![]() |
Krenulo je, malo po malo.
|
Citiraj:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/ |
hej
presao bi i ja na 6.0.1 sa sgs5. znaci downloadam odin i file sa sammobile (za vip posto sam tomato korisnik) slijedim upute i nakon toga napravim factory reset? sa kojim program da napravim backup aplikacija i user data da mi ostanu recimo poruke grupe u viberu poruke na mobu popisi poziva i ostalo. nemam root access malo sam smotan za ove radnje :D |
Zar nemaš update na 6.0.1 putem OTA? Došao je i za vip i za t-kom korisnike.
Ako nemaš OTA, pokušaj spojiti mob na PC i vidjeti da li Kies detektira update pa instaliraj 6.0.1 putem Kies-a. |
Dosao mi jutros ota update za MM na Note4 (nebrebdirani iz teletine).
Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
Jel MM još uvijek ima taj bug sa battery drainom ?
|
Za S5, da. Nije da će pocuclati bateriju u par sati, ali definitivno je cucla brže nego L.
Kojom app bi se moglo dobiti detaljnije izvješće u vezi potrošnje? Ova defaultna mi baš ne ulijeva previše povjerenja sa svojim mjerenjima. Po njoj, najviše cucla ekran, što mi baš i nije logično jer mi je ekran i prije bio na istim postavkama pa je baterija trajala osjetno duže. |
Tebi da, a meni baterija 10% bolja u odnosu na Lollipop... kod tebe je problem, a ne u MM.
|
Stvarno ne znam u čemu je problem. Koristim ga kao i prije, a baterija se troši osjetno brže. Zato mi i treba app da točno vidim šta ju troši i koliko. Ne vjerujem da baterija rikava iako mob ima skoro 2g.
Čekam bijeli S7 da se riješim tog S5. Mislim da čak već imam i 'žrtvu'. |
Pa pogledaj u postavkama baterije i potrošnji interneta što ti troši, nešto ti sigurno radi u pozadini
Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
Nakon 2 godine razmisli o tome da ti je mozda sama baterija problem, a ne update. I sam sam prezivio update na MM, kleo LP i losu bateriju, ali nikad ta baterija nije bila kao na KK romovima. Na kraju sam nakon 2 godine promjenio bateriju, updejtao na MM i dobio skoro pa istu autonomiju kao na KK (vucem paralelu s Nexusom 5).
|
Ja još na 5.0. Reko budem pričekao BTU verziju a ono nikako. Prvo ViP pa T-com... a ovi nebrandirani nikako. Pa sad si misli dali uopće čekati BTU ili staviti ovaj t-comov za Hrvatsku.
TeKom još zabušava - ni preko kabela ni preko "zraka" nema updatea na vidiku za Note 4 :fuming:
|
@chome
Tekomov nikako. Vipov ti je skoro pa isti BTU. Umene je nizozemski generic iliti PHN. Navodno za btu vele da nebu do 8. mjeseca... @xlr koju bateriju si uzeo? orginal ili zamjensku? Sent from my GT-P3110 using Tapatalk |
Citiraj:
Prvo se dvaput zaj*bo s fake originalima (replacebase.co.uk), a onda uzeo original na spareslg.com. |
Citiraj:
|
Ima li netko ovaj A5 model 6 da mi kaže pokoju iz iskustva, baterija, kamera, softwer ?? Imam mogućnost u firmi uzeti, pa se dvoumim između njega i Xperia M5(ali to nije za ovu temu). I kolika bi mu mogla biti cijena na oglasniku recimo ? Hvala.
|
delete pls
|
N6 najavljen za 8. mjesec u US
https://twitter.com/evleaks/status/730492940955561984 |
Iman nekih čudnih problema s baterijom od mobitela, neznam šta da radim.. Bio uključen power saving ili ne.. Jednostavno se dogodi nekakav drop pa s nekih 70-80% u minuti padne na 50..i manje! Kad ga punim više mi original kabel i punjac neće Fast charge da rade..spojim Sony kabel, fast charge radi normalno(dobro vjerojatno je krepao kabel) Al neznam ima li kakve veze jedno s drugim?!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...eb2168ad8d.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...004514b78f.jpg P.s. Od zadnjeg updatea.. Android sistem mi je stalno u vrhu potrošnje baterije? :( Jel krepala baterija ili.. Jel ovo spremno za reklamaciju, jer se ponavlja učestalo? Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Probao f. reset ? Meni ovo liči na neki sw problem i soft reboot ..
|
Kod mene baterija standardno dobra, pogotovo na wifi-u. 3g/4g brze kolje bateriju a pogotovo kad je signal los... Prvih 60-tak % sam bija na wifi a ostatak na 3g.
http://s19.postimg.org/vy8b79cb3/Scr...515_201356.jpg http://s19.postimg.org/qk4xlyx73/Scr...515_201411.jpg http://s19.postimg.org/j5k77c0pb/Scr...515_201418.jpg |
A ništa pokušat factory reset... Pa vidit kako idu stvari, to mi je i palo na pamet.. Jer onaj prelazi na 6.0 nisam radio clean install!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Smanji sliku, bokte 4k statsi od moba...
|
Citiraj:
Ja sam imao od izlaska MM-a za S5 do dana današnjeg 2x random, ničim izazvan enorman battery drain od strane famoznog android systema, sve ostale dane najnormalnije imam sa svim živim popaljenim 3-4h sot od jutra do ponoći bez ikakvih problema. Citiraj:
Citiraj:
Btw, jučer sam napravio zahtjev za produženje ugovorne obveze, stiže S7 gold za 2700 kunića:goood:. Danima sam mozgao uzet G5, Htc10 ili S7, prelomila me nemoralna ponuda:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
2700kn na produljenje ugovora? Meni se to čini malo too much, ali ako se korsite određene telekom usluge na duže vrijeme, onda se može potpisat novi ugovor.
U tom slučaju bolje 2700 nego 3500 na njuški za isti takav. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Istina ;)
Nego, stigla je konačno BTU verzija 6.0.1 CPE1 za S5 G900F, kompajlirana 03.05. Danas popodne ide fleš :D |
Meni samo nije jasno zasto note 3 nije dobio MM. Taj uredaj moze vrtit android N a ne MM.
|
Onda ne bi razmišljao o novom noteu ako želiš imat MM ;)
|
Zato nikad vise necu kupit samsung i to je to :) . Nije mi cilj flejmat ali mob sa quad core procom, 3 gb rama i fhd ekranom staje na lolilpopu. To ne da je smijesno, to je za vristat od smijeha. Idiotizam kakav je poznat ocito samo samsungu. Pa pola mobova danas nema 3 gb rama a dobit ce MM.
|
Citiraj:
Vidjet ćemo kak bu sa samsungom, ali to je postalo "normalno" nažalost. Kad odvrtimo sve brandove otići ćemo ili na jabuku ili na windowse :D |
Danas skidam btu napokon. Nego koji zadnji touch recovery s rootom stavit na MM?
Važno da za Note 4 N910F još ni traga MM kod TeKoma.. izić će prije novi Star Wars film kako su krenuli
|
Citiraj:
Moj mob je VIP based pa koristim BTU fw koji je Open Europe UK :) |
Citiraj:
Dakle, mogu skinut recimo germany ili france firmware(danas izišlo)-ne piše da su brendirani... I sa Odinom flashat na mobitel bez grižnje savjesti da mogu što poremetiti (znam da knox neće bit okinut, ali nisam u toku jeli što drugo treba paziti..) ? |
Onak zdravoseljački - isti qrac ko na Sonyju :D
Princip je isti samo što je kod Sonyja bilo bolje što si imao opciju da pri flešanju odma tvornički reseta mob. Ovdje ćeš to morat napraviti naknadno. Postupak je jednostavan: 1. Odi na Sammobile i vidi za svoj model što je dostupno te si zapiši kod od 3 slova - koji FW te zanina 2. Skini SamFirm sa XDA i tamo upiši svoj model i 3 slova od FWa, skini i enkodiran (još unzippaš paket) 3. Vrati se na Sammobile, uđi u svoj željeni FW i tamo sa linka koji daju u postuku skini zadnji Odin 4. Gledaj video how to i radi isto. 5. Kad sve prođe dobro, uđi u recovery i napravi Wipe data/wipe cache i imaš novi mob. Dakle, 95% ti je sve isto kao u Sonyja samo se softver drugačije zove. Princip je isti. Da, onaj na kojem ne piše niš u zagradi, taj nije brendiran za telekom. Ili čekaj malo BTU verziju, vidim da ima ali je 5.1.1. Ali ako ti se neda čekat BTU, uzmi slobodno Germany. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |