![]() |
i na ps storu na akcijama stvari koje misliš duže vrijeme imat...
|
Ili uzmeš ps extra i imaš katalog igara, ako ti to odgovara naravno.
https://www.playstation.com/en-hk/ps-plus/games/ |
Za bilo koga tko je novi na PS5 i PS općenito (zadnjih tipa, 3-4 godine), preporučio bi PS+ Essential i da se odigra nešto iz PlayStation Plus Collection (GOW, Ratchet and Clank, Days Gone, Bloodbourne, The Last of Us remastere, Detroit.
Onda proširiti to na Extra i odigrati AC, Death Stranding, RDR2 itd. Tek onda kupovati igre na disku. :) Ima se tu igrati mjesecima. :) Mislim da ne bi trebala cijena biti više od 300kn za PS+ za npr. 6 mjeseci (plus pokupiš free igre). |
Treba napomenuti da igre imaju vijek trajanja na ps+ pa odlaze nakon nekog vremena.
Znam da sam vidio NBA22 i RDR2 da odu u 9. ili 10.mj |
Citiraj:
Prvi glas mi je to, zašto? AKo preuzmem, hoću li moći igrati nakon 8. mjeseca (uz aktivan PS plus)? |
Moja pretpostavka da ne. Novi ps+ je kombinacija starog ps+ i ps now, a s obzirom da su na ps now nakon nekog vremena odlazile igre, očito to vrijedi i ovdje
|
Citiraj:
Znači i da želim odigrati RDR2 sada, neću stići. Jebeno su to odigrali. :D |
hvala svim na odogovorima. još jedno pitanje u vezi PSN računa. je li dovoljno imati samo hrvatski PSN račun ili da napravim usa/uk PSN račun ako su tamo igre jeftinije? iz koje još zemlje napraviti PSN račun? hvala.
|
Pa pobogu to je kao gamepass, normalno da će igre dolaziti i odlaziti ovisno na koliko su licencu uzeli.
|
Samo za sada znamo samo ono što odlazi, a o dolasku novih apsolutno ništa :D
Recimo Shadow Warrior 3 je već otišao, ovo odlazi za 2 mjeseca, ako uzmemo u obzir da su novi način pretplate uveli prije nepunih mjesec dana, Sony je opet uspio ispasti pakšu. Dobro Mommistake kaže u vezi RDR 2, teško da ga se stigne odigrati do devetog mjeseca s nekim casual igranjem od sat do dva dnevno, koliko recimo ja sam uspijem odvojiti vremena za igranje, i to nije svaki dan praksa što je najjače. Bilo bi im u redu bar ako downloadaš igru, da ju stigneš završiti,a ne da bude na 80% igre la pa-pa. |
Znaci bez obzira na to sto je dodana u library nestaje nakon nekog vremena. Znaci moram pozuriti sa returnalom i ghost-om dok ne nestanu 😁
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam te cijene konzole i plače mi se. Najjeftinije je 5700-5800kn što mi je suludo dati.
Na launchu je PS5 bio 3800, a sada se cijena skoro poduplala. Još mi je bio bed dati kada su bili po 4500-4800....eh hebemu. :( Imam baš neki filing da je ovo sada već umjetno ograničeno, AMD ima i grafa i procova dovoljno u prodaji, a ovi kao nikako da naprave neku zalihu... Gledam malo talijanske stranice i ne nalazim ništa, kako mi je Trst na cca 1h, nije se bed zaletit po špežu PS5. Zna li netko za neku talijansku nabava.net stranicu? |
S obzirom koliko su koštale grafe za PC, a i još koštaju, PS5 nije ni skup.
|
cijene su takve jer stavljaju bundle da dizu cijene i rjesavaju se igri koje inace nebi prodali nikada
ali da dugorocno 5k kn nije puno za ps5 koji ce ti trajat sigurno 5g, kada pogledaas cijene grafi |
sjecam se kad mi je vecina govorila da ne uzimam day one, da "prvi macici se bacaju u vodu"...em sam ps5 digital platio 3100kn, em je ispalo da prve verzije imaju bolje hladenje
sto se tice cijena, tek kad pro dode ce se obicna normalizirati, ali to je jos godinu i pol dana |
Jel ono još uvjek garancija za konzolu kupljenu u dućanu 12 mjeseci. To je sramotno malo za nešto što košta 6000kn
|
Garancija za sve proizvode u EU je 24 mjeseca ako kupuješ kao privatna osoba.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bome. Ja nisam naručio odmah u rujnu, ali kad je bila u listopadu prednarudžba, ma reko idem uzet na 24 rate, ko ga jebe. I sad mislim da je to bila jako dobra odluka 😀 Evo još 3 rate i otplaćeno, ko bi rekao da su već dvije godine prošle…a cijene sve više |
Ja sam u 10. mjesecu uzeo, 4200kn s 2+2 godine garancije i 3 igre. Disk verzija.
|
Ja sam kupio day one kao i sve konzole koje sam imao.
Drugu sam kupio 6 mjeseci nakon prve. |
PlayStation 5
A kaj da ja velim?
7100 u ronisu pred mjesec dana 1 jojsitk i punjac plus… Ajd dobis 3 igre.. al ja ih uopte ne kuzim Klinac od 5g je bio naporan zbog onog free robota To je prošao, malo i ja igrao to Sad stoji |
Dobro bar da cijene grafičkih padaju pa ekipa kojoj su konzole preskupe ili nedostupne ipak ima alternativu. Prije par meseci je situacija tek bila katastrofalna za igrače oboje pc-jaše i konzolaše
|
Citiraj:
Pobogu kako si uspio kupiti po najvećoj cijeni ikad, pa sigurno je negdje bilo jeftinije. |
6400 je konzola sa 3 igre gt7, i još neke 2 glupe :)
1 đojstik 500 kn 1 postolje za punit 2 đojstika 200 kn i eto ga :) nije teško a kamoli da volan još uzmem .. neka .. bude zimi možda više vremena kod mene, pa i ja zaigram .. neče krepat od stajanja |
nema šanse da dam više od 4k kn za konzolu, ako sam dosad izdržao čekat mogu i još neko vrijeme, i tako zasad sve izlazi i za ps4 pa se ne osjećam pretjerano zakinuto...
|
Ja sam taman ulovio 3600 kn digitalna konzola i dva gamepada prije nešto više od godinu dana.
|
Citiraj:
Svako toliko me zasvrbi da uzmem, ali trenutne cijene su jednostavno retardirane. Isto ima PS4, i to launch model i još uvijek radi bez greške. ;) A što se tiče grafičkih za PC, i tu sam osiguran odavno, isto na lanuchu uzeo 3060Ti. A očito ću dočekat neki slim verziju dok se sve normalizira...ili ću pozdipit pa u jednom trenu i kupit po trenutnim cijenama...:D:beer: |
Realno istina, ne znam sta sam uopce odigrao dosad da nije bilo na ps4. Ajde rift apart i kratko probao returnal.
|
meni je ps5 jedino radi igri koje imaju ps5 verziju kao nba2k i igram s ekipom
inace nebi radio upgrade i ne zelim slusat turbinu na ps4, jer svi noviji naslovi ubijaju konzolu |
Meni se PS5 pokazao kao PS4 na stereoidima. Na stranu nekoliko new-gen igara i eksluziva, bio je pravi užitak odigrati neke zaostale igre od PS4 sa nevjerojatnim loadingom, boljim frameovima, tihim radom, itd.
Generalno gledajući, za 3800 day one disk verzija, ja sam prezadovoljan i mislim da Sony nije nikad napravio bolju konzolu. I kad sam ju nakon godinu i po otvorio, ko nova ni trunka prašine u njoj. Očekujem da ćemo se još dugo družiti. |
Svaka nova konzola je bolja od ona stare, ujedno svaka nova je najbolja.
Problem s PS5 trenutno je što nema igara. Za nekoga tko je odigrao sve što odigrati treba na PS4 PRO, od kada je izašao PS5 odigrao sam Tsushima, GT novi, Guardians i Ratchet i Clank. Osim toga, nemam što igrati, PS stoji ugašen već tjednima. Odigrao TLOU i GOW po 3. puta i to je to. Trenutno prolazim Assassins Creed: Valhalla, ali ga prelazim već 3 mjeseca (i taj trenutno traje već mjesecima :D ). :) Čekam novi GOW, Hogwarts i više manje je to to. Neću reći da je bačen novac s moje strane, ali nisam igrao sve zajedno 200h PS-a od kada sam ga kupio. |
Poslao sam jutros mail na SD podršku da pitam kada i po kojoj cijeni će imati u ponudi PS5.
Za sada ni traga ni glasa...ajd strpljen-spašen. Čudi me da drugi imaju u ponudi, a oni ne, a oni su glavni zastupnik za PS za Hr. |
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, nikada nisu imali najbolju cijenu. Ili griješim? |
Citiraj:
BTW našao sam talijansku ''nabavu'' i tamo su cijene isto retardirane. Mrvu jeftinije nego kod nas, ali su gole konzole. LINK |
Citiraj:
Zasad sam nakucao 30+h u ghostu ne vidim da je blizu kraj, ogromna je igra u meduvremenu sam stavio skidati i stray pa mozda i to u pauzi odigram cini se kao kratka igra 7-8gb. 😁 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:59. |