![]() |
Zadnji put kad su bile akcije za keš skupljalo se za plaće zaposlenicima.
Što se krije iza ovoga tko zna... Ima netko inside info? |
Šteta što samo na MBO, CPU i VGA :(.
Iako, ne pomaže im nešto posebno :D Ovo je idealno za Slovence, kupe kod njih, u startu plate 18.x posto manje i onda još dobiju povrat PDV-a :D |
Citiraj:
|
Evo sad imaju najjeftiniju 6990 ili i7 990x . Ima jos par dobrih dealova sa maticnima iako je to skupa ista ili malo manja ili jos uvijek veca cijena od ostalih trgovina.
btw.ovo je jedina trgovina gdje je i5 2400 jeftiniji od i5 2300 |
moram izgrditi ovaj hgspot, od kad su se "obnovili" nisam nista htio tamo kupovat i ajde gledam po webu zamjensku boju i nema nigdje i naletim da u hgspot-u ima. Telefon i zovem (poslovnicu u osijeku) oke nakon 2 puta se javili "nemres bilivit" i sve super kaze u petak (08.04) bi trebala ta boja doci, oke nisam stigo u petak otici pa odem u utorak (bio neki tip i kaze nezna o tome nista boja jos nije dosla najbolje da dodjem kad je kolegica tamo pa cu biti bolje upucen), pa odem u cetvrtak (neka cura radi ni ona sama nezna)...pitam jel se moze provjeriti jel to doslo da se nije prodalo, kaze nemoze se, a kad sam zvao pitam ljepo jel se moze to rezervirati, gospodine nema potrebe rezervirati vi samo nazovite da vidite jel je to doslo...ponovo nedam ni lipe njima pa da su i 20% jeftinijih od svih, a da nepocnem pricati dok sam cekao kak su se ophodili prema tim ljudima, ljudi se dvoume izmedju printera ovaj ko muha bez glave (prodavac) zuji i samo im govori bolji ovaj s wirlessom, naravno da je taj skuplji :D ....
|
Citiraj:
|
Treba ih prijavit za lažno oglašavanje, akcija je kao bez iznosa Pdv-a i sad su stavili još za artikle i cijene koje su akcijske nemaju veze sa iznosom bez pdva, cijene su napuhane i dalje a popust je minimalan.
|
O čemu ti? Kako je recimo ovo napuhano? http://www.hgspot.hr/56177/graficka-...eforce-gtx-470
Popust je i više nego dobar. |
Pogledaj za ploče malo. 350kn osnovna cijena i 300kn na popustu bez pdv-a. A i ta grafička bi morala biti još 70 kuna dolje ako ćemo već točno kao što je u reklami, dakle bez pdv-a. Eto o tome ja, čista matematika.
|
dobro govori router, neispravno su navedene cijene.
oni odbijaju 23% (tj 18 i nesto) od ove cijene za placanje na rate. uglavnom, ciganska posla. |
A gdje je navedena cijena ta prava onda? Kao i sve, akcija u rukavicama. Koja se to puna cijena dijeli sa 1.23, ja je ne vidim :)
|
ma ja im ništa ne vjerujem, u subotu ujutro kupio sam ovaj disk i platia gotovinom, al ne po novoj cijeni deklariranoj na stranici, nego po staroj od 378 kn. mislim, nije mi sad tih 18 kuna neki big deal, al pokazuje kako su 'poslovni'.
|
Pa piše od 18-og, tj od danas.
|
isto tako piše samo CPU, VGA i MBO
edit: iako vjerojatno popust na koji flyer misli je ovaj 10% koji je postojao i prije, no moguće da je to onaj happy hour popust |
HGspot opet na nabavi. Jeftiniji i od Protisa. :D
|
Da,fakat.
Voda im je do usiju. |
Citiraj:
|
Danas totalna smijurija sa HGspotom. Na stranicama našao da imaju akciju (18% popusta) na WD-ov 500GB disk i to samo u poslovnici u Rijeci.
Dođem tamo sav važan sa 260 kn u džepu i kaže meni lik da taj disk (koji je na popustu SAMO u Rijeci) je dostupan na lageru samo u poslovnicama u Bjelovaru i još jednoj koje se nemogu sjetiti :D Tako da sam HGspot danas zauvijek prekrižio :D |
A nije da nisi mogo provjerit da li je dostupan u Rijeci i na web-u, odabereš centar Rijeka i vidiš što imaju. Imaju drugi model blue caviara (sata 6Gbps) za urnebesnih 16kn više :D
|
Pa što je najgore i piše da je dostupan. I jedino što su mi imalo za ponuditi kao alternativu je bio WD-ov Caviar Green.
|
Budući da sam imao jedno loše iskustvo prije dva tjedna s HGspotom Rijeka, požalio sam se voditelju regije, koji mi do danas nije odgovorio ni ispričao se, toliko o profesionalnosti-
|
Citiraj:
|
Prije ustvari 10 dana otišao sam na prvi dan "akcije pdv-a" kako bi kupio disk od 640GB.
Molim Boga da nije onaj neljubazni prodavač koji je inače ovdje no, iznenadim se-trgovina usred prodajnog centra zatvorena. Piše "vraćam se ubrzo", do mene jedan čovjek isto čeka, vidim ima vrećicu u kojoj je nešto, pitam ga "Vi ovo šaljete na servis", od odgovara da, malo se iznenadimo što nema prodavača no što sada? Kaže on da ćešće idu na pauzu i da je vjerovatno u kafiću dolje, oko pola sata najviše ću čekati. Nakon par minuta odlučio sam prošetati, obišao cijeli zadnji kat, vratio se u 13:58, čekao par minuta i ništa, drugi čovjek je ostao čekati-svaka čast. Ne samo da sam se osjećao kao (ne želim reći) nego sam se iznenadio kada sam opet u 16:20 došao, neka nova osoba unutra, kupim što sam želio, na pitanje, preporučujete li mi neki drugi proizvod ili je i ovo dobro dobivam "ovaj proizvod imamo". Pitam bi li mi preporučio još neki proizvod na što odgovora, "ne znam, sada sam se vratio s godinšnjeg" Pitam, tko je ovdje bio u 14h, on odgovara "obojica, onda nam je smjena. A zašto pitate?", odgovaram nikoga nije bilo na što se on samo nasmijao. Jako je ružno kada ti čovjek laže u lice, posebice prodavač. No i ovo mi je povoljnije nego drugdje. Osim "imate sitno" to mi je bio jedini razgovor s prodavačem. Ne znam gdje je ono osoblje iz HGspota Merkator u Rijeci, koje se razumijelo, koje je čak pričalo i šale te bilo ljubezno, razumijelo se u ono što radi. Baš zbog ovakvih osoba riječki hgspot je iz 2 velika centra preselio se u jedan maleni na zadnjem katu robne kuće. Baš zato sve manje kupujem u HGspotu iako sam prije znao puno više potrošiti. Najgore je što kada umjesto isprike dobijem smiješak te se onda stvarno osjećam očajno i ne poželim više nikada doći. http://i51.tinypic.com/w8xbfq.jpg |
Zalosno da su toliko "obecavali" da ce se poboljsati a na kraju mauna...tom s smijeskom bi odvalio jednu trisku :D i spicil otkazni rok...no ono sto je najbolja u danasnje vrijeme i kad dobiju ljudi posao (onaj tko nezna nista o tehnici mogo se posvetiti u slobodno vrijeme citajuci bar na poslu ili 1h dnevno, u korist sebe a tako i drugih) boli ih ona stvar oce ga zadrzat ili nece, a onda se moze smijat koliko hoce...KATASTROFA
|
Tog prodavača sam ja znao viđati vani ispred ulaza u robnu kuću kako dimi dok bi pisalo to "vraćam se brzo" stoji na 4. katu.
|
Ja mogu sve najbolje reći za momka koji radi u Šibeniku.
U Zagrebu su bratovoj curi greškom na skladištu dali običnu 6850 umjesto Cyclone (vjerojatno slučajna greška, na računu ne piše Cyclone, ne stane u red). U Šibeniku su mi odma sutradan to rješili. |
Evo, i ja sam danas u 10.50 poljubio vrata u Rijeci. I nisam bio jedini. Ako nastave tako poslovati, neće se izvući iz kredita ni za milijun godina.
|
možda da neko pošalje upravi hgspota link na ovu temu?:)
Taj hg spot Rijeka je uvijek bio totalna katastrofa. Onaj na Banderovu koji se sad preselio u RK. Nebi se čudio da su imali ogroman manjak prometa baš zbog nekompotentnih djelatnika koju su zaboravljali naručivati, zaboravljali slati na reklamacije (vjerovatno da imaju manje posla, možda iz čistog sadizma...tko bi znao) i sada odlaze kad im se prohtje na čik pauze bez zamjene. Ako sam ja u tri navrata tamo dvaput poljubio vrata, ako su forumaši ovdje isto to doživljavali ili su sadašnji zaposlenici totalni zabušanti ili imaju opakih problema sa mjehurom :) |
Vi koji se žalite na poslovanje u određenim poslovnicama, pošaljite e-mail u HGšrotu, ništa vas ne košta:
http://www.hgspot.hr/kontakti Ako ne pomogne i HG svejedno propadne, bar se možete kasnije hvaliti: A lijepo smo vam rekli. :D |
Ma, kontaktirao sam već dvoje ljudi i nitko se nije udostojio ispričati u ime zaposlenika ili mi odgovoriti, njih uopće ne zanima kakvi su im zaposlenici
|
Ponos ih sprječava da se ispričaju...
Nema isprike , nema ni greške. Oni su jednostavno - savršeni :) |
Jel naručivao netko štogod u tom famoznom njihovom happy houru?
Ja htio u pon ujutro naručit hdd (wd green 2tb). Inače u Osijeku dođe 700kn pa reko zašto ne uštedit tih 70kn, ne moram ni poštarinu platit jer ima opcija da se podigne u poslovnici. Uglavnom, dočeko ja 1h ujutro, i pravim narudžbu kad ono nema popusta (a piše da je u tijeku happy hour na hdd i hladnjake). Reko ajd ako kliknem kupi možda će naknadno zaračunat popust kad ono ništa, cijena ostaje regularna. Probam kupit hladnjak na istu foru, kad ono za hladnjake mi uredno prikaže popust od 10% na ukupnu cijenu. Pošaljem ja njima mail da želim poništit tu narudžbu u kojoj nema popusta i pitam u čemu je problem. Stiže mi ujutro odgovor, tj. mail u kojem mi prilažu ponudu u pdfu sa popustom. Kad ono umjesto 10% popusta na ukupnu cijenu od 700 kn oni meni dali popust 10% na osnovicu (bez pdv-a) pa umjesto 700-10% = 630kn sad cijena iznosi 600kn-10%=540kn+125kn PDV = 665kn. I sad meni nije jasno otkud to. Pošaljem ponovno mail zašto nije popust na 700kn kako bi trebalo bit i od onda mi se više ne javljaju. |
Frend poslao mail žaleći se na uslugu u Rijeci (dogodilo mu se što i meni par postova više). Dobio drugi dan odgovor od nekog glavonje da će istražit slučaj i od onda ni traga ni glasa.
|
Citiraj:
Danas sam slučajno prolazio i vidio da su isto zatvoreni, vraćaju se ubrzo. Vjerojatno isto neljubazno osoblje već godinama samo šteti tvrtki, no čini se da glavonje to ne zanima. |
Traži se sastavljač računala :D
http://www.hgspot.hr/pozivamo-te-na-...la-u-hrvatskoj |
Evo da i ja kažem svoja iskustva sa HG spotom (Zg). Nekad sam aktivno sastavljao računare (špartao sam cijeli Zg od Strmeca (Miro) pa do Ve-Mila preko 6-7 trgovina). HG spot sam najviše posjećivao, a razlozi su sljedeći:
dobar izbor komponenti, kao stalni kupac imao sam popust 3-25% zavisno od komponente, servis sam rješavao bez problema (donesem Hd, oni ga i ne pogledaju odmah nalog za zamjenu, naplata PDV bez problema itd. da nedužim. Zadnje vrijeme rjeđe dolazim, ali mi je ova firma uvjek u dobrom sjećanju i želim im uspjeh u radu (izlazak iz krize). |
Sa trenutnim načinom poslovanja, cijenama i brizi prema kupcima - mission impossible.
|
Traže "najbržeg" sastavljača skroz do instaliranih Windowsa. I onda ti žiri kaže da nisi stavio C i D particiju:D
Po meni, još jedna poluretardirana šema za privući ljude u dućan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |