![]() |
|
Citiraj:
Ne znam ni ja koliko su novi (izvan mog ranga), bacio pogled jučer na njušku, polovni su po 150-160k eura, a najskuplji polovni koji se trenutno prodaje je tipa 280 k eura. Citiraj:
Da, redovni servis. Meni se isto činilo apsurdno puno, ali kao što sam napisao to su auti koji su mi izvan mog ranga, pa ni ne znam puno o njima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, meni nije jasno kak većina naleti na te kaj se voze ispod ograničenja, fala bogu često sam na cesti i na jednog kaj se vozi po limitu dojde 10 njih kaj voze iznad. Ne štima mi računica |
Citiraj:
A da ne spominjem vrtiće, škole, stanove, dom zdravlja koji je već odavno trebao biti manja bolnica itd itd. Infrastruktura nikako ne prati prirast populacije. |
Automobili
Pa naravno. Pretvoriš poljoprivredno zemljište u građevinsko. Za godinu i pol imaš zgradurinu koja je prodana prije nego je bager krenuo kopati temelje a politika koja je to omogućila je već odavno dobila svoje u kuverti ispod stola.
Cestu ti nitko neće platiti. Moraš sisati proračun i ubit se godinama rješavajući imovinsko-pravne odnose i ucjene za otkup zemljišta. Za pet godina imaš cijelo naselje s par soma mladih rezidenata od kojih svaki mora imati svoj auto uključujući i punoljetnu djecu a (proširenoj) cesti se možeš skoro nadati. A održavanje postojećih? Njih ne možeš bilo kada nego ljeti kada nema prometa. A kad se to radi onda se odmah treba i kanalizaciju koja ide ispod i pored. Pa sad ne možeš jer su firme koje to rade već raspoređene na drugim cestama. A i ako možeš to opet košta p.k. proračun… |
Ekipa jel netko uzimao auto preko neotara i recimo koristio njihovo jamstvo?
Gledam neki auto i ista je cijena preko neostara i na njusci, a na neostaru dobijem kakti to neko jamstvo. https://support.neostar.com/hc/hr/ar...REMIUM-jamstvo |
Od bolje polovice tata je uzeo Peugeot 3008 prek neostara, godinu dana garancija (bilo je isto tako, na njuskalu i na neostaru iste cijene, neostar daje garanciju pa ajde).
U prvih mjesec dana krepalo nesto oko AdBlue sustava, popravak cca. 1000 EUR. Neostar pokrio sve troskove. Rekao bi da se isplatilo :D |
Nemaš kaj razmišljat, ak je isti auto i njega hoćeš, a nudi ti se preko pravne osobe, tad svakak preko pravne osobe kupi. Zakonski moraju dat jamstvo. Još veća sreće kaj je riječ o Neostaru koji tu obvezu jamstva i ispuni u slučaju potrebe bez nekog natezanja.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni varili blok, promijenili egr, vodenu pumpu, brusili glavu i još svašta nešta. Neostar sve pokrio, i evo, auto ko iz dućana danas.
|
taj citroen bi ti bija novi radni auto? :D
|
Samo po Samoboru da ne prekorači brzinu radi novih kamera
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Em skoda, em ti zabarski poluproizvodi, ti si stvarno odustao od zivota:lol2::D:D.
Ili si usamljen pa zelis steci jos kojeg frenda u servisu. U tom slucaju samo ti jos alfa fali :D :D |
Reče vlasnik korejskog kadeta. :D Jel ti prohrđalo to istočjnačko govno? :D
|
Hahah, nije jos :D
|
I onda se cudimo guzvama. Prosjecni samoborac ima 4 auta :lol2:
|
To je četvrti. :D Ali dva idu pa pa. :)
Ovaj merc C klasa kaj je sada ispred nije moj. :D To mi vozi keramičar. :D Čisti dokaz da je IT zakurac. :D |
zajebi ti to, mi sjedimo on kleči.
Zaslužija je te pare. :D |
Imam sjebaniju kičmu od njega nakon 20 godina staža nego on nakon 40. :D
|
prestani koristiti loše aute za transport stvari :D
|
Nema nekih opcija u tom segmentu. :)
Partner, Berlingo i Toyota proaces su ista stvar. Kangu i Merc Citan su ista stvar. Ford Tourneo je ok. VW Caddy je možda i najbolja opcija ali je vrlo skup. :) Nema nekih opcija. Pickupi su preskupi i tak u krug. :) Suv mi brani religija. :D |
A da kupis traktor i prikolicu :D
|
Citiraj:
Citiraj:
To je ionak isti Renfault i Mercedes |
Citiraj:
Citiraj:
|
Bole leđa, bole koljena
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8bb888373b.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sa prikolicom. Pa polako:D |
|
Citiraj:
Ali baš razmišljam - tolike godine već sad putujem i nikad nisam naišao na toliko zaleđenu cestu kroz koje god sam države prošao. Amerika je po tome baš posebna |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |
|