![]() |
Ma premium se nađe do 100kn a sama igra je većinom free, samo treba počekati i naći će se negdje :D
|
Citiraj:
Samo da provjerim jel ovo dobivam samo ključ ili će mi biti dostupan download igre |
Citiraj:
Ovo na linku ti uključuje osnovnu igru i premium, znači sve dlc-e i ostale pizdarije |
thnx
|
Koje je ovo smeće od optimizacije? Dakle, morao sam downclockati si grafčku za 50MHz da mogu BF3 igrat bez da mi se crasha -.-
|
Da baš, igra je kriva što je tvoja grafička nestabilna na xy frekvi. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobao svakakva rješenja s neta, a downclock sam ostavljao za kraj. Puno ljudi se bunilo kako BF3 nema baš namjeru lijepo raditi s overclockanim grafičkim karticama, ali eto mislio sam da ću to izbjeć :D Btw. Pokrenute benchove izvrti bez problema na tim "defaultnim" postavkama :) |
Citiraj:
Meni se je znala crashat kada mi je bio los oc na procesoru. Znaci sve radi oke ali nakon par min mi se srusi bf3. Osjetljiv je za neke stvari. |
Meni startat neće ako ne vratim na niže. Iako se i danas bez obzira na to crashalo. Nema veze, prošao SP, a za MP ću si možda BF4 nabavit (ali prvo ću provjerit dal radi normalno :D)
|
Probaj i skinut pbsetup pa napravit update pb-a. Mp bez toga ne radi ni meni ni kolegama.
|
Pitanje: stavio sam BF3 + DLC (premium) i sad ne kužim jel taj DLC igram nakon što zavšim glavnu igru ili kakav je redoslijed, kak' to funkcionira?
EDIT: igram samo SP, nadam se da DLC nije za MP... |
samo mp.
|
Citiraj:
|
Ima li netko problema sa crashanjem origina? Znači sve radi ok, u nakon nekog vremena igranja origin se zamrzne. Ako sam u igri sve normalno radi, a ako izadem i želim na drugi server to ne mogu nego moram end task pa pokrenuti ponovno. Googleao sam već i mjesecima probavao, čak i reinstalirao OS ali uvijek isto. Imam win 8.1 sa svim latest updateovima... Origin je latest non-beta...
|
Tema je umrla totalno :D! Da li netko igra ovo jos? Vidim da nas ima dosta balkanaca po serverima i sve vise i vise vanilla igraca...
|
Molim za malu pomoć.
Prije tri godine sam kupio rusku inačicu. No kako su počeli ovi popusti prekjučer sam kupio Battlefield 3 GLOBAL ključ i Premium dodatak. Sad imam dvije BF3 igre na origin acc. Prvo bi htio RU inačicu kompletno maknuti iz Librarya Drugo je da imam slijedeći problem a to je da sam skinuo GLOBAL BF 3 verziju pokrenuo igru i tada se napravio sync te mi je sync cloud prebacio igru na RU jezik!!! Koji k...rac moram napraviti da maknem RU iz Librarya te da cloud sync krene ispočetka s igrom na engleskom jeziku? Ne želim skidati ovaj language converter!!! Zato sam kupio Global BF3 key! |
Citiraj:
Ja na BF4 imam opciju za biranje jezika, no na BF3 nemam to, da li je ista situacija kod tebe? :chears: EDIT: Da li u bf3 folderu imas file GDFBinary_en_US.dll ? |
Nema niš posebno pod tim.
Command line Arguments i prazni prozor za unos. I odčekiran Disable Origin in Game for this game. Jel mogu spremiti nekamo tih 19gb koje sam već skinuo, napraviti uninstal igre i origina, naravno bez ovih RU fileova i nanovo instalirati origin pokrenuti skidanje BF 3 global. Zatim pauzirati i ubaciti ovih 19gb pa pokrenuti repair? EDIT: Sad sam pokrenuo reapair na BF 3 Global i skida 1gb podataka. Možda je to language pack. E sad, odčekirao sam Cloud sync. Što moram napraviti da mi krene od početka sa achievmentsima? |
Citiraj:
IMO, ako nemas LTE ili 100mbit bolje je skinuti language pack.. Mozda i ovo pomogne: https://www.youtube.com/watch?v=HD8-6ElituE EDIT: Sto se cloud SYNC-a tice neznam sta da ti kazem, ja bi hideao ovaj ruski pa checkirao, p.s. mislim da language pack ima oko 1-2 gb... |
Vratio se Pellegrini46 :)
|
prilikom pokretanja battlefielda 3 i chrome server browsera svaki put mi kaze wrong email or password pa se trebam logirati, 2-3 klika vise ali nervira i trosi vrijeme. prilikom pokretanja battlefield 4 nema toga, pretpostavljam da se nesto negdje zblesiralo jer sam baratao sa vise accountova jedno vrijeme. probao sam brisanjem passworda u chrome settingsima no ista stvar
|
I meni je tako, a čujem i mnogima drugima. Ako nađeš rješenje, javi.
Sent from my mobile using Tapatalk |
koristi li netko neki graphic injector? koji god pokusam, dx11 dll error http://battlelog.battlefield.com/bf3...4625270118012/
|
molim preporuku main puske, najvise me engineer zanima, nesto univerzalno all around, koju god kombinaciju slozim ne mogu pogoditi nista oruzje plese posvuda
kakva je usas 12? |
Browse to origin.com/account/reset-password.
Enter the letters you see in the field below: Log In. Remember me. Or, sign in using your account. Dakle kroz Origin ! |
nakon sto mi se origin updejtal,vise ne prikazuje ping na server browseru,a kad udjem u igru ping se vidi,malo je nezgodno,jer neznam kakav je ping prije ulaska na server.
ima li ko kakav savjet? |
dodes i u 15min napravis dar mar i okrenes igru :kafa: ajmo tko jos ovo igra, idemo letiti zajedno
http://i.imgur.com/CWKnSuZ.jpg |
Ti si ovaj tigrenaaak29 ?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
stella_clark
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |