![]() |
:D:D:D:D:D
Znači da imaš 2 acc i da si nemožeš slat sa jednog na drugi :D Očekuj multi kroz par dana :D |
lol pa nije moj acc nego je frend ishao preko mojeg kompa na svoj acc al je valjda stisno da se spremi password el mogu kak izbrisat taj password (jedino ako je on radio 2 acc makar ne vjerujem) e imam ja acc u 5 uni-u i 7 el to kaj ima veze
|
A-a nemojte to radit pogotovo ako netko nekome šalje rese jer ćete popit ban.
Može imat u svakoj uni po 1 acc, to nema veze. |
oke fala bum ja njemu javil nek on od doma meni poshalje
|
Citiraj:
Ponovno se konektiraš na net i logiraš na acaunt kojeg šalješ. Drugi accaunt nesmije biti logiran. Ponovno se odlogiraš i diskonektiraš. Pa se ponovno konektiraš na accaunt kojemu si poslao resurse i sa njega reda radi pošalješ nešto siće kao da si obavio kupoprodaju resursa. Da bi napravio multi accaunt pošalješ mail adminu da bi igrali brat i sestra sa istog kompa i to ti odobre za par dana. |
A ak misliš da oni ne vide koliko se resa šalje i tko šalje di šalje i kada šalje?
Ili kaj misliš da samo IP vide... Vide oni više... Ne isplati se sa tim za***************avat, ja sam pobrao ban jer sam se spojio kod frenda koji živi od mene 5min a svaki dan smo zajedno, najbolje da ću radit FS ako sam kod njega 5h gledamo film il neš tako... nije bilo slanja resa nego samo trejdovi al smo pobrali multi, pa sad ti objasni GOovima o ćemu je riječ... cccc @MetallicA Ako ideš kod frenda NEMOJ gledat svoj acc il kad on ide kod tebe neka ne gleda svoj acc jer ćete pobrat ban, slobodno me nemoj slušat al nemoj se čudit niti trudit objasnit GOovima o ćemu je riječ kad pobereš ban ;) |
Pa dobro nisu bas tak opasni, ja i grizli se razmjenjujemo a gledali smo svoje acc-ove jedan kod drugog
E super ak se uni 8 otvara, sad bu iz uni 7 oslo dosta ekipe, zasat ih ima 13k ccc |
e ok sad znam a kak stavot skin s diska ne kuzhim sve napravim kaj treba al neznam kaj treba stavit na net el adresu od tog foldera el to treba ostat u zipu il kak
|
Ima na forumu ogame kako to napravit.
|
pa znam da ima al tam mi nikaj ne pishe neznam kaj da stavim pod onu adresu
BTW el ima neko origigi da mi stavi da jer sad neam nikakvi EDIT: evo jesam inache el mogu stavit skin s interneta ili mora biti s harda EDIT:skuzhio sam za skinove |
Ja nisam planirao igrat u unu 8 ,ali ako se skupi dosta ekipe s PCE-a zasto ne,pogotovo ako je AKS jos u igri,srusis nekome 1k bb-a bez gubitaka :)
Neda mi se sa onim noobom od Bulja stalno igrat,zelim igrat sa pravim igracima :D Ren,Zed,Fleks,CatKiller,kova itd... prijavljujte se |
Citiraj:
Ti si n00b, nemaš pojma, daj pročitaj pravila napokon.:D |
Ja barem nisam dobio ban zbog multanja :D
Ne ozbiljno kakva bi to mocna ekipa bila,ako se skupimo |
Kaj ?? Kome treba raznesti tiricu ? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hahaha, kralj!!! :clap: |
kaj brijes ***************emte glupog B3mti :D:D
Ja barem igram sa jednim acc od pocetka i ne kurvam okolo accaunte. Svi ste vi n00bovi i gay. Al Spawn je ipak najveci :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E, j.ebiga, ja nisam procitao pravila (bio sam lijen) i popusio ban do 33g :D a bas mi je dobro krenulo.
Razlog za ban.....Multiuser, imao sam 2 acc. Sta ces, na greskama se uci. Savjet: Uvijek! procitajte faking pravila! Pozdravite mi R.A.P. savez i vidimo se za 12 godina : lol2 : |
Citiraj:
|
Ma ne...
Kad će nas bit toliko da će večina htijet od novog unija krenut i ne prestat onda idemo. |
Ja idem ziher na novi uni
|
ja se prijavio idem ekperimentirati malo :D
ovaj put idem samo na flotu,pa da vidimo kako disu veci raideri |
vidim da su tu svi neki n00bovi, pa ne znam hoće mi tko znati odgovoriti. : lol2 :
koji je to k**** AKS? : stoopid n00b |
AKS?
allied kampf sistem - ili ti ga - savezni napad... Napad do 5 igraca odjednom, isto tako i obrana 5 igraca max.. Stvar koja je meni osobno odlicna i uniji sa aksem su meni puno zanimljiviji i zabavniji... |
Dakle kog AKSa nema najjače flote jer uvijek postoji 5 ljudi koji imaju flotu jaču od onog koji ima najjaču:D
Koje objašnjenje:D:D:D |
Da, u to sam se vec 2 put uvjeril :D Imal sam 200 bb i mislil sam, nitko me nebu skrsil i onda mi 3 lika dolete sa 750 borbenih i odeeee komplet flota : lol2 :
|
Citiraj:
jer me neki zed zvao u savez ,pa neznam dali si to ti ili nisi |
Citiraj:
|
Znaci ti jesi u uni8? Vidjeh juče na listi ZED, odmah sam pomislio jel to pisiekspertovac. Gemmy, koji ti je nick?
|
Muad Dib
|
Citiraj:
|
To je iz Dunea, jel, onaj štakor šta živi u pustinji?
|
Citiraj:
To je Bakarski Lemur :D |
Citiraj:
|
Zato je i nabacio smjesak :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja nisam stakor Ja sam plemeniti mis, a Gemmy ima nick po Stakoru Ingame nick u uni 8 Boba Fett |
Kakav je to savez pis off
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:26. |