![]() |
poslao ja njima na ovaj mail
infos.groupe@orange-ftgroup.com dobio neku automatiziranu poruku pa ćemo vidjet ugl hvala btw ako netko zna još koji mail od Orange France nek javi pa ću ih bombardirat mailovima :D |
pozdrav
dal postoji besplatan nacin za otkljucavanje samsung galaxy s plus i9001? trenutno je zakljucan na tmobile hr |
Imaš aplikaciju za to na Google PLayu, ali ga moraš rootati i platiti neku siću. Druga solucija je kupiti IMEI kod na ebayu, treća da ti ga otključaju u nekom servisu, a četvrta kod t-mobilea. Ako je kupljen na bonove, moraju ti ga otključati nakon 1g., a ako je kupljen na pretplatu onda nakon 2g.
Biraj šta ti najviše odgovara. |
ok hvala,
ono prvo za aplikaciju, trazio to i skuzio da je za s i9000 onaj obicni, nisam nasao tu slicnu za s plus. |
Forumaši može pomoć?
Kolega prodaje samsung s4 kupljen u VIP-u. Da li je moguće provjeriti da li je mobitel zaključan po IMEI pošto ga ne da otvoriti? Hvala unaprijed. |
Nije, moras probati s karticom.
|
SonyEricsson K850 kod zakljucavanja uredjaja
Zna li netko kako se rijesiti koda zakljucavanja uredjaja kod starog K850 prilikom promjene sim kartice, kod je postavljen prije 5-6god i nemamo pojma koji je?
|
ako bas bas nemožeš uči u mob onda fleshaj mob, ako se odlučiš baš za tu opciju (imaj na um da time brišeš sve iz mobitela) onda se javi za dalju pomoć.
Btw frend uzeo mob i tek skužio da je zaključan na bosansku 62 mrežu mts valjda, mobitel xperia Z, šta da mu kažem da se zajebo ili postoji naččin za besplatno otključavanje? pozz |
Nema vise besplatrnog otkljucavanja. Ni za Sony ni za HTC ni za Samsung ni za Apple.
|
Citiraj:
Skini pokreni i spoji mobitel. Kad se spoji i kad Xs očita mobitel napravi print screen i postavi negdje da vidimo šta se može. |
Pitanje - HTC Desire 500 je dobio frend koji ie lockan na T-Mobile. Vele mu po servisima da se još ne može unlockat. On je na Vipu, ali prelazi na bonbon. Treba li unlockat za t-mobile phone za bonbon? Pretpostavljam da ne treba, ali želim biti siguran da nebi bilo da sam mu krivo rekao :D
|
Ne treba. Radi mu i Multiplus u mobu :)
|
Na multiplus sigurno neće prijeći...nego, kaj to itko koristi, taj multiplus :D
Anyhoo, hvala na odgovoru, budem mu rekao da slobodno broj prenese. |
Nokia lumia 620, preko godinu dana na tele 2 pretplati, sada je raskinuta i plaćena opcija uređaj do kraja.. imamo li pravo na besplatno otključavanje?
|
Imaš. ;)
|
Jel ima ko da je uzimo sa ebaya kod za otključavanje moba? Uzeo bi S4 mini zaključan na T-mobile pa ga trebam otključat, ako ima ko da je uzimo i da mu je radilo, nek mi se javi. :)
|
Citiraj:
|
Uzimao sam ja za LG L5 II (bio zaključan na VIP), platio sam ga 2-3$ i sve ok.. trenutno je u njemu Tmobile kartica, isprobana i Tele2 ranije.
Također, isto tako nekako sam uzeo kod i za LG KS360 za cca 2$, radio je, dobio ga za par sati.. Za S4, S4 mini, ne znam, tj. nisam uzimao ali evo moje iskustvo gore što se tiče kodova |
Citiraj:
|
Kupio bih mobitel koji je zaključan na T-mobile, istekla mu je garancija, garantni list postoji ali čovjek izgubio račun. Da li će u T-com tehničkoj službi mi htjeti otključati mobitel besplatno bez računa? Ako ne, ne bih, naravno, kupovao mob pa još plaćao otključavanje. Radi se o Sony Ericsson Vivaz U5i.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
T-centar ima u bazi svaki lMEI koji je prodan od strane THT-a. Kad god sam nosio mob na servis, bio privatni ili službene, osoblje samo ukuca IMEl i izbace se odmah svi podaci, tako da bi lMEl trebao biti dostatan ukoliko nema računa.
Napisao sam nedavno u jednoj drugoj temi. Otključali su mi mob na temelju poslanog IMEI-ja, bez računa i garancije. Samo mail se treba slati na tehnicka.podrska@t.ht.hr |
Super, hvala!
|
Pošalji upit mailom umjesto odlaska u t centar, puno brže i jednostavnije.
Meni su nedavno poslali kod za aparat bez jamsvenog lista ili računa samo na temelju imei-a. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovisno za koji mob. Iphone čak i u istom danu dok sam za Samsung čekao 3H a SE 3 dana |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Poštovani, zahvaljujemo na Vašem upitu, u nastavku dostavljamo odgovor. Kako bi otključavanje uređaja bilo moguće, potrebno je da nam priložite presliku računa i jamstvenog lista na kojem je vidljiv IMEI kod uređaja za kojeg tražite otključavanje te datum kupnje istog. Ukoliko više ne posjedujete račun, isti možete zatražiti u prodajnom mjestu T-HT-a gdje možete također zatražiti otključavanje uređaja ili nam e-mailom dostaviti tražene preslike." |
Čudno. To valjda ovisi na koga naletiš tamo i tko ti odgovara na email.
|
Ima netko iskustava s otključavanjem mobača iz teletine, kolko Gregoru treba da generira te kodove?
Prije desetak dana odnio u centar gdje su oba kupljena presliku računa, i garantnog lista da se vidi IMEI, pored toga napravili su si i presliku osobne. Za oba moba nema nikakve ugovorne obaveze. Par dana nakon toga zove ženska i ona bi kao neki mail da mi ne diktira kodove napamet :) Dam joj mail i pitam za koji je to mob. A ona u čudu: "kako za koji?" Pa reko, zatražio otključavanje za 2 mobitela odjednom. Ova zbunj, zbunj, kao imam samo za jedan, ovaj drugi valjda netko drugi odrađuje i ne zna više ništa o tome :) Dolazi mail sat vremena nakon toga s čak 4 koda za otključavanje, otključao se i s prvim. 5 minuta nakon dolazi i drugi mail s istim subjectom (rukom prepisivano jer se vidi tipfeler): "...nastavno prethodnom mailu...bla...truć... izvještavamo da su kodovi koje te dobili za taj i taj uređaj" :) Pa jbt, pogubili su negdje putem podatke za 1 mob. Bio jučer u centru otkazati im jednu pretplatu i pitam za taj mobač i veli ženska da je sve ok da će doći kad tad :) |
Ljudi, gdje i za koliko novaca se moze otkljucat lumia 520 s VIP mreze?
|
Pri kupnji sam novog telefona i pošto ne mogu naći Xperia Z2 ili Galaxy S5 na Njuškalu da rade na Tele 2, kontaktirao sam Europatrade s upitom za otključavanje putem IMEI-a pošto mi je prijatelj rekao da se bez operaterove dozvole otključavanjem gubi garancija i dobio sam ovaj odgovor:
"Poštovani, ukoliko se samo putem koda otključa, onda ne, ukoliko su izvršeni još neki software-ski zahvati, onda se gubi. Tako su kolege serviseri rekli, pa Vam prenosim njihovu informaciju." "Poštovani, da zaključimo, ako se uređaj otključa sa kodom od 8 brojeva, ne gubi se jamstvo." Što je riješilo moju nedoumicu u vezi otključavanja mobitela. |
Jučer bio u riječkom VIP-u na Korzu otključati mobače nakon raskida ugovora. Sve što vam treba je nešto sa barkodom uređaja. Ja sam imao garantni list. Cura očitala barkod čitačem i napisala mi PIN na papirić. 2 min posla za 2 moba. Sad još moram provjeriti rade li PINovi :D
|
Citiraj:
Ja čekam teletinu od 26.06. za kod za otključavanje. |
PIN-ovi rade. Otključani Samsung Galaxy S3 i Samsung E2600. Doduše, bilo je malo problema sa Samsung E2600 jer uopće ne ponudi opciju da upišeš unlock kod. Procedura je slijedeća:
- staviti SIM karticu na koju nije otključan - upaliti mob - utipkati: #0111*unlock kod# Mali savjet: u slučaju da vam ne da da upišete # na kraju, najbolje je na početku utipkati ## i onda se vratiti između njih lijevom navigacijskom tipkom, pa upisati potrebno. |
"Dobio" sam iPhone 5S zaključan na neku talijansku mrežu, ne znam točno koju, kakve su mi opcije otključavanja? Vidim na eBayu kodovi za otključavanje nekih talijanskih operatera za 15ak funti, dali je to najbolja opcija?
|
nema tu nikakvih kodova - platis ---kn i budes na white listi i sluzbeno otkljucan na sve mreze preko itunesa...
|
Svejedno mi kako šta, znaci to bi bila najbolja opcija? Cijena nije ni približno paprena kao kod naših "servisera" i operatera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |