![]() |
Vettel bi pothino trebao u veću momčad po meni je vrlo talentiran a samo mu je 19 god.
|
Citiraj:
No, jedna (dobro, dvije :D) lasta ne cini proljece. Obje utrke na kojima se iskazao su bile kisne. OK, momku mozda stvarno godi kisa. Ali koliko se uopce utrka vozi po kisi? Jako malo. Definitivno nije los ovaj Vettel, no vidjet cemo tek. |
Meni je Vettel odma bio dobar nakon VN SAD-a kad je uzeo bod ;)
Prvi put sam ga primjetio lani, kad je na Istanbul parku postavio prvo vrijeme na prvom slobodnjaku, kad je Kubica postao redovni vozač ;) A stazu je upoznao na igrici :D Slično mu je kasnije pošlo i u Japanu na prvom slobodnjaku i mislim da je bila kiša, ali nisam 100% siguran :stoopid: Ove dvije kišne utrke su za pohvalu jer je loš bolid dovezao visoko...;) Ali ipak MS-AS su klasa...:fiju: |
Ice man rules (Kimi)-legenda niko mu nije ravan.meni trenutno najbolji vozač bez obzira što je trenutno na 3. mjestu ukupnog poretka.
trebali su uzet sve bodove i hamiltonu i alonsu nakon afere jer je zapravo bar 50% ferrarijeve tehnologije u mclarenu. mclaren=lopovi p.s. trebali su im zabranit da 2 godine najmanje ne sudjeluju na utrkama. peace |
Citiraj:
|
@bogdo - taman da se lijepo nasmijem prije treninga... ako je 50% mclarena =ferrari, onda bi ferrari trebao ić puno brže, ipak je on 100% čist :D
|
mislim ono stvarno takve gluposti pisati heh,,,,, cak i da jesu u McLarenu iskoristili to vozaci nisu krivi,,,,,,
|
Speedy dobro kaže. Ali dokaza nema da se ta tehnologija iz Ferrija primjenila u konstrukciji Mclarena dakle od kud tih 50%.
Ne branim meklaren, ali industrijska špijunaža oduvjek postoji kada su u pitanju tako velike cifre i ugledi, kao da ferrari nema svoje špijune oko Mclarena. Vjerojatno samo nisu bili tako blesavi da mailom rade i to sa vozačima? Pa to bi trebao neki deseti pomočnik mehaničara primit i tiho uvest, a ne mailom vozaču, odmah u glavu. Sve je to sumnjivo... |
Citiraj:
|
oni jesu pokrali ferrari al i ron dennis je u nekakvoj svađi s čelnikom FIE onj kaj je donio presudu(zaboravio ime) zbog čega je presuda takva kakva je.
rekao sam da bi trebalo izbacit mclaren iz natjecanja kako bi poslužili kao primjer drugim momčadima da se takva stvar ne ponovi. a da nisu takvi papci i debili nebi upotrebili te informacije .očito im inženjeri nisu tolko dobri kao ferrarijevi.da su tako dobri nebi krali od ferrarija. još jedna stvar sasvim je normalno da vozač koji prijeđe iz jednog tima u drugi pr. alonso iz renaulta u mclaren da kaže neke zamisli tj. neke "cake" koje koristi renault.al ovo kaj se desilo sa tih j.. cca 750 stranica podataka je ipak pretjerano. |
ma meni to sve skupa tako smrdi da je strašno... sad je on dao ženi ili kome već da iskopira pred svima 750 stranica top secret materijala, moš mislit... ja da sam imao tolko papira te važnosti kupio bi najskuplju kopirku koju mogu nać i doma kopirao... a da ne spominjem, da nitko nikada nije ni dokazao da je mclaren to koristio...
no na stranu to sve :D |
http://www.autosport.com/news/report.php/id/63202
Ispada da ce FIA odlucit tko ce ove godine biti prvak. Zalosno... |
ma cirkus
|
Volio bih vise nego išta da na kraju to Kimi uzme... :D
|
Upravo sam procitao da Alonso se vraca u Renault :D
|
Najbolje bi bilo da se ova dva "krampusa" fino sudare odmah u prvom zavoju i da Kimi postane prvak i da Ferrari uzme oba naslova. Ionako je cijela sezona u qurcu,a ako Hamilton ipak uzme naslov, ostat ce zapamcen po okaljanoj sezoni u kojoj je vozio s ilegalnim bolidom i to nikad nece biti ono pravo. Zauvijek ce ostati ono veliko ALI. trebali su ih banati potpuno,barem ne bi bilo svih ovih
sr...a oko toga da sabotiraju Alonsa-favoriziraju Hamiltona...pa taj (mo)Ron Dennis i sve ostalo. Fuj sve i sezona 2007.:banana::baad: Sto se tice Alonsa,morao je i ostati u Renaultu...a lijepo sam govorio:D |
Citiraj:
Alonso nije mogao znati kakav će Renault biti sljedeće godine i zato je potpisao za McLaren Mercedes, to bi svi napravili ;) |
Citiraj:
Al najjace mi je ono...oduvijek sam htio voziti mekljaren mrsejdis:Dtu mu je sad. |
Navodno je Alonso već potpisao predugovor...
|
|
Jos malo pa ce uzbuđenja. Kaj kazete na Masu kao vodeceg na startu? Koja ce bit taktika. Ja mislim: neka pusti Hamiltona ispred i onda se zabije u njega :-)
|
Bice zanimljivo veceras, nesto mi smrdi na neku podvalu. Jedva cekam...
|
Mozda ali mislim da je start jako bitan. Ak se uspije kimi progurat ispred Hamiltona na startu - e to bi bilo zanimljivo pa da se alonso i hamilton međusobno bore na stazi
|
Utrka će bit zanimljiva iz više razloga:
1. Massa vozi pred domaćom publikom bit će full nabrijan 2.hamilton mora čuvat leđa od dvojice jako brzih, željnim osvajanja prvenstav 3. alonso i raikonen jedan kraj drugoga PS: raikonen treba platit jednom japancu "kamikazi" da se zalipi u hamiltona i alonsa, on ionako ima love za to. LOL |
Jeste vidjeli jučer novog sudca uz stazu???:D
Gleda sovuljaga mrtva-hladna kvalifikacije... |
Je, jos sam zenu zvao, reko "vidi sova", a ona WTF?
|
Citiraj:
|
Baš mi je žao kaj nisam imao upaljen komp da lupim SS:)
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/images/316SOVA.jpg Sova ownz:care::goood: |
Mislim da će Hamilton osvojiti naslov, moja je želja da to bude Kimi ako ne on onda Alonso. Bilo tko samo ne Hamilton.
|
Citiraj:
|
Nije ga on s***o nego Hamilton.
|
Dobro mozda ga je malo ometal u predzanjem brzom krugu u Q2 ali u zadnjem nije i tu je napravil dvije greske ili mozda i vise
|
Ako mu je Lewis smetao, onda su u McLarenu sve to smislili...:fiju:
Ah još 15 minuta do Jergovića i 45 minuta do utrke :D Idem razvalit Interlagos na igri :D:smoke: |
Pa pa Hamilton :D
Citiraj:
|
AI opet ce onaj sreckovic osvojiti nezasluzeno naslov, pa nevjerujem
|
GOTOVO JE GOTOVO! deseti je krug a Ferrari ima sve u svojim rukama... :)
|
kimmi prvak ;) propustit če ga masa
|
25 sec Hamilton ima do naslova
|
isuse kakva utrka:care::respekt:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |