![]() |
|
Citiraj:
|
vozi tko focusa mk4?
|
Citiraj:
https://ibb.co/NyTjSvW Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Jeli valja zna samo baba Vanga. Citiraj:
Po ovom izgleda da je već predviđeno / pripremljeno iza table: https://www.suzuki-forums.com/thread...buzzer.275120/ Usput zguli Vitara Service Manuals > http://www.rhinoman.org/manuals/vitara/vit_manuals.html ako ih već nemaš :kafa: |
Zaboravio sam da mi je to mehaničar riješio na zadnjem servisu, sad zuji. Prije je zujalo samo kad je vlažno vrijeme :D
Hvala na linku, nisam imao ovaj :fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naručio preko kupi gume dunlop wintersport 5 i bok |
Citiraj:
Dobre su gume, imam ih na Tiguanu, i sada su išle svugdje po Lici bez problema. Gledam sada u novinama: Od premium marki, Audi je tijekom 2024. prodao 2.523 novih automobila, BMW 1.983, a Mercedes njih 1.237. Nadalje, lani je prodana i 601 Tesla te 425 Porschea. Tko kaže da nema para u Hrvata? :D Sjećam se pred desetak godina da se godišnje prodavalo po 30-40-50 Porschea godišnje, a ove brojke su bez uvoza, koji je vjerojatno još par stotina vozila. |
Pa ako pogledaš koliko se pravih Porschea prodalo (911 i ajde 718), neće biti više od te brojke otprije. Tad nije bilo toliko žena nogometaša koje moraju imati povišeni Audi, tj. Porsche za u shopping
|
Citiraj:
Ne znam kako je po Zagrebu, po Splitu Porschea i to pravih (znači ne SUV) ima na bacanje. Baš smo gledali jutarnji iz 2016 godine, 2015 u Hrvatskoj prodan 41 Porsche te osam Jaguara, pet Tesli i četiri Maseratija. A bilo je i tada i Macana i Cayenna za kupiti. |
Zaboravljaš Colop lizing, sportaši, hdz-ovci, dodatni porez na dobit, ekipa radije kupi super auto nego da državi plati ekstra porez na dobit. Ili nedaj bože da nagrade radnike, zato imaš po njuškalu xy takvih autiju sa smiješnim km.
Onaj pederko iz Minta ti sam ima 6-7 komada ( ferrari, aston, rolls, s klasa, urus, itd... ) |
Citiraj:
Lizing, tj pušing jebi ga, i to treba plaćati. Ne vjerujem da je lizing mjesečni za auto ranga novi Porsche manje od 4-5- k eura. Pa otiđi i napravi redoviti servis (moraš ako je auto pod lizingom). Prijatelj koji je zaljubljenik u Porsche mi je komentirao da je redoviti servis 5000 eura. Sportaši - ajde ok Hdzovci - ajde ok To sa kupovanjem auta da smanjiš dobit je skroz opravdano i podržavam, ali to posljedično znači da ima dosta tvrtki koje rade dobro, i da se očito svi žale i govore da im je lošije nego što stvarno jest, ako si mogu priuštiti auto od 100 000 € na više. |
Takav auto u startu niti ne gledaš ako radiš posao 09-17h. :D
|
Porschea nikad više na cestama, baš sam to komentirao s frendom prije nekih pol godine-godinu.
Agencija Promocija Plus je objavila podatke, no nigdje ne mogu nać originalni file pa da se vidi detaljno po modelima. Kinezi strelovito napreduju u prodaji. A Mitsubishi je prodao svega 12 komada prošle godine. https://www.portofon.com/automobili/...vih-automobila |
ZG okolicu napale kamere
https://www.index.hr/auto/clanak/pun...a/2630844.aspx |
Kome se gleda malo previše iživljavanja nad pickupovima, i može tolerirati debilne youtubere, nek baci oko...
Ima par zanimljivih stvari koje ne bih očekivao na vozilu 21. stoljeća... Ima i nastavak |
Ja volim pogledati ovoga lika
Vidi se da je baš zaljubljenik u aute i da ih obnavlja sa guštom. Pogotovo volim kada radi na Alfama, Lanciama |
Citiraj:
Toliko je postalo loše u Samoboru da neke ulice izbjegavam. |
Kazem ti ja, samo bicikl, za tvoj radius kretanja od 500m i netreba nista drugo :) posudim ti ja prikolicu za dijete :D
|
Citiraj:
Protočnost se poveća ako se vozi po ograničenju brzine Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ovih 5k sto si naveo, to je za redovni servis? Mislim cini mi se brutalna cifra. Pa servisi u ovlastenom za C klasu su oko 600 eura, s tim da je frend prije par godina redoviti servis platio za A5 3k kuna, nek je sad i duplo, puno mi se cini za porsa toliko.... |
Citiraj:
Da ne bude krivo protumačeno - kamere trebaju, ali reakcije vozača na njih su katastrofalne. Da ne govorim koliko sam puta na autocesti u Austriji (fiksna kamera, ograničenje 130) doživio da auto ispred mene koči na 110, čak i ispod 100 jer je naišao na kameru (inače ista ta "okida" tek iznad 145+kmh provjereno :) ) |
Citiraj:
Citiraj:
|
@Green
Nisam to primjetio, no vozim se samo po A2 gdje ima svega par mjesta sa znakom za radare. Ono sto mene "fascinira" je nacin voznje. Znaci 130 ogranicenje, svi se voze 130-140 i onda dodje 100ka i ekipa koci na 100....nema ono lagano pustanje gasa nego se koci....a jos veca komedija da cak i ekipa koja je preticala u ljevoj traci uspori na 100ku tj malo vise da se mogu vratiti u desnu traku....cudo jedno...:D:D |
Citiraj:
a još više ako se svi voze podjednakom brzinom umjesto da stalno netko ubrzava, koči, pretječe… |
Citiraj:
|
Hahah, ok to nisam znao....pocinjem i ja kociti :D :D
|
Citiraj:
|
Za koju kameru znate, a da je na kritičnoj točki gdje je krucijalno usporit promet, naspram kamera koje su stavljene na mjestima gdje je lagano ubrat lovu jer je mjesto odlično za opušteniju vožnju?
|
Citiraj:
Ali kamere ce to sredit :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |
|