![]() |
Citiraj:
|
|
Poco X3 NFC 2000 kn na abrakadabri
|
Citiraj:
|
Sve je planulo, nema vise ni kod jednog
|
da sam znao da je redmi note 7 ovakvo sranje nikad ga ne bi kupio.
notifikacijsko svjetlo neko jadno nevidljivo u dnu, zvuk poruka i poziva problem promijeniti, itd.. bolji je moj redmi 4 |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad sam usao u meni, nije mi iz prva htjelo nego mi je nudilo opcije kao (snimac, glazba itd..) to me iziritiralo.. |
Evo i kvalitetne recenzije Poco X3...
https://www.youtube.com/watch?v=bb-r8_GujW4 Spor fingerprint, dosta je mesnat oko ekrana, grije se u gamingu, što me baš čudi i IPS ekran je tek prosječan. Sve ostalo je jako dobro za mob od nekih 270EUR. |
Nisam zadovoljan sa Redminote 7..
Previše šteka,lagging kad izlazim iz aplikacija..nisam ovo ocekivao. Gore nego bivsi stari mob. sta da radim? |
Ja imam taj uređaj i nemam takvih problema, uređaj leti... Za taj CPU naravno, nije da ga ispoređujem sa flagship procesorima. Factory reset?
|
materi uzeo, također radi bez greške.
|
Citiraj:
Ugasi MIUI optimizaciju pa vidi, meni radi brze Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk |
Kako pronaći tu Miui optimizaciju?
Uredjaj dobro ide kad se slabo radi na njemu,ali pri visesatnom intenzivnom ulasku-izlasku iz aplikacija to se desava. Ne znam jel ja previse ocekujem al stekanja su nemoguca.. |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=PJZKY2GBhn0 |
Citiraj:
Malo se bojim to iskljucit al vidit cemo haha. |
Ima li tko poco x3 ovdje da da neki svoj komentar?
|
Eh i mene zanima dvoumin se izmedu x3 i note 9 pro
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Jel istina da na X3 ima hrpa nekih reklama na sve strane? Jel se moze to kako rijesiti?
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislio sam uzeti Redmi Note 9 Pro ali onda je taman izasao Poco X3 i mislim da je to bila dobra odluka :D |
Citiraj:
Koliko dobro radi fingerprint? Bi li se baterija dala razvući na dva dana? Viri li jako van kamera bump? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Probat cu opisat malo problem..dakle kad izađem iz aplikacije npr WhatsApp,taj sekund mi se pojavi pri izlazu sjena aplikacije i razgovora iz appa na ekranu. Dakle izasao sam ali nije izlazak cist graficki skroz. Ne znam jel neko konta o cemu pricam? Probat cu snimit nekako video ekrana..
|
Citiraj:
|
Ocu,samo da nadjem nacin kako uploadat ovde
|
Isključio sam miui optimizaciju i nemam kontakte vise u WhatsApp?
|
ponovno dodaj permission za kontakte
to će ti se događati na više aplikacija |
Je to je rijesilo problem. Cini mi se da mob ide gladje medjutim: ikone su ruznije, i ulazak u aplikacije nije brz. Npr udjem u vacap i ne ulazi isti sekund u kontakta kad kliknem. Koje su jos prednosti/nedostaci optimizacije?
|
evo video od screen recordera nece da se vidi moj prst koji pokusava kliknut negdje na sred videa, nego se vidi samo povlacenje crvene trake na youtube videu, skuzit cete na sta mislim valjda kad vidite video.
https://streamable.com/p8534l |
Citiraj:
Mana logično brzina i možda trajanje baterije. Ja sam svaki put kod updatea vanceda morao to gasiti.. pa sam ponovo upalio.. i da, svaki put igra sa permessionima. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |