![]() |
|
Čekajte da malo žešće krene to kod vas. Onda može pisat i Box for cakes, a oni će znat što je.
|
Koliko sam pratio, kod njih carinici znaju opićit
namet odokativno - ako im miriše na odron onda naplate nešto sitno :) Ne prakticiraju baš traženje računa.... |
Odlično, onda uvoz Cubota preko Srbije :D rebrandacija Srbot :D
|
Vidim ja da te dobro zagolicalo ono pregovaranje
s kinezima. :D |
Citiraj:
Važan je samo mob sa funkcijama telefona, sms-a i kontakti.:nono: Razmisli o malo starijoj Njoki, fenomenalni mobiteli sa nevjerovatnom autonomijom, jeftini. Citiraj:
|
Za Srbota bi pogotovo lupili carinu. Bar dok i njih ne "puste" u EU..
Xiaomi Note u WoW shopu. Da je jedno 300kn jeftiniji bio bi jako primamljiv.. http://www.wowshop.hr/xiaiomi-note-white.html |
Citiraj:
Kompaktni fotici stari 5 godina jos uvijek rade bolje fotke nego mobiteli od 3 tisuce kuna sa kamerama od 73 (ili je i to malo?) megapixela. Da ne spominjem koliko je ugodnije s njima fotografirati bez nabadanja po touch screenu na kojem nista ne vidis zbog bljestanja sunca. :D |
di je trenutno mi3 najjeftiniji? nebitno jel kina ili eu
|
Citiraj:
U danasnje mrezno-drustveno dobra, mobitel je no1 za slikanje. Malo kome se da nosit i fotic sa sobom za slike za face, instagram itd.. |
Citiraj:
Ali gle čuda, postoje uređaji koji imaju veliki ekran, dobar gps, solidnu kameru. Možda ipak postoje situacije kad ti ta solidna kamerica može poslužiti, a nisi stavio svoj Oly ili Canon u zadnji đep hlaćica? Dakle potpuno razumijem argumentaciju tipa "meni kamera nije bitna". Znam dosta ljudi koji nikad ne upotrebljavaju kameru. Nikako ne razumijem argumentaciju tipa kupit ću odron od kamere jer mi je uređaj simpa, a "za fotkanje je fotoaparat, a ne mob". I mob je za fotkanje, definitivno. |
Citiraj:
Xiaomi note je dobra tacna ali preskupa, no koliko vidim, ta veće cijena je ok ako se uzme u obzir rizik od rikavanja i slanja natrag u matičnu zemlju. No, još nitko nije provjerio kakva je fora sa RMA preko toga wowa i koliko se čeka na mobitel i te fore? |
Samo 12mj. daju tak da to vjerojatno nije bas 100% jamstvo ko kod ostalih ali bolje je i to od uvoza iz Kine. Kad se pogleda kaj se novo moze dobit od brand telefona, kod nas, nije ni to losa cijena ali da je jos malo jeftiniji bio bi odlican i da su jos malo ekrana ugurali nutra.
|
Ne sviđa mi se Mi4 - previše vuče na iPhone dizajn. Stari model, onako pravokutan, mi se više sviđao.
|
Citiraj:
a košta ko pol Samsunga :amen: |
fotić je u mene skoro 70% (posao) na dan...tako da sorry svima ako se moj post malo krivo protumačio. Normalno da je bitan i ekran, memorija, baterija...ali mi nije na prvom mjestu da tražim mob koji ima dobru kameru.
Ograničen sam trenutno sa parama (140$) i znam da za te nofce ne mogu dobiti mob koji je u svim segmentima dobar i zato sam tražio pomoć! |
forcebook ultraphone 43 in da haus :D
dobila mater džabe kao ne radi, sve normalno radi, batt oke, nešto je scimano na volumen rockeru pa ide naprijed-nazad za jedan korak... no big deal. ono što je lol da naprijed ima kamaru senzora i ništa nije postojeće/spojeno/aktivno i to je stock postavka :D |
malo offtopic al nemrem nigdje iskopat na netu..
vlasnici coolpadova, dal imate ovu sliku pozadine u svojoj galeriji moba, i dal bi je mogli uploadat negdje? |
Mislim da je to originalno pozadina od HTC-a.
|
Tražim mob za oko 100$, znači da s porezom i carinom ne bude više od 800kn. Sviđa mi se Elephone p10c, dobar dizajn i ima Kit Kat, mana nema 3g na 900. Ima još netko preporuku? I može li mi netko poslati kupon za 10$ off na banggood? Prvi put kupujem s banggood, popusti se mogu kombinirati? Recimo tih 10$ i još 5 za signup na mailove.
|
elephone nema kitkat, to je fejk kao i kod većine jeftinih mobova, ni jedan doogee ili elephone nemaju android 4.4., a za izbor pogledaj koju stranicu prije, komentirali smo mobitele do 120$..
i naravno zaobiđi banggood u najširem mogućem luku.. |
Za pocetak se makni od banggooda.
|
Brat kupio zopo zp998 u hangar18,ja sam ga vidio samo neupaljenog i cini se dosta velik,za mene prevelik,ali njemu taman,lijep uredjaj,u pakiranju uredjaj baterija punjac slusalice i folija za ekran
Kaze da je odlican ali baterija mu i nije neka,izdrzi od ujutro do navecer Jel ima kakva veca baterija za narucit za taj mobitel? Koji launcher preporucate? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Onda wowshop postaje meka za kineske uređaje u Hr. Kada dobiju Mi3, to će biti bomba. Ovo čak i ja podržavam, samo da je garancije i sve 5.
|
Šteta samo što ovi flagshipovi nisu dual sim, meni to vrlo bitan uvjet.
|
Citiraj:
CoolUI每周精品壁纸 Imaš verzije od 1.-9. tjedna, slike su odlične. |
već sam pretražival na njihovoj stranici, ima brdo neviđeno toga.. i nisam našal, pa sam zato pital da si skratim muke.. al kak veliš, možda se nađe nekaj sličnog.. ;) fala
|
malo off.. danas flashnuo MIUI na Newmana N2...slaba fluidnost i jede dosta RAMa... jel ima kakvo rješenje?
|
1+1 nudi 5.000 pozivnica. Do sada se javilo >200k ljudi.
http://oneplus.net/blizzard-of-invites |
Citiraj:
|
hvala... malo ću se poigrati pa ako nejde natrag na Cyogen 10..
|
Citiraj:
Preporučio sam im sigurno jedno 10-15 ljud/kupovinai dosad ali odsad :banned: |
Koji rooting alat se koristi za KK romove, ima li nešto univerzalno poput framaroot ili root genius?
|
Towelroot možeš probat.
|
Prvi dojmovi za coolpad 7320.
Kupljen od to2c, nekih 140 $. Doša sa mult romom, koji je blago bezveze, naša recovery i orginalni cool ui na ruskom forumu, puno bolji je rom (ako itkome triba, stavit ću večeras linkove). Nedostatak moba je samo giga rama, kamera je lošija od zeninog hongmi notea, ali puno bolja od lenova a820, kojeg sam prije ima. Gps vata u par sekundi. Kad uvatim vrimena bit će malo detaljnija recenzija( radim 10 do 12 sati dnevno:) Uglavnom odličan mob za ove pare. Ako ikoga išta zanima nek slobodno pita. |
opet off... kad radim restore backupa ... dođe do restore complete.. nakon tog reset... i mob se ne diže?? ideja?
|
Koliko je ono najveći antutu zgoditak?
Jel' ovo OK? http://www.telekineza.com/wp-content...h-Antutu-2.jpg |
Mi4 je nešto slabiji
https://www.facebook.com/en.xiaomish...070615/?type=1 |
osim toga koliko sam čitao da određene kompanije vole podesiti AnTuTu da bi dobili veći score. a iskreno meni osobno to nije toliko bitno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |