![]() |
Nokia 6234
Zbog zvuka ne na njoj ne bi je mijenjao za išta ne svijetu :) |
Prosli tjedan kupio N78 i zasad sam super zadovoljan. Garmin XT predobra stvarcica...
|
T28s, kupljen 21.12.2000
Hrabro je ušao u devetu godinu korištenja:chears: |
A još uvijek D600,2g koristim,samo je u međuvremenu poprimio saturday drunk-mod, naime,voli ispasti subotama redovito:D pa je malo okrhan. I nešto se obično pokvari u subotu navečer,pri tipkanju poruka,nikako tekst pogodit kako spada:hitthewal:.A tek na krivi broj..
|
Citiraj:
|
I ja full zadovoljan svojim LG KU 990 Viewty.
Ima nekih boljki sa povezivanjem sa Vistom, nekad izbaci "Invalid access to memory location" ali nije ni bitno, sutra/preksutra idem po microSD od 2GB, pa neće biti toga problema :) Kamera stvarno premočna, 5 MPix, baš sam tražio tako nešto da graniči sa digitalcem, i našao :) Kakav iPhone, može se sakriti Ekran je predobar, odlično reagira na dodir, samo se treba par dana uhodati i sve super Poruke se mogu pisati na 10 načina, standardna onscreen mob tipkovnica, pa kompjuterska tipkovnica, može se i sa onom olovkom baš pisati po ekranu (kao da se piše na papir) i mobitel to prepoznaje te tipka slova. Jedina mala zamjerka je maaalkoc sporiji software od konkurencije ali ništa da se ne može preći preko toga Jako lijep gadget sve u svemu. |
Trenutno imam Nokia-u e66. Predobre mogućnosti u tako malom mobitelu. Malo me zeka baterija, al nadam se da će s vremenom sve sjesti na svoje mjesto.
EDIT: Sve sjelo na svoje mjesto :D Danas je treći dan a moj je mobač potrošio tek jednu od 7 ili 8 crtica. Jedan od razloga ovakve potrošnje pripisao bi i promijeni sim kartice. Znači zamjena stare narančaste sa novom tmobileovom karticom. |
Nokia n82 black
Konacno ga kupio(pred 2 tjedna)...Što reći? znao sam sve o mobu par mj prije nego sam ga kupio,valjda jedini nokijin symbian mobitel koji ne steka svako malo,imam 4gb karticu sa njime,nisam primjetio neko usporavanje prilikom listanja slika velike rezolucije(5mpix)ili listanja muzike... Tretnutno najbolja kamera od 5mpix koje sam vidio,u usporedbi sa u900 kao da je taj mob dosao iz proslog stoljeca sto se tice kamere...Sto se tice tipkovnice bio sam skeptican ali dok se covjek navikne onda je super,cak mi je sad bolje nego sa mobom koji ima klasične tipke jer nisu spojene pa je teze pogoditi 2 tipke odjednom...prebacivanje iz u landscape nacin prikaza ekrana je bezbolno i radi super...ima veliki ekran vrlo dobrog prikaza,stereo zvucnike koji su dovoljno glasni a da ne proizvode piskave zvukove, 3,5mm jack i tv-out... jedina mana je sto se svaka prljavština se na mobu vidi i to jebeno...jedino mi je zao sto ova black verzija nije izasla sa nekim integriranim hardom(ono bar 4gb) ocijena:9,5/10 |
Samsung D980 dual sim
Blackberry Bold |
SE k800i
Lijep pomak u odnosu na isfurane Samsung-e Nema samsunga u ovom cjenovnom rangu koji se moze mjerit sa k800i,jedini bolji mob u tom cjenovnom rangu je Nokia N73,eto toliko,savjet za buduce kupce |
E71 sa 4gb karticom..
cist pristojan mobitel...:chears: |
Nokia N70 i 6300 Black, za ono što meni treba i previše :chears:
|
uzeo polovnu N73ME i mogu reci da me odusevio.. puno je brzi od N70 koju sam imao prije.. mogucnosti beskonacne.. Garmin XT definitivno must have program.. radi jako dobro...
|
sony ericsson W810i
|
SE K850. Za sada odlican u svemu, cijeli zivot imam nokiju ali ovaj me telefon uvjerio u :
-bolji i jaci zvuk kako na zvucniku tako i u sluskama -bolje trajanje baterije pogotovo u slucajevima lose pokrivenosti signalom -bolja kamera i slike,cak i od puno skupljih telefona Usporedjujuci s ostalim telefonima , za te pare ne mozes dobit bolje iako ima bolji telefona naravno Mane: -nema wifi -nema symbian ili slican software s vise mogucnosti -nema navigaciju -dosta osjetljivo kuciste Za sada jedini mob kojeg bih mogao uzeti umjesto ovoga je recimo n82 ili e66. Sve ostalo ne vrijedi toliko novaca. IMHO naravno,sve je stvar gusta :D |
Imao do prije pola godine w800i, onda uzeo 5700XM da se upoznam sa symbianom malo jer sam dotad bio okorjeli SEovac al mi dosadio taj isti meni i dizajn, al nisam baš bio zadovoljan sa 5700, dosta spor i zamijenio sam se prije par dana sa frendom za Iphone 3G sa 16gb i zasad sam zadovoljan.
P.S. Kao što vidite pucam na glazbene mobitele da ne bi sad bilo bolji ti je n95 :D P.S. Jedina zamjerka Iphoneu je što u paketu nema uputstava za korištenje, tako da mi je trebalo 4 dana da saznam kako odbiti poziv kad je lockan :D |
SE W380... Dobio od Coca Cole na nagradnoj igri... Uzas od mobitela... Ima fotoaparat, ali ne moze da snimi video... Glup je ko q**c...
|
iphone 3g 16GB i HTC touch diamond
|
SE K800i i samsung e251 na rajčice:D
inače, više od godine i po' intenzivno koristim k800i i nikad me nije iznevjerio, odličan mob:goood: |
imam samsung z150,e330 sonyericson w200 i jos neke
ove trenutno koristim nokia n95 n96 i iphone |
Ovo tu,nije da ga falim,ali..mob je zvijerkaSE C 905
|
vlasnik novog iPhone3g 8Gb :)
zasad sam prezadovoljan :) |
još uvijek imam D500 - nemam ga namjeru mijenjati dok got sve radi kak treba - šminka sa U 900 ili nedaj bože Nokijom me ne zanima...:amen: |
e51i nokia
|
HTC Touch HD
|
BBB
Moram priznat, da ima za kupi Sony Z5, kupil bi ga ponovo. Baš mi fali pecanje :D ^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nokiu xpressmusic 5310...
velika zelja mi je HTC Touch HD :D |
njokia n73
|
trenutno se koristi :
CECT T689 ,dualac -je kinez, mrvicu "glasnije" tipkice,al naspram svakojakih mobova koji su mi prošli kroz ruke zadnjih par godina (radio u servisu mobitela) nemogu se niti požaliti. bat drži 2-3 dana uz 2 kartice i naravno poziva i poruka podosta ,al me ni to ne brine jer imam rezervnu ,jaču:goood: kupljen nov,neraspakiran ,za 1000kn ,reko ajd da probam i originalnog kineza SIEMENS CX 70 ,osobno mišljenje -jedan od najboljih siemensa MOTOROLA E1000 -bio i ostao #1 motorolin mob |
K550i
|
LG KU990 Viewty, dosta sam razocaran fotoaparatom zapravo, uvjeti trebaju stvarno biti savrseni da bi forografija bila dobre kvalitete za jedan mobitel, puno vise sam ocekivao od uređaja koji bi trebao biti dobar point-n-shoot aparat.
Osim toga manje-vise sve je u redu, nekada manji problemi sa osjetljivosti ekrana na dodir ali to je skoro pa zanemarivo :) |
E66.
Tranzicija s E65. Impresivan uređaj.Vidi se da su finci one sitne manjkavosti popravili u odnosu na stariju seku. |
LG KU990 Viewty
Još uvijek i više nego zadovoljan, zvijer od mobitela. http://pce.hostili.com/images/L_990_...ejyg_thumb.jpg Evo imam ga skoro pa 2 mjeseca i još se nisam naučio full služiti monster kamerom od 5 mPix, previše opcija za mene kao ispodprosječnog fotografa, pa slike često ispadnu lošije nego što bi trebale, a ak "pogodim" kak treba naštelavanja, onda nema razlike između digitalca od +5 mPix i LG-a, slike budu savršene, samo što treba znat sve to namjestit |
Vratio mi se iPhone 3G 16GB sa servisa...
Prezadovoljan vlasnik. |
Nokia e61i
Nokia 6500 slide |
|
Danas došao C905.
Imam par pitanja za vlasnike ili one koji znaju: Nemam podešen net, spojio sam se prek WiFija i hoću na google maps, ili na navigator ali kaže da nema podatkovni račun? Kak da to maknem da ne pita? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |