![]() |
Problem contacting EA Login, please try again in a while...
Baš volim kad mi uljepšaju večer. Da li sam jedini, ili...? |
Nisi,i BF4 zeza.
|
ma bez brige popravit će se :D možda...
|
ERROR
Temporary problem fetching your soldier. Please try again. Sve bolje i bolje...Mamicu im... |
Citiraj:
|
Again :D
"We are currently experiencing troubles with logins and game launch. We are working on fixing the problem." |
Kako osposobiti Afterburner da radi u Bf3? Verzija 3.0.1 .2390
I isto tako izgleda da mi sprjecava Assetto Corssu da radi.......... |
Citiraj:
Imaš lagg ili? Ako je lagg i ne možeš učitat mapu u bf3, onda ugasi origin ingame. Ako nije taj problem, jedini drugi koji mi pada na pamet a ima veze s nemogućnošću igranja bf3 je stari problem sa enableanim low level hardware accessom, to isključi. |
Citiraj:
|
Evo za jopisa, malo easy TV killova :D
http://www.youtube.com/watch?v=zcPrL61Bzis P.S. Ako itko zna zašto mi je smanjilo video koji je encodiran u 1080p nek kaže, hvala. |
Pozdrav...da li postoji način da se riješim artefacta u bf3, grafa je gtx 460...hvala..s.vi detalji su na medium ili low sniženi al artefakti se opet ponove nakon nekog vremena..
|
Prvo pogledaj da kakve su ti temperature, možda se samo pregrijava.
|
jok...grafa neide iznad 70...tako da sumnjam da je to..
|
Citiraj:
|
E sad bi već bilo pitanje kako :/
|
Msi Afterburner može dizati napon. Probaj s njim.
|
ok, ne funkcionira....dalje neke ideje?
hvala |
Daj SS da vidimo kako izgledaju ti artefakti
|
Citiraj:
|
Moguc je i problem s driverima. 4xx serija sa 3xx driverima nije bas na ti u BFu
|
Citiraj:
steta da nismo letjeli zajedno dok sam igrao |
kupio sam polovni account od nekog klinca, da bih tek kasnije skuzio da nisam dobio answer na secret question niti ga se on moze sjetiti... pa ne mogu promijeniti nick ni sifru, jel bi moglo pomoci slanje emaila supportu? imam kutiju sa orig kljucem ak,o sta znaci
ali pitam da ne bi bilo prodaja accounta i mozebitni problemi.... |
Pa javi se supportu, možda ti progledaju kroz prste.
|
Jel ima neki normalan server gdje mogu natući killova u close quarters?
Ovo je sve teža retardacija kada odem na quick match, stavlja me sa debilima i serverima koji koriste knife/pistol only, ili ne smiješ koristiti m16 i takve retardacije. Ajmo preporuke noob sam i imam smeća od oružja. |
Stari prdonja (52 g.) bi se malo napucavao na mreži. Moram priznati da nisam odavno to radio, zadnje je bilo prije kojih 7-8 godina SWAT 4. Mislio sam probati Battlefield 3 pa me interesira kakva je situacija, ima li još interesa za tu igru i ono najvažnije da li se može igrati, a da ne budem kanta za napucavanje tj. da izoštrim skil, ako je to više moguće obzirom na godine sa sebi koliko toliko podjednako "lošim" igračima. Pitam ovo jer sam probao Battlefild free to play gdje uglavnom glumim glinenog goluba s obzirom da su ostali igrači visokih levela i opremljeni ko SAS-ovci pa mi je malo frustrirajuće.
|
Pitanjce, imam BF3 na originu, a zadnji put sam ga igrao pred skoro 2 godine, igra je ona ruska verzija. Da li jos uvijek funkcionira ona fora sa promjenom jezika na engleski sa skidanjem onih language fileova i onim aktivatorom ? Hvala
|
Da funkcionira sve, nema problema.
@Dalas: Ima interesa, ima servera, ako pogodiš dobar da se zabaviti i ne budeš kanta za napucavanje. |
Citiraj:
|
mislim da imam ja jedan ili dva origin accounta sa bf3 kad je bio besplatan citavo vrijeme ako si ga skinuo taj dan...ali obicni bez premiuma ako nekome treba bas
|
Citiraj:
Evo imaš ode premium edition za 10 eura |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:26. |