![]() |
Citiraj:
btw. više baš nema ljudi u ovo temi, igra se na veliko :D ja navečer tek :D |
Citiraj:
|
kupio bih igru al neznam kak ce radit na mojoj konfi sa : athlon 64 3000+, 2GB rama, x1600pro...jel ima ko slicnu konfiguraciju da mi unaprijed kaze ?
|
Citiraj:
Ljudima s boljim kompovima slabo radi a usput pise da minimum zahtjeva 2 jezgre! |
možda ovi u rokstaru oče reč da če ti na istoj konfi za mjesec - dva radit bolje, pa ti samo kupi... hehe
|
hehe...neznam stvarno kad ću šta novo stavljat...možda procesor ali tek kada to bude isplativo...a i mogu stavit samo amd-a,a trenutno nevidim baš nekakav izbor
EDIT:iskreno da vam kažem već mi je pun kufer GTA4 i rekvajrmentsa i ostalih pizdarija. a rekvajrmentsi me toliko smetaju da mi je muka od rackstara.nebi a reko da ta igra stvarno treba toliku zahtjevnost i da ona izgleda cajber super duper genijalno,pa ajd trebaš kvad...loše loše loše I JOŠ JEDAN EDIT:još nikog ama baš nikog nisam našo da u komfi koja pogoni igru ima amd 6000+ x2....nikog.. |
ma radit će ti dobro.... relax...
|
Citiraj:
Pa ne moras nista mjenjati super ti komp...a ako gta 4 ne radi..jasno je da se radi o nemaru programera i o neoptimiziranosti. |
kupim vidim javim :D
|
Zakaj ovi glupani na steamu vele da je available za kupiti, a kad kliknem nigdje nema cijene niti onaj checkout kolica?
|
Bem ti GTA IV ipak cu morat u shoping po novi procesor i grafu danas postam slike oko 8sati kad cu je dobit :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
oce moja kanta moc ovo pokrenut
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A odakle vi nabavljate te originale ? Meni ovi iz algoritma kazu da nece doc do drugog tjedna, a mozda nece ni drugi tjedan.
|
Evo moja ONLINE trgovina dobila, danas ću je probat. Jedva čekam.
BTW trebali su ovaj nastavak nazvat, MOST WANTED. :D |
Koja trgovina?
Ima vec za kupit? Gdje? Dajte neki link |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
bolje da su za tih 200k dolara kupili unreal engine 3 ili nesto pametno, a ne da kupuju starforce koji ce se probiti u roku od 2-3 dana |
Rockstar North December 2nd, 2008 |18:09
"Dont bother to beat our protection, guys. Think we spent 200k for you to play our game for free? Think twice! You really cant crack this game believe me or not. We have done everything to stop you from playing it for free" :roller: |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a druga stvar još ga nema i boga pitaj kada će doći EDIT:jel skidao neko preko steama.kolko treba da se skine ako je tcomova veza 2mbita EDIT2:kažu da se kod nas nemože kupit preko steama.sad su mi poslali mail ovi s enabave |
baš sam se nekak nadao da če me dočekat paketič sad kad sam se vratio sa đoba, al buduči da su tek jučer poslali sumnajm da če i sutra stič...
sad mi je žao kaj ne živim u engleskoj, sad tamo neki lord kerington upitnog morala baš mora sliniti nad mojom kopijom grrrrrrrrrr |
i sad nakon toga svega neka ja neskidam piratsku verziju a nemogu kupit original jer za njih hrvatske nema na karti svijeta....mamu im jebem
|
Citiraj:
:goood: |
na game.co.uk sad imate direct download koji košta 30 funti
ja sam ipak htio hardcopy pa sam tak naručio . . . |
A trebala bi biti i registracija likova ko ti takoder zabranjena
|
Citiraj:
ali da se uopce ne moze ni raspravljati o piratskom sadrzaju i da moras govoriti u siframa inace si banan, eh to ne kontam nisu crackovi zabranjeni u svijetu, piratske kopije igara jesu.. ali ne smeta me to toliko ako ocu raspravljati o crackovima i ostalom ima za to specijaliziranih sajtova.. |
kaj nije crack ono što afrički amerikanci puše
|
Citiraj:
jer jedva cekam da napravim review... |
što dalje čitam sve više kužim koliko je igra u biti najlošije optimizirana dosad.lik na 4870x2 i dual coreu 3.0 intel i 4 điđa rama dobije average fps 40 na postavkama high-very high s tim da mu fps zna jako past u nekim dijelovima igre na nekih 12-15
EDIT:jel mislite da će stvarno patch i novi drajveri toliko moć popravit igru da ju mi sa ovim našim konfama možemo igrat na high??? ja mislim da ne |
vi koji ste nabavili/nabavljate original igru (naravno) - od kuda? steam, proradilo to? game.co.uk? :stoopid: gdje se preporuča i naravno isto - radi?
|
Citiraj:
btw da li se taj GTA IV vrti u dx9 ili dx10? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |