![]() |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ofisal se ceka, vec i vrapci na grani to znaju
Ovo je sve *urac ostalo |
Da li se isplati ova dolje ponuda ili da ipak uzmem rabljenu gtx 1060 kao npr. ovu?
https://www.bug.hr/_cache/b4d7147be0...rand=161427947 |
svakako tu asus rabljenu
|
Ta rabljena mi se sviđa pogotovo jer je bijele boje pa bi se uklopila uz kućište :) samo mi je jedino ta garancija u alza.cz malo nesigurna. Zar je ona bolja od ovih evga?
|
alza.cz je divan shop. jeste asus bolja.
|
Dual fan opcija je uvijek bolja opcija
|
Citiraj:
Ali u svakom slučaju, bolje je ovu polovnjaču uzet. Sent from Usreo Mobara |
Sigurno će se 2 ventilatora vrtjeti na nižoj brzini nego 1 sam :D
A i veća je površina heatsinka na dual fan verziji |
Iskreno je nebi gledao singe fan na bilo kojoj gpu koja ima TDP iznad 100w (dakle 1050Ti max). Pa 6gb modeli se i u dobrim dual fan verzijama mogu pristojno zagrijati (ovisno i o caseu tipa preko 75C)
|
dzien dobry,
mozete li mi preporucit graficku kantu za staru core2 kantu od kompjutera koja ne moze vrtiti 4K video s mobitela i aparata. ima miljun modela a nemam pojma sta izabrat. preferiram pasivnu zbog buke, igre ne igram, sve sta radim je to povremeno editiranje slika i videa. monitor je 24" tenkju |
Jbga za editiranje slika i videa bi mogao promjeniti sve (cpu, mbo, ram), no ako pričamo o grafi - od novih pasivnu gtx 1030 (ddr5 verzija obavezno) za cca 650kn
https://www.futura-it.hr/inno3d-gt10...-E5BL/product/ Nadam se da ti monitor nema samo vga |
ma ok je PC, malo spor ali nisam profic, ne triba mi brzina vec samo podrska za 4K
|
Citiraj:
svaki hladnjak uz dovoljno rpm ventilatora može ohladiti karticu ali nam je cilj da je taj "dovoljno" što niže imao sam tri gtx1060 dual fan, gainward dual fan https://gear-up.me/media/catalog/pro...0/C0134276.JPG ne valja, 1500rpm i 80c, na 80c već žešće počinje gubiti boost frekvencije asus dual https://www.bhphotovideo.com/images/...8g_1280346.jpg na knap, 1500rpm i 77c msi gaming https://www.bhphotovideo.com/images/...ng_1264797.jpg tek sa ovim masivnim coolerom sam bio zadovoljan, vrlo valja, 1100rpm i 75c, na 1500rpm je ispod 70c gtx1060 karticama sa jednim ventilatorom bi vjerojatno bilo potrebno 2000+rpm da zadrže karticu ispod 80c i zadovoljavajući boost rpm po mom individualnom pragu tolerancije tj zadovoljstva bukom: 1000rpm = ne čujem i može 1500rpm = čujem ali hajde nije strašno 2000rpm = neće u moj komp odnosno ne dopuštam da ide toliko odnosno kartica kojoj je potrebno ovoliko rpm da ostane u granicama prihvatljivih temperatura (in my opinion <80c) i zadrži boost je NOPE. mada i to je relativno jer postoji jedan faktor buke o kome se slabo govori po reviewima i decibel skalama a to je kakvom frekvencijom se kartica glasa, visokim ili niskom, recimo msi gaming proizvodi duboki "HUMMMMM" dok su ostale pištale i perpcepcija buke, iako slična po decibel skalama, je apsolutno drugačija. |
|
Kakva je Inno3D GeForce GTX 1070 kartica?
Nikad nisam imao od te firme no zadovoljan sam sa kvalitetom od MSI i Gigabyte. |
https://i.postimg.cc/QK5M6m1L/Screen...._18_13.17.jpg
ja imam 1060 ovo ti je trenutno stanje,nije klokana,i vrti se samo srednji tj mislim onaj iznad gpu-a. |
Kupio MSI Gaming 1050.
Brutalna grafa. :D To mi je druga MSI grafa koju imam i nisam razočaran. MSI nikad ne razočara. :) |
MSI Gaming serija je stvarno vrhunska, ja imam GTX970, 980, 1060 i 1070 i samo riječi hvale :respekt:
|
Ja sam imao R7 260, najobičniju one-fan armoricu. Bila je hladna ko sam vrag. A Gaming tek .....
MSI ima najbolje grafe. Nemam riječi zbilja. Super stvarčica. |
EVGA, MSI Gaming X i Asus Strix serije grafe, tim redom bih ih rangirao. Eventualno iChill modeli radi masivnosti coolera. Ostalo mi nije interesantno.
Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk |
Meni osobno MSI no1. Drugo mjesto djele Gigabyte radi 3 fana i EVGA radi super suporta. Ali MSI mi je overall no1. :D
Brutalna je grafa. Samo se nadam da nisam zajebo što nisam uzeo 1050 TI 4 GB .... 500kn više mi je prevelik razlika. Pošto sam ovu platio 1300kn. A i ne igram najnovije igre .... |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Sto se grafe tice MSI nikad nisam imao, evga je super ali su sad sjebali support. Asusa i gigabyte par komada i nikada problema. Zotac ima vrhunske kartice s odlicnim hladnjacima. |
Citiraj:
Druga opcija je bila Giga Gaming 560 .... Ali ovo je bio steal. Samo je sramota što je prije 4 godine GTX 760 koštala 1900kn. A sad 1050 TI koja je 3% sporija, dođe 1850kn isto. Glupi mineri. -.- |
Gdje je to 1050Ti sporija od gtx 760?
Problem je i što gledaš neke lihvarske shopove, 1050Ti dođe cca 1300kn :D |
Futura it. :D Najbolje garancije u državi. xD
Nisam lud da grafu kupim u Extreme Digitalu. :D I sad je pala cijena kad je RTX 2000 serija izašla. Edit; I oni single fanovi su po 1300-1400kn. Tipa inno 3d ... Radije kupim pošteni cooler i 5 fpsa manje. |
Stari moj ti si nešto opako zabrijao :D
https://www.nabava.net/search.php?q=gtx+1050ti U najgoroj mining situaciji gtx 1050Ti je bilo u trgovinama barem za 1500kn |
Nisam ništ zabrijo ...
1050 TI MSI Gaming 1600kn u centru ... to ti je 50 kn više u futuri, i još malo više ako uzimaš na kartice. Edit; Ubio bi 1750kn najmanje. ;) |
A dobro msi gaming na budžet gpu koje se može hladiti i pasivno. Dobro da nisi potražio hall of fame verziju. Umjesto da pimpaš budžet modele za te novce si možda mogao kupiti i gtx 1060 3gb. Znači to se tako ne radi. To je kao kad bi napimpao citroen c3 do cijene audija A4
|
Trebao sam inače uzet Single Fan Sapphire RX 560 za 1000kn ravno ... 1050.
U usporedbi s MSI za 200kn više. Taj cooler je poprilična sprdnja. xD |
Palit gamerock i gainward phoenix su izuzetno tihe i hladne graficke a na njuskalu i 1070ti ode za 2400 jer nisu poznati brendovi toliko.
|
Gainward je jako jako cool firma. Jedini zajeb 2 godine gare. :D
Ali jako jako dobre grafe. Imao sam jednu Gainwardicu prije R7 260 .... jako jako dobra firma. ;) Edit: Pod to mislim da je kao MSI, hladna i peglala se dosta ta gainwardica. Ne znam kakvi su s garancijama. |
Jebagaled, pa moja GTX 1050 Ti je koštala 1.300 kn prije godinu dana. Kak sad za iste nofce kupiš GTX 1050? Da nije bilo kriptoludnice, te (Ti 4GB) kartice su komotno trebale biti ispod 1.000 kn.
|
Pa kad je uzeo neki gangsta model + na rate i lako se napumpa cifra. Stvarno ne volim polovne gpu ako se ne mora, ali za te cifre od 1000-1300kn tu nema dileme, polovne opcije ih pojedu, skoro duplo jače
|
Da, strašna je kartica.:):fiju: Realno, GT 1030 ne bi trebala postojati, a iGPU na Intel i AMD strani preuzima taj dio. Nove GTX 1050 (Ti) bi koštale ko sad GT 1030, dok GTX 1060 6GB i RX 580 8GB idu za cijene GTX 1050 Ti modela.
|
Tako je trebalo biti... u nekom boljem svijetu. Ovaj rx 580 8gb/gtx 1060 6gb rang je davno trebao biti ispod 1500kn (novo iz trgovine da se razumijemo), taman to što kažeš kao danas gtx 1050Ti. Jbte i danas se sjećam da je prije 2 god. najbolji model rx 480 8gb - msi gaming na francuskom amazonu sa dostavom i našim pdv koštao 1800kn i kusur. Eej prije 2 god., a danas se rebrand te gpu prodaje za 2300kn (najjeftiniji modeli), a ponajbolji preko 2500kn, bliže 3000kn i još smo zahvalni kako je super cijena jer je za mining ludila koštalo preko 4000kn. Eh kako je sve stalo i nazadovalo
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |