![]() |
Meni je 5. odlična nakon užasno loše 3. (Coven) i katastrofalno loše 4. (Freak Show).
Ali je 5. lošija svejedno od prve 2. A i konačno nema Đesike Lang tako da tome ubrajam jedan veliki plus :) |
Trebali su je na pola Covena staviti na led i više ne pokazivati dalje. U Freak Showu je nepodnošljiva.
Srećom, Freak Show su spasili ostali glumci, pogotovo Finn Wittrock (Dandy). Vještice i te witch coven gluposti organski ne podnosim, pa sam sezonu pogledao tek toliko da pogledam... |
Shameless poceo! Wooohoooo! :D
|
Pa već druga ep hehe
|
Kako druga? Prva jutros izišla.
|
Opet i ponovno gledam Only Fools And Horses (Mućke) :D
Em je serija besmrtna, em se uvijek jednako nasmijem Brzom :D |
Citiraj:
|
Claire Dames misliš :D ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Shameless US - Season 06, Episode 01 HDTV x264 - BATV Release January 1, 2016 a na ipt imas Shameless US S06E01 XviD-AFG dakle nisam lud :D |
Citiraj:
Bilo kako bilo, na pola sam epizode i standardno Galagheri drze nivo :D |
Citiraj:
|
A htio sam jednom krenuti sa tom engleskom verzijom, ali bojim se da ce mi biti dosadno ako je rađeno po istom scenariju. Ali pokusati cu, hvala :)
|
Engleska ti neće sjest ako si pogledao US. Glumci u US su manekeni prema onima u UK verziji.
Ameri su spojili više UK epizoda u jednu, tamo radnja ide dosta sporije. Sirovija je i daleko realnija, ali to ne možeš pratiti bez titlova, a i dosta je tu lokalnih fora koje mi nisu bile najjasnije, pa sam brzo odustao. |
Vidim oduševljenje u 6-oj sezoni. Nadam se da će biti bolja od pete.
|
cini mi se da ne treba u spoiler, 1min novih dosjea x :)
https://www.youtube.com/watch?v=yQWDUYiMw_I |
|
Topla preporuka za The Knick, nisam vidio da se tu previse spominje. Odlicna radnja i glumci + soundtrack koji sve to prati. Zavoljet ce te doktora Thackerya garantirano :D
|
+1
The Knick, dvije sezone zasad, sviđa mi se serija tj likovi ponajviše. |
narcos,meni savrsena serija uz bok peaky blinders i 3. sezonu breaking bad.
:respekt: muzika predobra i atmosfera opcenito |
Citiraj:
Citiraj:
|
Fargo druga sezona...odlično ! Top serija !
Mislio sam da će biti nadovezana na prvu no nema veze s njom...ne mogu vjerovat koliko se pizdarija nakotilo u tom gradu...stvarno ima materijala za filmsku produkciju. |
Citiraj:
Fargo :D |
Citiraj:
|
serija sense8 (season1.) uopće nije loša, skoro bi trebala i 2. sezona.
|
Citiraj:
Jest da ima napuhavanja,ali slučaj Fargo postoji ako me sjećanje dobro služi... |
Citiraj:
Majko mila, netko je to popušio? :kafa: |
@bixsy- povezane su 1. i 2. sezona, 2. je prequel 1. :)
|
Nitko ne gleda Jessicu Jones? :)
|
Odgledao, prihvatljivo :D , u rangu s ostalim Netflix produkcijama...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |