![]() |
meni bezicno punjenje nije nikako prakticno tako da jos bolje da nema, nece bar cijena rasti...jos da odjebu emily i mogu spustiti 50€
|
Wtf je emily ?
|
|
Meni je bežično punjenje full praktično. Samo stavim mob (S7) na njega i vozi. Nema ubadanja kabela, okretanja USB konektora,...
Brzina punjenja mi je totalno nebitna stavka iako imam osjećaj da je razlika u brzini punjenja zanemariva. |
pa kakvo okretanje kad je type c...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čekam :D |
|
Već im je malo isfuran cijeli taj hype oko uređaja. Morat će ponuditi nešto bolje, inače će se ljudi okretati drugim rješenjima budući da je cijena otišla u nebo.
Također, ljudi koji uzimaju na firmu ne mogu kupiti uređaj jer ne odbijaju i ne prikazuju pdv na računu. Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jesi probao tražiti račun za firmu od OT-a? Ako je račun za firmu, pdv mora biti izražen. Ja sam nekoliko puta kupovao od stranih firmi za svoju firmu i pdv je bio uredno izražen na računu.
|
Jel se ikome od vas desilo da je zvucnik za uho, razgovore, jako tih iako je pojacan na maksimum? Ne zvuci mi kao da je pokvaren, samo je iznimno tih?
Radi se o OP3T. |
Frendu je bio na op3 jako tih, kupilo smo odma novi pa kad smo isli mijenjati smo vidjeli da je stari pun prasine, nije nam jasno otkuda toliko, radi uredski posao
|
imao sam OP3 i OP3T i nikakvih problema sa jačinom u slušalici...prvi OnePlus je tu bio jako loš....
|
Pozz zanima me dal jos ima gdje za kupit op3t ili dla jos ima igdje?
|
Citiraj:
Odnosno kako su oni rekli kod uvoza u EU je placen univerzalni porez i to je to. |
Citiraj:
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Eto, izašao i 5T. Cijena: 500€ za 64, 560€ za 128Gb
https://www.gsmarena.com/oneplus_5t_...news-28280.php |
Točno €60 skuplji od 3T, gledajući službeni shop.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Obećali su istu cijenu kao OT5 i održali su obećanje. OT3 ipak ima stariji hardver te 5T sigurno vrijedi tih 60€ razlike.
|
ako nekome treba tj bude kupovao nesto kod njih preko mog linka dobiju 20€ popusta na dodatnu opremu
https://oneplus.net/hr/invite#IFF9N71VFA2UYP |
dobro da je cijena ostala ista jer ne bi im se dobro pisalo :D
|
official OTA 5.0(8.0 Oreo) stigao za OP3/T....
https://forums.oneplus.net/threads/o...and-3t.684228/ |
Ekipa molim pomoc,nigdje ne vidim vise za narucit opo3t
Te me zanima dal se isplati ga jos uvijek uzimat posto je vec stariji model? |
Naravno da da, odlican telefon.
Sad odakle ces i kako, nemam pojma, mozda njuskalo i polovan, jer sluzbenim putem vise ne mozes, nazalost. |
Citiraj:
A strasno mi se svidio 3t jbg Ocito moram razmislit o nekoj alternativi |
Citiraj:
Sent from my spaceship using sublight communication channel |
Krenuo Oreo na 3/T
https://forums.oneplus.net/threads/o...and-3t.684228/ |
Nema jos nista kod mene, imate vi drugi srece?
|
Ko će sad opet formatirati mob, pa se poremete banking aplikacije, settingsi itd. :(
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
ili Njemačka...:D
|
Čitam reviewe od 5T i...meh...
Hvalili se kamerom kad ono - tresla se brda, rodio se miš. Nitko nije oduševljen, čak su slike i lošije od 5-ice. Također, senzor za prste je straga, šta mi ne odgovara. Face unlock ne radi navečer, u ostalim slučajevima je super ali nije 100% siguran. Sve skupa...bezveze. |
I dalje najbolji mob za te pare(nov i s "lokalnom" garancijom).
|
Sto se te garancije tice, ako je nekom veliki problem sto nemoze uci u radnju fizicki i ostavit mob na servis onda ta garancija jeste problem.
Mada iskreno ja sam misljenja da bolje radi ova njihova garancija od ovih lokalnih, jedino sto ne dobijes zamjenski uredjaj. Kolegi ljosnuo na ekran, kontaktirao mailom otvori case, rekli mu da posalje postom, mislim da su oni postu placali (dhl) za tjedan dana dosao telefon sa orginalnin ekranom novim, i sve ga izaslo oko 90€. Ovo je dzaba. |
Dap, meni je njihov support jako dobar do sad bio, a zamjenski kod nas jos nikad nisam dobio jer ih nikad nemaju...
Na oreu imam bug da mi nece otvoriti recents pa ako je netko rijesio, molim da kaze kako? |
3 reklamacije sam imao (dvije sa opo i jednu sa op2), odlicno iskustvo, tako da svaki put kad vidim da se netko zali na support nije mi jasno da li ja sam imao srece ili oni ocekuju jos da im szk da blow job
Uglavnom uzet cu 5t jer ce me kostati samo 300kn doplate kad prodam svoj a to mi nije puno jer svida mi se ekran i vjerojatno ce kameru jos popraviti kao i svaki put do sad (ujedno ova na op5 mi cista glupost, telephoto nikad ne koristim a ni portrait mode, dok mi low light jako igra ulogu) |
e baš to.još jedan dobar OP :goood:
|
Ja bi ga uzeo isto, ali me svrbi s8 koji dobijem za manje love sa amazona (na firmu). Stvarno šteta što ne mogu dobiti račun sa pdv-om.
Poslano sa mog X98 Air 3G koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |