![]() |
Citiraj:
|
Vettel je sam rekao da su njegove greske.
|
Citiraj:
|
Ipak RB Reno :) :)?
http://www.f1fanatic.co.uk/2015/11/0...und-up-0611-3/ |
Kao da mene pitas. A jos vise bi volio da neki pedy naguzi onog smrada Markeza. Poserem se na karakter obojici!
Forza Vale! |
OT ali dobro napisano:
Citiraj:
|
|
'onda opet prdnula u fenjer (Alaonso prodimio) :).
|
Glavni šef RB-a odvezao vreću s novcem. Do kraja mjeseca treba nabaviti motor za iduću sezonu. Reno opet u igri, (bolje nego gofnari Ferari). Što god da bude , bitno je da ostanu u takmičenju. Bilo bi mi žao, jer se Drugu Brki nebi ispunile prognoze o nestanku RB iz F1. Riki na treninzima nešto bolji od Kyata.
Moguće zbog zadnje verzije motora (Reno nešto čačko oko turbine). |
|
Ferari opet nudi saradnju RB. Izgleda da su se sjetili Verstapena:fiju:
|
|
Citiraj:
Sa Renaultom je novi ugovor done deal. Tako kazu... |
Slažem se da je ova sezona bila anemična-dosadna. Vjerojatno i iduća. Merc će ovogodišnjim motorima prvih 4-5 utrka tući Ferari za 0,5 sec, a RB ako se popravi za 0,6-0,7 sec po krugu. Ako drug ima vremena neka napiše u par rečenica svoje viđenje-sažetak ove sezone. Ako nema ja ću, ali sam se nešto ulijenio, evo pišem mišem iz kreveta preko OSK:D
|
Od F1 sam odustao. Nikad nisam mislio da će se to desit. Jednostavno jad i bijeda. Iduću godinu treba oročit štednju u kladionici na Hamiltona i Rosberga.
|
F1 u 2015. je zaslužila lokot. Nema se tu više ništa pametnog reći.
|
Tako je. I lokot ide. Driftač kad uvati vremena, nek složi prvi post za F1 sezona 2016 temu.
Nikad više ovakvih sezona... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |