![]() |
Citiraj:
Samo ovdje je riječ o relativno poznatom game developeru i možda naj-hype igri do sad Ali tolika hrpa bugova je nedopustiva i definitivno neoprostiva s obzirom od kad su je najavili te nekoliko puta odgodili. A ovaj 8MB corruption glitch je nešto neviđeno na PC-ima. Pa koji su k. mislili :banned:? |
Nisu mislili, neki CTO ili CEO im je disao za vratom da moraju izbaciti igru, nisu bili spremni i sada će taj isti CTO ili CFO samo razmišljati o nadi da će preživjeti ovo bez zdrastvenih posljedica uzrokovanih neprospavanim noćima i stresom. :)
|
Igra je na steamu prodana u 15 miliona primjeraka
https://i.imgur.com/9LRSQfN.jpg i dalje je na prvom mjestu po prodaji. |
Koliko bude trebalo da i kupci PC verzije u skladu s konzolama krenu tražiti povrat nofci?:) Začas ode sve skupa nizbrdo.
|
Kvaliteta tih verzija je totalno različita, nebo i zemlja.
|
Ne znam baš da bude Cyberpunk 2077 sinonim za bilo kakvu količinu kvalitete nakon svega.
Citiraj:
|
Citiraj:
Kvaliteta softvera je skoro pa jednaka, ono što je različito je hardver :D Dok se na PC-u još to valjda i da nekako uz sve nedostatke, vrlo je teško ovako nešto igrati na konzolama u 13 fps-a sa raspadajućim teksturama iz Vice City-a. |
https://www.reddit.com/r/cyberpunkga...y_of_the_game/
Vmrl sam :D Al da, imam 34 sata u igri, super zabavno, zbilja mi nije žal ni centa, ili rublja, koliko je koštala :) Kad je popeglaju, daju dodatne DLC-eve onda mi bude žao kaj sam je tak malo platil :D |
Citiraj:
"This is the most high effort shitpost I've ever seen." :amen: P.S. https://www.reddit.com/r/cyberpunkga...fied_bug_free/ |
Citiraj:
|
Vi stvarno mislite da su oni u tjedan dana potrošili sav kredit kod publike?
Da, naravno kod djela jesu ali kod velike većine se i dalje nastavlja po starom. Za mjesec dana nitko više neće niti pričati o tome već samo o eventualnim bugovima. Blizzard svako malo napravi neki fail epskih proporcija, community se digne na noge, najavljuje se bojkot i što sve ne. A Blizzard fino šuti i za mjesec dana, prašina se slegne i sve ide dalje. Već je bilo ovakvih igara koji su micani sa storea tipa Arkham Knight i poslje nije bilo nikome ništa, igra je i dalje u banani a Rocksteady i dalje jaše i sljedeća igra će im opet imati milijunsku nakladu. Naravno da će se pogotovo kod reviewova svaki sljedeći release stavljati pod povećalo, i posebno će se paziti na bugove no sad su naučili lekciju. Ove tužbe neće proći jer toliko glupi nisu, sve je bulletproof. Mogu jedino popušit investicije. |
Koji je to fail napravio Blizzard "epskih proporcija" a da se može uspoređivati s releaseom nedovršene igre?
|
Ma neće CDPR propast...
Ispeglat će igru ogromnim patchevima, možda će poklonit koji DLC. Al da će trebat odradit gargantuanski PR posao peglanja aktualne situacije, trebat će :D |
Citiraj:
Al onda su se iskupili onim epskim trailerom za Diablo 4. I eto. Sad ih svi opet vole. |
Citiraj:
I niš... |
Čini se meni da će svi DLC-i za ovo čudo biti čabe. To bi im bio prilično kul potez u njihovom stilu. I naravno da ti DLCi nisu u stilu horse armora, nego neke mesnate misije ala ekpanzije u doba DOSa. ;)
|
Citiraj:
Prema onom razgovoru s investitorima, CDPR ih je očito čitavo vrijeme uvjeravao kak će sve bit dobro. A sad kako je igra povučena s PS storea, upitno je kako će investitori reagirat na čitav ovaj shitstorm. |
Očekujem jednu ekspanziju besplatno da daju. Nekakvih 6-7 sati main questova u njoj plus još toliko ekstra sadržaja sa strane. Pogotovo jer je ispalo da je base game ovako kratak.
A nakon toga bi mogli dobiti još jedno dvije ekspanzije koje će se plaćati. Zato jer ima dosta lorea i sadržaja kojeg se može kreirati iz ovoga pa će tu ciljati da dugoročno izvuku novac koji će izgubiti na ovom skandalu. Još više priče izvan grada, možda čak u svemiru na onoj nekoj space postaji, mislim da ima čak launch site u gradu kreiran. Ima tu potencijala za svašta izvući. Možda neki izlet u New United States i slično. Nije da nemaju o čemu raditi nove priče. Ovo s jednom besplatnom ekspanzijom je dobar marketing i uvod za druge ekspanzije koje će se plaćati tako da mislim da investitori neće biti protiv. |
Citiraj:
|
Citiraj:
W3 reforged anyone? |
Ono sa Hong Kongom je baš gadno bilo i da, nikome ništa.
Izbacili su D4 trailer i sloboda, pravo glasa, otmice, i ostale grozote, itd., više ništa nije bilo bitno. Classic pro gamer move. W3 Reforged se nije čekao 8 godina ko ovo i po razini hype nije bio ni blizu Cyberpunka. |
Oni su iz cyberpunka trebali napravit čudo,ne kužim se u programiranje,al opet mi nije jasno di je zapelo jer w2 i w3 su bili vrh,studio od 3 čovjeka napravi vrhunsku igru a oni u 8 godina nemogu neka caka mora biti...
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Nije se ova verzija igre aktivno developala 8 godina. Imali su tko zna koliko restartova projekta.
U samoj igri se vidi da je drugačije startala, kao RPG, pa otišlo u smjeru nekog GTA-like koncepta igre. I sami su nedavno maknuli RPG iz opisa igre i dodali da je to sada akcijska avantura ili što god već. Jedino što mislim da se baš radilo 8 godina je dizajn igre, grad i sl. Ostalo tko zna koliko puta se rušilo i isponova kretalo. |
Citiraj:
Što se same igre tiče vuče me radnja jako, ali kako odmiče radnja dalje tako sve više bugova iskače... doduše igram dosta side misije, glavna radnja mi je cca početak act 2, odradio Evelyn dio. Malo me brine šta mi je već sad safet na 3.5MB, ima kakve naznake da će to ubrzo popravit? Ovo mi nikako nije igra za proć pravocrtno... |
Nije se ni Cyberpunk aktivno developao 8 godina. Vecina je krenula nakon sto je dobrsen w3, prije toga je koliko znam bio manje vise pre-production gdje je nekolipo puta kretano iz pocetka. Naravno i to je dugo vremena, ne opravda ovo sto se dogodilo
|
sve je to meni jasno al mislim si ono jel tipa bio problem isprogramirat prave rpg elemente recimo ko system shock pa sve to prenest u 1st person,mislim jel to stvarno tak puno posla za veliki studio,pitam one koji se kuže u tematiku?
Citiraj:
|
Nije to bas 8 godina,prije 4 god.manjak developera,stisak uprave,korona,velika igretina, tesko je to sve ukomponirat u 90+ igru.al nesumnjam u njih da nece sve ispeglat kroz godinu dana
|
Ja natukao 12h i onda mi tek dođe onaj Cyberpunk intro :D Tek sam sada misiju glavnu završio. :D
|
Završio si prolog, sad tek starta igra :D
|
Citiraj:
Također, kako su neki pisali, pitanje je koliko su restartova imali. Tu je i Keanu Reeves i njegov lik. Nešto mi govori da je zbog tog marketinškog poteza jako patio development. Možda je CP bolje izgledao prije nego što je Keanu ušao u priču. Al opet, to je sve možda, možda, možda. |
bilo bi zanimljivo da iznesu priču kaj se stvarno dogodilo...
Unovčiti priču kao oni o avionskim nesrećama :lol2:
|
Citiraj:
A možda je Keanu ovo odradio za siću jer eto, voli studio i/ili igru, njihove moralne poglede na piratluk i slično. Navodno je Keanu lik i po u RL. |
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Izbacili podatak da su prodali 13M primjeraka i tu su odbili vraćene, koliko sam skužio. S obzirom na potrošenih 330M biti će zanimljivo pratiti i dalje jer im prijete i tužbe za lažno reklamirane konzolaške verzije.
Po meni prašina će se slegnuti ako uspiju popraviti verzije za stare konzole, po meni nisu ih trebali ni izdavati, prodali bi super na PC-u a kupovala bi se na novim konzolama idućih godina ko blesava, taman bi sve uspjeli posložiti, ili su barem mogli pokazati te konzolaške verzije da rade loše i ne gubiti kredibilitet...ono znali su kakvom su stanju te verzije i namjerno ih skrivali, nema smisla. |
Citiraj:
Pa pogledaj npr Daikatanu, hajp do ibera, promjenio par enginea, restartano više puta...na kraju jedan od najvećih flopova u gaming industriji. Najgluplja reklama ikada, koja bi bila kul da su obećanja ispunjena. Ali situacije je doslovno identična, samo bez konzola. Gospon Ego se posrao sa ovime skoro pa za sva vremena (i skoro pa pokopao svoju zaslugu za jednu od najpoznatijih i najboljih igara). https://www.digilair.com/wp-content/...tchad_2375.jpg Ovo je barem ispala super igra koju će nadam se pokrpat kako treba. |
tuzbe protiv konzole imaju tocno 0% sanse za uspjeh. vec su ponudili refund svima tako da nema stete
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pitao sam baš frenda koji je specijaliziran za class action i rekao je da je 0% po onom što je pisalo u članku. Dakle ako postoji još nešto drugo što nisu naveli onda to možda promjeni priču. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |