![]() |
ja cu rankove polako sam zasluzit....
m60 a? ma probo sam ali malo sam lagan pa me nosi..neprecizan sam... m4 mi ljepse lezi...:fiju: |
ko što rekoh, AMDejac ispucava borere :D
|
Fenomenalna igra. :)
Samo ime jednu preveliku manu... Na trecoj razini tezine (sada neznam kak se zove) sam presao za 7 sati... Kao sto je vec recenom, igra je fenomenalno optmizirana, na mojoj konfi, pri 1152*864, sve na normal, sve uključeno, sa 2xAA stalno se vrti na 40ak. Nikada mi nije palo ispod 30 FPSa |
Igra je odlična jedan od rijetkih FPS-ova koji me je u zadnje vrime uspija vezat za comp 2-3 sata bez prestanka.Pošto ste rekli da je single dosta kratak igram ga na na najtežem nivou i dosta je zaheban.Mučija sam se na onoj misiji za izaći iz Černobila ajme,nikako ekipa da dođe da nas izvuče.Još malo pa eto me na multiplayeru.:lol2:
|
ja nisan SP ni upalil, samo MP gruvam :D predobro, sad da si skuham i pojedem nešto, pa idem ili na zekote ili na španjolce :)
|
Citiraj:
Tanko Crijevo,Ivo Sanader,Vesna Pushić i Carla Del Ponte su trenutno u Chernobyl-u na misiji,kad je riješe dolaze na zekote :D |
imam jedno pitanje... možda ću ispasti glup, ali svejedno...
da li se MP može igrati na "besplatnoj" verziji igrice? jer svaki put kad pokrenem MP i izaberem neki server samo mi nešto odbrojava i napiše nešto u stilu "server timed out" ili "wrong key" i izbaci me van na glavni ekran... |
Brzi edit druge recenice,da moze :)
|
ok...
sta onda moram napravit da mi se pokrene neki MP fajt... |
imaš ip-eve od servera za sve igrače napisane tak da... dodaš ih u favorites i igraš....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
85.114.38.26:28960 rabbits 84.2.39.241:28970 cod 4 213.149.249.53:28960 španjolci |
thanks...:respekt:
|
Doći ću malo kasnije španjolcima popraviti fasadu i prezide. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mozda su nasli nacin kako napraviti da ti radi bez key-a ,no ja znam da bez njega neide. |
Ja sam već dva puta popušio.
Isti CD key isti nick, a data je svaki dan sejvana. Kad se je zblesirala pokušao sam vratiti, ali nije išlo. Dva puta sam popušio lvl 17, sad sam 42. |
Citiraj:
|
di ima kod nas igra za kupit, u algoritmu je ne vidim, na crovortexu pise privremeno nedostupno
|
samo da pojedem i dolazim ili na zečeke (sumnjam da ima mjesta) ili na španjolce :D
|
Ja ubacio onu mp_data sa onog linka gore i sve radi, isprobao danas na zecekima :D lvl 55
|
i ja isto stavio taj mpdata i radi, lvl 55 ^^
|
Logosoft TDM Server 217.75.192.84:28963
Nadje se slobodnih slotova a i pingovi bi vam trebali biti pravo dobri... |
ajde vi pcekspertovci koji nemate klana dodajte PCE u naziv da se bar raspoznajemo :)
|
ljudi frend ima problem, neče mu uči u igru...ako netko zna što bi moglo biti, pošto se u error poruci javlje memory???
anyway... http://img66.imageshack.us/img66/162...ror1dh2.th.jpg |
Citiraj:
Naravno vuće teško naoružanje dostojno svakoga žderonje. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidim da imaš sto rezidentnih programa u pozadini koji svi jedu memoriju uključujuči wallpaper. Jesi updatao PB i jesi provjerio PnkBstrA i PnkBstrB services......PB može bacati svakojake poruke ako sve nije u redu...... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
od frenda komp...kako napraviti update PB? jer ako je u igri,to je problem jer mu neče u igru |
opisano na PB stranici samo malo pogledaj.....
|
Citiraj:
|
jel zna netko zašto mi iz m4 ispaljuje samo po 5-6 metaka max?? sjećam se da se u cod 2 moglo birati,neprekidan rafal i tako,po 5-6...probao sam sve stiskat da to vratim na normalno,ali ništa,lud sam,nemam s čime ubijat sad su me izrešetali svi na onim španjolcima :D
|
jesi siguran da pricas o m4?
m16a4 ima samo burst mode-- 3 metka i cini mi se da njega koristis? a M4 puca ko beba automatski....... rate of fire se nemre mjenjat,,,,, pozz:D |
MADMAX za nekoga tko govori da je cod4 smeće i mrtva igra, nešto je često na serverima :D
evo sada malo na španjolcima pucali, ne ide me baš, bolje da idem spavat :D |
evo i mene na španjolcima...
|
Citiraj:
EDIT: Izgubio sam i ja sve levele!!! Znam da sam prije imao M4,a sada mi piše da ću ga otključat na level 10... patch sam instalirao,ali mislim da mi je pomutnju stvorio ona mp_data koja otključava sve,meni je zaključalo sve :D |
pff, dok njub ko ja koji ima svega 3-4h igranja coda4 moze biti tako dobar onda fakat se trebas zapitat za koja je napravljen cod4 :fiju:
za retardiranu djecu koja samo znaju sprejat :roller: http://www.imagesforme.com/out.php/t1185_shot0000.jpg |
Citiraj:
Samo umjesto cod2 traži cod4 na Evenbalanceu...... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |