PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HNL 2005/2006 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23679)

Gigi1 01.05.2006. 15:30

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Celta de Vigo i Gencerbirligi nisu bili tak davno,za celtu se ne sjecam tocno kad,a ove turce su skoro deklasirali tek nedavno,2-3 godine,mozda manje :burn:

Zaboravio si Partizan, jest da je Rijeka izgubila, ali koreografija(bijelo plave trake sa stijena spuštene) i navijanje je bilo odlično. Bio sam na toj tekmi.

Gigi1 01.05.2006. 15:35

Citiraj:

Autor Router
jednom dobio . a par puta bjezao . ali dobro . ono za dinamo svetinja na istoku na finalu kupa - bio 2 reda iznad , ali dobro prosao . i btw. jer mozes nabaviti taj dvd ? cuo sam o njemu , ali nigdje da ga nabavim .

U udruzi bbb ga možeš kupiti.

undo 01.05.2006. 15:39

odi u udrugu i tamo imas za kupiti vol 1 dvd dodje 80 kn, ja ga imam odlican je,sad ce izaci vol 2,takodjer imas dvd dinamo-zvezda za kupiti u udruzi,isto je odlicno napravljen,imas i cd s navijacima u izvedbi ira benda,postoji i film bbb koji imam na kazeti koja je posudjena,a na njoj je i svlacionica s knjazom o bbb isto bi napomenuo da je film jebeno dobro napravljen al je bio zabranjen od spominjanih osoba na ovom forumu isto tako i svlacionica super napravljena,predstava kazalisna "dobrodosli u plavi pakao" najludja predstava koju sam vidio ;) imas puno materijala o boysima samo se raspitaj,a udruga ti je u draskovicevoj 23,unutra mozes i pivicu popiti,a rekvizita ima toliko da boli glava neznas kaj bi kupio,sve odlicno napravljeno,postoje knjige krvavo plavo,bbb prvih 10 godina,sveto ime dinamo(nedavno izasla) al to je sve rasprodano u knjizarama pogotovo ove dvije tesko da ces naci,da neduzim tu su ti osnovne informacije ;) a uskoro izlazi knjiga o bbb koju ces moci kupiti u udruzi,pisao ju je nas legendaran navijac o tome malo vise kad izadje...

teofil 01.05.2006. 21:15

Citiraj:

Autor Thoroughbred B
Celta de Vigo i Gencerbirligi nisu bili tak davno,za celtu se ne sjecam tocno kad,a ove turce su skoro deklasirali tek nedavno,2-3 godine,mozda manje :burn:

Ja stvarno kao da sam živio na Marsu zadnjih par godina: nono :
I kad gledam taj nogomet samo se živcirm.
Svijetska prvenstva,i lige prvaka ostalo me ne zanima:beer:

TomG 06.05.2006. 18:51

Zastave naše viju se u zraku,DINAMU u čast,u slawu prwaku...
Swe je recheno...jupiiiiiiiiiiiiiiiii...ae pozzzz

Router 06.05.2006. 19:47

Bosnjak , i to je to .

Matesonik 06.05.2006. 19:56

BRAVO DINAMO! BRAVO BOSNJAK!

rijeka spushila LOL...

Router 06.05.2006. 20:30

Previse su kup slavili . a i nisu ni oni strojevi ...

Thoroughbred B 07.05.2006. 09:10

Ma rijeka je svoje napravila,bodovno sve osigurala...kup je tu,a i neka kamen bude ispred hajduka,hajduk je u banani

Matesonik 08.05.2006. 21:34

: goood :

Mailman 08.05.2006. 21:42

Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)...

Vuco 08.05.2006. 22:05

Citiraj:

Autor Mailman
Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)...

Je, nedavno je čak i dobio priliku trčkarat po terenu...al sve je to jad i bijeda...al valjda se čovjek išao tamo osigurat financijski :(

AL hebote, njega su šetali po svim pozicijama u Dinamu, od napadača do beka, jedino još na golu nije stajal...:)

Mailman 10.05.2006. 17:28

hahah...kako se Modrić ljutio dok je Edi driblao golmana...: roller :
btw, 1/3 penala dosuđenih za Varteks u pola sata igre...želi li ovaj sudac više ikad suditi u hnl-u?

cassper 10.05.2006. 19:45

Mislim da nebu sudio kao i onaj iz finala kupa ;) dosudio je danas penal koji nije bio,a nije dosudio recimo dva penala koja su bila(povlacenje za dres i sad nisam siguran di je lopta pogodila corluku u rame ili donji dio ruke kod drugoga),bezveze mrlju bacio na sebe,a utakmica nije imala natjecateljsku draz uopce jer ni jednima ni drugima nisu bitni bodovi,dinamo je igrao preopusteno cijelu tekmu.

Router 10.05.2006. 21:17

tesko je reci nesto pametno kad dinamo dobije sa 5:3 a najbolji igrac je golman . da nije turinu islo , mislim da je moglo biti i drugacije . ali obrana varteksa - opasan propuh a i golman jos ni nema dlake po licu , nije los ali dosta nesigurnosti kod prvih pogodaka .

teofil 13.05.2006. 17:28

Dinamo-Hajduk.
Prognoza za današnju utaknicu 2-0:D

R.B. 14.05.2006. 01:41

DINAMO-HAJDUK 1:0 dinamo sampion:D

Zond 14.05.2006. 03:03

Neznam kaj bi pametno napisao u rano jutro :D .. sam cu reci "Sjever pjeva gradu najljepsu baladu" ;)

undo 14.05.2006. 03:16

i ja bum nadodal - IZADJITEEEEE NA BALKONEEEE POOOZDRAVITEEEEE ŠAMPIOONEEEE DINAMOOOOOOO DINAAAMMMOOOOOO!!!!!

ZED 14.05.2006. 12:49

Citiraj:

Autor Zond
Neznam kaj bi pametno napisao u rano jutro :D .. sam cu reci "Sjever pjeva gradu najljepsu baladu" ;)

Upravo to
Nego jel si bio gore il dole??

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45.