glumackih placa. A agentica od Stane je izjavila da je ova otisla iz serije zbog financiskih razloga. Tako da je veca vjerovatnost da su suze tekle zbog $$$ i koje otresite izjave nego do toga da se Fillion odjednom iz glumca kojeg nitko nije kritizirao pretvorio u Weinsteina. Pa meni sestra zna poceti plakati i ode u sobu ako ja uzmem najveci komad mesa u tepsiji. Al to znaci da je valjda gladna i nije doruckovala a ne da je ja maltertiram konstantno. :D |
Nije ti teško pronaći izjave same Stane Katić zbog čega i kako je otišla, zbog čega je pala gledanost i zbog čega su drugi glumci otpisani iz serije. Nikakva naklapanja par nebitnih tabloida.:fiju:
|
Kad nije tesko ajd plx onda pronadji i c/p tu, jer nemam namjeru trosit vise od ovih 5min koje san vec potrosia.
|
Pogledao i drugi puta Fargo S1, Martin Freeman je lud kompletno :D Glumčina :D
|
ja takođe nedavno odgleda Fargo s1 (ostale nisan gleda, dali su uopce dobre ko prva sezona?)...trenutno ponavljam Expanse jer s3 stize za manje od mjesec dana pa da se učvrsti gradivo :)
|
Ja sam gledao s ženom prvu sezonu ponovo, da možemo na drugu i treću. Za treću su dobili dosta nagrada, čak i Emmy-a. :)
|
Fargo S2 je također jako dobra. Treću sezonu nisam gledao.
|
Ovo nije dobro za Stranger Things
https://net.hr/zena/karijera-novac/m...-zena-na-setu/ |
Ako će otići tako daleko kao što je otišlo s House of Cards, moglo bi biti pogubno.
|
Ontopic, da li je tko počeo gledati koju od ovih lowbudget/bez A glumaca serija? Ima tko išta za preporučit za počet gledat?
|
UnREAL i The Magicians nisu loši (obje serije su trenutno u 3. sezoni), ako tražiš tak nekaj za razbibrigu.:)
|
Citiraj:
|
gledam altered. ostala jos zadnja epizoda. da serija ima vrh vizualno. prica odlicna i izvedba odlicna.
od tuda na dalje mi serija postaje zesci BS. edit: pogledali i zadnju epku sinoc. katastrofa. ko sto rekoh gore. serija mi je vrh do onoga u spoileru. nakon toga sve krene down IMO. |
ali je dobra ona policajka samo zbog nje vrijedi gledat, pogotovo zadnjih par epizoda ;)
|
Deutschland 83
Radnja se odvija 83' u zapadnjoj i istocnoj Njemackoj, tajne sluzbe i spijuni. Pogledao u jednom danu, preporuka ;) |
Uuu to sam odgledao pred 3 godine negdje, ali da, jako dobar mini serijal.
Sent from Mobara |
Altered Carbon mi nekako za sad nije sjeo. Vizualno odlično, priča dobra, ali predvidljivo uz puno klišeja (mrzim tu riječ ali mozak trenutno ne radi bolje) .
Možda je problem što sam upravo i tek završio sa Žicom , pa su standardi porasli. Najbolje da pogledam koju epizodu Navy CIS ili slično pa da se resetiram 😁 |
Citiraj:
takodjer, tu na prpeoruku pogledao Mindhunter, netlifxova serija, odlicna, preporuka... |
Jučer počeo Fargo S02? Ugasio nakon 20min jer sam morao nešto hitno odraditi za posao. Može mi netko reći da li je to čemu? Jer mi se prvih 20 min nije sviđalo uopće. Je li to uopće slično prvoj sezoni?
Hvala |
Prva daleko najjača. Druga li-la. Treća bolja od druge ali slabija od prve.
Sent from Mobara |
Di se može pogledati dokumentarac o Mafiji koja je nedavno bila na HRTu, N'Drangheta?
U 3 dijela je. |
meni je fargo druga sezona jednako dobra kao i prva i treća. možda je tematika druge manje zanimljiva, ali usudio bih se reći da je druga sezona polučila najviše ubijenih pa bi nekima nedostatak akcije u prvoj to mogao biti plus.
|
Citiraj:
|
Westworld dolazi 23.04.2018. ;)
|
Pogledo Krypton. Nelože s obzirom da nema niš slično trenutno. Ima tu svega, od efekata do teen elemenata :D
|
Pogledah i ja, sve im prođu osim što je teen previše, osjećam se zlostavljeno :D
|
Citiraj:
I, makar se vidi da je ŠPARANO na svakom koraku, i sve je nekak ko FMV igrica iz 90ih(Privateer ,C&C,Wing Commander)treba dat kredit da ih je bolila tuki jel ce prosjecan gledatelj skuzit jel to barmen il personifikacija A.I. Ja sam odraso na Gibsonu,Simmonsu(daj Netflix,ekraniziraj Hyperion/Endyvion i Trilogiju Novog Sunca( Sjenka Mučitelja,Severian i Terminus Est)i ne zahebi Witchera pa mogu miran umrjet, sam da me rak prije ne pojede. Sve te nove serije tipa GOT,AC su suho zlato( ono, ko klinac koji jevdobio omiljenu cokoladu,sam 30 godina prekasno),sam da su izasle prije 25 godina. Nit GOT(fantasy),nit AC(~cyberpunk), nit TWD(post apoc zombie), nit Expanse(~hard SF) nisu savrseni al covjece, daš te žanrove dobit ko tv show(i to u solidnoj produkciji) još prije 10 godina, ma ,nema šanse. Xena-djevojka ratnica (PRRRROT)je bila benchmark. Poslano sa mog X5max koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Meni npr. GOT mi nije ništa posebno. Nekad davno pročitao sam prvu knjigu i bila mi je užasno dosadna pa nisam nastavio dalje. Seriju nisam gledao. AC sam pogledao, ali samo zato što nisam ranije čitao i ok je samo zato jer u žanru trenutno nema boljih serija. Citiraj:
|
Trenutno gledam samo Counterpart....nije neš VAU al ne privukla tematika....i zadržala. Vern Schillinger odličan.
|
Ja sam umro od dosade prve 3-4 epke i prestao gledat.
|
The Terror itko pogledao ove dvije epizode, vrijedi li?
|
Citiraj:
|
Ja takodjer pogledao prve dvije epizode, vrijedi pogledat.
|
Pridružujem se za The terror. Ugodno me iznenadila atmosferom, scenografijom i sablasnim osjećajem praznine i samoće mornara. Jedva čekam 3. epizodu.
Zanimljivo mi je da su dva broda iz serije zaista postojala u prošlosti i skupa istraživala sjeverni dio planete, ali ponavljam - kako ne znam ništa o seriji pustit ću je da me iznenađuje i dalje :-) S obzirom da je klasificirana kao horror drama, nadam se da neće biti Walking dead na arktiku :lol2: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |