![]() |
Čujemo se danas, možemo igrati. Možda nas se i četiri nađe.
|
Citiraj:
|
|
Da i to vidimo :)
|
Gdje se nalazite za igranje u squadovima?
|
a nigdje :D
dodaj na steamu pa kad se tko uhvati, ako se uhvati :D |
Citiraj:
|
|
do određenog levela igraš s botovima :D
|
Do kojeg? Ja sam level 10, upao u ligu neku, ne vjerujem da su botovi.
|
|
Već jedan sat "Servers are busy, try again later".
|
Od April 2nd 7pm PDT
A PDT je Pacific Daylight Time po nasem vremenu je to 4 ujutro sutra |
Pa kaj ne izlazi službeno ta mapa u srijedu?
|
nope
|
Jučer s ekipom igrao squad...prvi meč budemo drugi, nakon toga dva za redom chicken dinnera :)
|
probao tko 4X4?
|
Ja ću iza 16h.
|
mewtwo :D
|
Jesam ja, maloprije 1 odigrao.
Game je trajao možda 10-15 min, bio sam 3. Krugovi idu dosta brže, nisam siguran koliko koji traje ali idu brže. Mapa ima dosta "gradova" |
imho previse građevina, clusterfuck
|
da, malo je zgusnuto sve, ko neka šumetina sa nekakvim kućicama drvenim
|
Čekaj, 100 ljudi na 4x4km? Ili manje ljudi?
Je li vam broj kilova u prosjeku veći, tj. ima više akcije? |
100 igraca je i dalje kaj sam vidio na netu od ekipe kaj stream-a
Slika mape Ovo kaj sam vidio mi je mapa OK al da u finalnoj verziji smanje broj objekata i to bu bilo super. jedino treba vidjeti dal je 100 igraca previse il je to OK. |
|
Probao i ja jednu.
10. bio. Dosta toga nema još uvijek tekstura, izbugao mi se onaj "slow walk" (CTRL), pa mi je tako hodao cijeli meč, ušao u građevinu kada je bila magla, izašao van već je bilo sunce... Previše tih nastamba, ali zanimljivo iskreno. Kada letiš još u avionu i gledaš mapu, čisti fortnite... |
|
|
Tek sad skuzio da na novoj mapi ima kisa, fino
|
Ja sam nekih 20 komada odigrao.
Par puta bio u top 3, nisam uspio chicken dinner. Uglavnom, zabavno jako. Kiša mi je super, zabavno i napeto. Ima potencijala iskreno. 4h samo tako prošlo. |
meni je okej nova mapa,ovi neki nasi kvazi pro strimeri popljuvali da je za kampere ta mapa itd. mislim da takve ni jedna nova mapa nece odusevit...meni se svida :D fora mi i spectate nakon sto me neko ubije...
|
The PUBG Developer API is now in open betaI! Access player statistics, match results, in-depth telemetry, and more to build third-party websites and apps. Get your key at https://developer.playbattlegrounds.com
sad će navala web stranica sa statistikama :D |
|
Ima i dobrih i loših stvari na novoj mapi. Puno lakše se sakrit zbog trave, ako imaš ghillie i legneš skoro uopće se ne vidiš. Na par mjesta imaju neke glupe zgrade u kojima izgleda kao da bi trebali biti prozori, ali su umjesto njih daske kao, to bi promjenio. Krugovi se dosta brže smanjuju pred kraj i ako se ne varam puno su bolji spawnovi oružja gdje god odeš, iako je to možda samo dojam jer je mapa manja
|
Citiraj:
|
ajde ekipa dajte discord da vam uletim pa ako netko ima volje igrat da odigramo :)
|
mamutarka
#1273 |
Vidim da su neki patch jučer bacili. Jedino što sam primjetio da više mapa nije tako mutna, ali se povećao stuttering kada sljećeš s padobrana. Pričam o novoj mapi.
|
Slozen discord na brzak. Centralna Europa. Invite traje sljedeca 24 sata. Vidjet cemo ako zazivi... :chears:
https://discord.gg/wXRjKs |
Upravo gledam.
Koji developeri. Kada staviš na classic match, imaš prvo TPP onda FPP.. A kada staviš na event onda je prvo FPP pa TPP... Takve sitnice ne mogu paziti, čudo. Ja uđem u igru automatski stisnem drugi gumb, kad ono TPP... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |