![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odi u udrugu i tamo imas za kupiti vol 1 dvd dodje 80 kn, ja ga imam odlican je,sad ce izaci vol 2,takodjer imas dvd dinamo-zvezda za kupiti u udruzi,isto je odlicno napravljen,imas i cd s navijacima u izvedbi ira benda,postoji i film bbb koji imam na kazeti koja je posudjena,a na njoj je i svlacionica s knjazom o bbb isto bi napomenuo da je film jebeno dobro napravljen al je bio zabranjen od spominjanih osoba na ovom forumu isto tako i svlacionica super napravljena,predstava kazalisna "dobrodosli u plavi pakao" najludja predstava koju sam vidio ;) imas puno materijala o boysima samo se raspitaj,a udruga ti je u draskovicevoj 23,unutra mozes i pivicu popiti,a rekvizita ima toliko da boli glava neznas kaj bi kupio,sve odlicno napravljeno,postoje knjige krvavo plavo,bbb prvih 10 godina,sveto ime dinamo(nedavno izasla) al to je sve rasprodano u knjizarama pogotovo ove dvije tesko da ces naci,da neduzim tu su ti osnovne informacije ;) a uskoro izlazi knjiga o bbb koju ces moci kupiti u udruzi,pisao ju je nas legendaran navijac o tome malo vise kad izadje...
|
Citiraj:
I kad gledam taj nogomet samo se živcirm. Svijetska prvenstva,i lige prvaka ostalo me ne zanima:beer: |
Zastave naše viju se u zraku,DINAMU u čast,u slawu prwaku...
Swe je recheno...jupiiiiiiiiiiiiiiiii...ae pozzzz |
Bosnjak , i to je to .
|
BRAVO DINAMO! BRAVO BOSNJAK!
rijeka spushila LOL... |
Previse su kup slavili . a i nisu ni oni strojevi ...
|
Ma rijeka je svoje napravila,bodovno sve osigurala...kup je tu,a i neka kamen bude ispred hajduka,hajduk je u banani
|
: goood :
|
Mihael Mikić je još u Kaiserslauternu? Nisam za njega "čuo" otkad je otišao iz Dinama (dok ga Vela u prijenosu nije spomenuo)...
|
Citiraj:
AL hebote, njega su šetali po svim pozicijama u Dinamu, od napadača do beka, jedino još na golu nije stajal...:) |
hahah...kako se Modrić ljutio dok je Edi driblao golmana...: roller :
btw, 1/3 penala dosuđenih za Varteks u pola sata igre...želi li ovaj sudac više ikad suditi u hnl-u? |
Mislim da nebu sudio kao i onaj iz finala kupa ;) dosudio je danas penal koji nije bio,a nije dosudio recimo dva penala koja su bila(povlacenje za dres i sad nisam siguran di je lopta pogodila corluku u rame ili donji dio ruke kod drugoga),bezveze mrlju bacio na sebe,a utakmica nije imala natjecateljsku draz uopce jer ni jednima ni drugima nisu bitni bodovi,dinamo je igrao preopusteno cijelu tekmu.
|
tesko je reci nesto pametno kad dinamo dobije sa 5:3 a najbolji igrac je golman . da nije turinu islo , mislim da je moglo biti i drugacije . ali obrana varteksa - opasan propuh a i golman jos ni nema dlake po licu , nije los ali dosta nesigurnosti kod prvih pogodaka .
|
Dinamo-Hajduk.
Prognoza za današnju utaknicu 2-0:D |
DINAMO-HAJDUK 1:0 dinamo sampion:D
|
Neznam kaj bi pametno napisao u rano jutro :D .. sam cu reci "Sjever pjeva gradu najljepsu baladu" ;)
|
i ja bum nadodal - IZADJITEEEEE NA BALKONEEEE POOOZDRAVITEEEEE ŠAMPIOONEEEE DINAMOOOOOOO DINAAAMMMOOOOOO!!!!!
|
Citiraj:
Nego jel si bio gore il dole?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |