![]() |
I stigli su mejlovi.
|
Citiraj:
Odnosi se, jer je account holder u HR, ja sam "dodatni korisnik" trenutno. Čitaj s razumijevanjem iliti a) :) |
eto i to smo riješili
https://i.ibb.co/xYmVgRV/Screenshot-...e1dc980bb6.jpg Ali isplatit ce im se, dvoje od 4 sto su se slepali na moj acc ce ga kupit opet... |
pa s obzirom na dionice zadnjih godinu dana, ovo im je dobar potez izgleda
|
Meni nije izbacilo nikakvu notifikaciju niti sam dobio mail u vezi toga. Možda zato što mi sutra ide naplata za slijedeći mjesec :-
|
Citiraj:
|
Pa, najvece varalice u svitu, uklapamo se
Inace sta se dionica tiče :D https://i.ibb.co/sVPS9C9/Screenshot-...c16219827d.jpg |
Citiraj:
|
Otkazao sam dok sam još mogao jer naplata ide u 5 ujutro. Vidjet ćemo kako će se odvijati situacija slijedećih dana.
|
Došao je i taj dan - ukinuće stupilo na snagu u HR
https://www.netokracija.com/netflix-...ktnCz1AjutHHgE |
Meni radi normalno na dvije adrese. Na jednoj me pitalo da potvrdim da sam član kućanstva. Za sada dobro.
|
Meni neda na tvu, ali radi jos na kompu
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Meni je dao i na tv-u (ista smo grupa :) ).
Na tvu klikni Continue, i kad te pita da uneseš adresu kućanstva klikni Not now. Reći će da će u nekom trenutku staviti automatski adresu ako je ne zadaš. Nakon toga da pristup i sa tv-a. Ali da, prošla baba sa kolačima. Treba tražiti alternative. |
Pa alternativa je turski netflix
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk |
kako ce ti raditi turski ako ne koristis vpn? ili imas vpn stalno spojen na tursku?
|
Samo kad sam nadopunio sa bonovima ACC.
Kupio sam bonove za Netflix ovdje https://www.eneba.com/netflix-netfli...%2F&enb_term=2 63.99 TL per month for the Basic plan, 97.99 TL per month for the Standard plan, and 130.99 TL per month for the Special plan. Srednji plan je oko 4 eura Sent from my M2007J3SG using Tapatalk |
Ukoliko netko treba slot nek mi se javi... radi sve još uvijek normalno.
|
Meni crko netflix od kolege slot kaze nismo u istom kucanstvu :(
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja sam upravo cancelao pretplatu
Ko ih jebe |
Citiraj:
Nudi li kakve opcije? |
Ako stisneš not now kad izbaci tu obavijest onda radi opet jedno vrijeme
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk |
Nije svima isto, meni na tv-u radi i dalje, ali samo je pitanje vremena kad ce prestati.
|
Isto tako, ja plaćam, stavio sam kao home address svoju adresu, sestri u ZG radi još uvijek bez problema.
Radi se isključivo o TV-u. |
turska i dalje radi uredno
|
Ja imam jednog u poolu s tv appom, potrosio kodove i sad stisnuli update household :D Kod mene, firestick, nikakvih pitanja :D Jel moguce da samo TV app korisnicima to iskace?
EDIT: evo krenulo i meni na firesticku nakon promjene householda, lol |
pa to sam i ja primjetio. meni na mobitelu, pcu i android boxu ne postavlja pitanja za code.
Frendu na tvu appu trazi code i meni na tv appu trazi code. ali nisam jos promjenio household. onda ni necu :D |
Da li ima netko da im rade alternative preko Argentine, Turske Netflix?
|
turska sve uredno 4 profila na razlicitim adresama
|
Dok potrosis kodove (ne znam koji je limit ali ja sam ocito potrosio s dva tva), nema vise Im travelling opcije :D
|
Citiraj:
tak da ocito samo tv appove prepoznaje i blokira. i nisam claimao household |
Ostalo još par slobodnih mjesta (slotova) za Netflix pa nek se javi kome treba...
|
riješeno
|
Here are the new prices in Turkey:
Basic: 99.99 TRY/month Standard: 149.99 TRY/month Premium: 199.99 TRY/month |
Ekipa kako riješiti Netflix jeftinije? Preko Turske? Na koji način to realizirati? Ima li netko volje napisati rečenicu-dvije ili poslati neki link?
Hvala! |
Sad ti je i turska otišla gore na 7.5 eura cca srednji plan . Ne isplati se vise
|
a daaaa. ovo je poskupljenje od 100% , još ako se i tečaj oporavi bit će i više.
|
Blazeni real debrid i kodi, halelujaaaa
|
Citiraj:
Srednji plan je 5,20 €! |
Krivo sam napisao da.
Mene preko enube i paypala ispadne oko 6.1 eura Nedovoljno da se zezam više sa time |
kako onda do jeftinije pretplate?
Ako netko ima, zainteresiran sam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |