![]() |
|
|
|
|
Gledaj ove bombe...
|
Nice remix :) |
|
Dolazi napalm poet danas s odličnim Angry Man Remixem. Isto tako je najavljen Southern Sun Remixes (Datt, Webster, Orkidea i Angry Man) znači opasno naoružanje :)
Masa novih stvari, u zadnje vrime i stvarno dobrih... Tiesto je najavio trance povratak s PUSHom šta bi bio odličan comeback, ne iz razloga šta je top producer (nije), nego šta bi povuka ekipu na trance stranu i možda manju eksplataciju onih big room electro house sranja. |
Ovaj Leon bolier je bio bog i batina s lunar diamond i phantasmom, al kad sam vidio tj cuo kakva sranja izbacuje odrekao sam ga se dokle god ne izbaci ista sto je vrijedno zvati se trance. https://soundcloud.com/leonbolier/le...ier-minsk-free pazi ti to smece, pa ja bi bolju stvar napravio :(
|
Obični bigroom electro, zato i bude free...
|
Ma to je bigroom smece a kad sam mu na sluzbenoj face stranici napisao par lijepih o toj kvalitetnoj glazbi stiso se ko p.... Pa to je qrac a ne trance.
|
Meni dosta toga novog, u biti jaaako puno novog dreka nepaše...
Ajde ovo mogu progutat. |
Citiraj:
http://soundcloud.com/barryandpauldenton/hold-on |
|
Koja bomba... Tek prije par dana otkrio, i svaki put mi je ža kad vidin koliko dobre mjuze sklizne a da je ni ne skužin. :(
Bryan Kearney vs John O'Callaghan - Rawdiculous (Bryan Kearney's Enhanced Edit) Wippenberg - U R (John O'Callaghan Urrr Edit) |
Danas kupio novi album od BT jer...ono..to je BT :)
BT - A Song Across Wires Jedan od favorita A svaki put kad se sjetim BT-a to ne prođe bez A to me onda sjeti na Paul van Dyk na Mayday 2000, ufff što je to bilo :) |
Sta se tice BTa sican se starijih produkcija, a ovde san skeptik. Doduse moran odradit slusanje da mogu odlucit, iako je ima pjesmuljaka u zadnje vrime...
|
Estiva - Dinodrums [Enhanced]
Melodija je bomba, nadam se još nekim remixevima! |
Citiraj:
|
Craig Connelly - 650 Decibels (Original Mix) (ASOT650 Anthem) by Craig Connelly
http://soundcloud.com/craigconnelly/...y-650-decibles Kako zarazna i masivna stvar. Show :) |
Citiraj:
evo malo da se oporavite :) |
Deste vi "vokal" trenseri...
Evo malo old skula da se sjetite kako je to prije izgledalo, i kako treba izgledati. |
Citiraj:
Danas vidio na TPT pa se sitio :) Kandi uvik dobar. EDIT Iako je FC napravio najbolji mix, ova je jako masivna... Citiraj:
|
Mogu svašta o Tiestu pričat, ali ova stvar me svaki put razvali (otkako je izašla ima 3g). Baš top top stvar, proper trance, old school sound bez uber modernih sranja, iman nekako feel da je puno prije napravljena nego je ugledala svjetlo dana... E da uvrštavam je sebi u all time fav Tiestovih pisama...
|
@Drift Kinže - ova stvar Arnej - Adagio stvarno trga. Sredina je malo kao na knap, dosadna ali taman kad si vec oladio krene i super je dizalica.
Ja volim oldschool, i stvare stvari cijenim jaako. Ovo je jedna od mojih best of starih, krenite malo istrazivat, brdo stare muzike su umjetnička djela za ove klince što se igraju sa skupim igračkama danas. |
House Muzika (deep, dream, acid, ambient ...)
House music
Iako san veliki fan trance muzike, počeo san zadnjih 2 godine istraživat i House mjuzu, ali ne ova pop euro electro izdrkavanja, nego ono proper stvari, više underground, downtempo. Kako san novi u tome, a scena je opsežna, i youtube je posta beskorisan skupa s Soundcloudom, volio bi iskusnije da me upute. Jako mi se sviđa deep/ambient i taj lagani groove, čisto za opušteniju atomsferu :) Krenio san u pravcu mixeva: Ali kažen kako je yt sranje s plaćenim oglasima brzo dođen do šugavi stvari. Pa eto, ako pratite house scenu molio bi par smjernica. Slobodno lipite pisme, mixeve, remixeve whatever, samo nemojte da odskače previše od House žanra (za trance imate koju pratim stalno, i sudjelujem) za ostale, use search ili otvorite temu :D Pucajte slobodno:
:fala: EDIT: Neko mi sjeba thread pa će bit mess, bar stavite u naziv posta house (kad već ne ide zasebno) :smoke: |
Eto pa piše da ne bi sada za svaku vrstu elektronike otvarali poseban thread. :)
"Trance-house-techno i ostala elektronska glazba" |
Ajde super da je netko konačno preimenovao onaj glupi naslov "Trance mjuza" :) Bas je bolo u oči.
|
Citiraj:
|
Malo alternative jutubajte--> Florencio Cruz
Sve od Armanda Van Heldena--> obavezna lektira za početnike House glazbe. Kralj. Bog za mene što se tiče house glazbe majesticcasual jutubajte njegov kanal isto tako Andrey Djackonda Paulo Arruda Paul Kalkbrenner isto jako dobar-elektronika |
Meni opčenito Toolroom Records ima naj Tech House, House i Techno stvari. Nije to nikakav underground jer imaju tamo singlice i ovi malo više komercijalniji producenti no količina kvalitetnih kompilacija, mixeva i singlica je kao ni kod jednog drugog labela elektronske muzike.
@Baja Otvori Beatport TOP100 i prati nove singlice u Deep House, House nešto manje i na Tech House tu i tamo baci pogled i vrlo brzo ćeš skužiti dobre labele i producente, znam da ti sad nisam puno pomogao ali preopširan je žanr jer će ti 10 ljudi reći 9 različitih odgovora. Volim i ja taj DH, a od dj-a/producenata najjači su mi Dusky, Joris Voorn i Pleasurekraft. |
Citiraj:
Evo odlične liste starih dobrih stvari: http://www.listology.com/lyceaum/lis...chno-1990-1996 |
Strašna progresiva...
Šta se tiče House preporuka zaobiša bi Toolroom, a Armand samo se sitin My My My i već mi je previše mainstream. Kažen krenio san rutom Kerria i nastavio bi tako ;) Ovi dana istražin druge autore šta ste napisali. |
Citiraj:
... A kome se svidi ovo gore, onda: Znači klasika nekakva, stvari na pola minutaže tek dobiju zaplet, nemojte odmah prekidati jer nije to samo naškrabano, imaš sve kao u umjetničkom djelu, od uvoda do raspleta :D . Eto, pošto nam se "proširila" tema. :chears: |
Neka se broje postovi :).
|
Citiraj:
http://youtu.be/0iId__VDcbU |
|
Najbolja stvar za zatvorit festival u 6 ujutro.
http://www.youtube.com/watch?v=m3CMN_OlLe4 |
Puno bolje od orginala meni :)
:D |
A Blast From The Past! Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Armind]
Sjetio se komada budući da sam nedavno kupio i poslušao The Blizzard - The Best Of (Album) [Armada]. Pandora nije gore ali ima zato drugih predobrih stvari. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |