![]() |
preuzeo iphone 4, prvi dojmovi odlicni, kamera radi jako dobro, snimanje HD videa takodjer,
moram prebaciti to jos na komp pa da vidim kvalitetu na velikom ekranu sto se brzine tice, neusporedivo brze od 3G-a koji lagano umire (kada mi se u pozadini vrte poruke, imenik i recimo postavke te pokrenem safari treba mu vremena i vremena da mogu utipkati nesto), na 4ci tih problema jednostavno nema, drzao sam nekih 10tak programa u pozadini i dalje sve radi odlicno brzo. sam touchscreen je mozda mrvicu bolji od 3G-a, prekratko ga imam da bih mogao bolje ocijeniti i definitivno losije lezi u ruci nego 2G/3G/3GS, moj dojam je kao da ce mi iskliznuti iz ruke svaki cas ako stignem budem preko vikenda napravio usporedne fotke sa 3G i 4 kao i malo detaljnija testiranja anyhow, za 1298 kn bolji izbor nema IMHO, pogotovo meni koji koristim smartphonove od davnih dana SE P800 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I molio bi ikog kome treba pretplata po I-tarifi u t-mobileu da se javi ovdje, bilo ko da je uzeo pretplatu zbog uvjeta i mogucnosti same pretplate a ne zbog uredjaja. I naravno, da si sam plaća račune. |
Citiraj:
biser. ne kuzim sta tolko patite na otkljucane ajfonove kupujete mobitel za 5-6-7k kn i onda imate tomato il nes slicno, naravno bez data paketa i zovete/saljete poruke samo u najbitnijim situacijama. nedo bog da se jos i aplikacija plati! pa ko vidio placat kad se moze krekano imat.. i onda se jos sere po mobitelu i otvara se 100 tema zasto mi se rusi sve, zasto mi ne radi ovo, zasto ono, izaso je novi update i sta cu sad nema jailbreaka koji mi naravno treba za sve te posebne funkcije bez kojih nemogu (citaj: krekane appove posto sam cigan i nedam dolar-dva-tri za app) itd. :kafa: |
Citiraj:
biseru. |
cemu prepucavanje oko cijene iphonea, kome pase cijena pase, kome ne ne mora ga kupiti, a sama cijena ne utjece na to kakav je mobitel
|
Citiraj:
Šteta što mnoge koje cijena ne dira, kao neke ovdje, jednostavno sreća ne mazi dovoljno da dođu do svog primjerka ajfona4 :) tako je kad potražnja pregazi ponuđenu količinu ... |
Možete se veselit.
Jailbreak 4.1 10/10/10 u 10:10. http://goo.gl/5hHp EDIT: Ovo sam trebao u drugu temu... |
Citiraj:
I da, nisi naveo koji je to uređaj jeftiniji, samo si rekao da ih ima, ja ih nisam našao. Recimo, meni mobitel uopće nije fotoapart, za to imam DSLR-a Citiraj:
|
a malo je preskup istina, npr ja sa svojih 17 godina nemrem mjesecno placat tarifu 150,300 ili tek 500, i jos iskesirat pare za uredaj, dok npr stari koji radi moze to platit a kaj ce njemu iphone?Ipak je malo prenabrijana cijena za uredaj
|
sa 17 godina ti ne treba takav mobitel IMHO
|
Totalno nebitno da li mu treba ili ne, kad je maloljetna populacija ta koja najviše "kupuje" prvenstveno iPhone i druge smartphone uređaje. Da nema njih, iPhone danas ne bi bil najpopularniji i najpoželjniji smartphone na svijetu, već bi ga ko i BlackBerry koristili većinom poslovnjaci i nalazil bi se na marginama tržišta, umjesto da kak je to slučaj danas - zauzima najveći dio smartphone kolača. Dosta je proći gradom ili nekim većim shoping centrom i začas se skuži uzorak korisnika iPhonea - 12 do 18 godina i skoro da nema klinca i klinkice koji nisu nažicali starce da im kupe bar 3G, ako već ne 3GS ili najnoviji iPhone 4.
I jasno je i njima i njihovim starcima da koriste iPhone za totalne gluposti, poput društvenih mreža i slikanja svega živog, dok šalju mali milijun poruka, ali nitko od njih to ne bude priznal. Umjesto toga na upit za kaj im treba takav uređaj - svi redom citiraju reklamne brošure i kojekakve fraze koje su čuli i vidjeli za vrijeme kupnje iPhone. Tak da uopće nije čudno da maloljetnici luduju za smartphone uređajima, a pogotovo za iPhoneom, kad je iPhone u vrlo kratkom roku postal modni dodatak i još jedan u nizu statusnih simbola. Jedini zayeb je taj, kad sve više ljudi iz dana u dan ima iPhone, pa se više niti jedan vlasnik ne ističe i ne osjeća se posebno, a 90% ih je baš radi toga kupilo iPhone. Šačica onih koji stvarno trebaju uređaj takvog kalibra se ionak drži za sebe i boli ih briga. |
Citiraj:
|
necu bit in jer imam smartphone(i8910) i ne sluzi mi da budem in nek da imam dobru kameru na njemu, poneku igricu odigrat mogu, gps(koristim garmin),slusam muziku na njemu, koristim wlan za njega doma, itd itd.,al kad duze koristis neku stvar postane ti monotona i dosadna pa bi htio prec na nes malo drugacije, novi software, al ipak malo mi je preskup
|
Citiraj:
Ali s tim se nebi trebali opterećivati, ćisto je nebitno zakaj onaj drugi ima iPhone, ak ima novce i to mu je želja nebitno je iz kojeg razloga ga je kupil...oču reći da je iPhone za sve one koji si ga mogu priuštiti bilo za pokazivanje bilo za nekaj specifičnog... Recimo ja ga imam radi par stvari koje nemrem imat kod drugih mobitela i meni je super, isto tak je super i frendu koji ga ima samo zato da kad dođe na kavu da ga stavi na stol(a blage veze nema za kaj mu sve može poslužit)....i meni ne smeta :D To je samo JB, nema još vijesti za UL, ili bude sve skupa izbačeno? |
Citiraj:
Nema vijesti za UL, ne bude sve skupa. |
Citiraj:
Nokia X6 SE Xperia X10mini Pro SE Satio SE Vivaz |
Citiraj:
I još bar 50 drugih, jeftinijih mobitela :) |
pa istina, zato i necu kupit iphone nek rade neki jeftiniji :)
|
mislim da bi 99% ljudi ovdje željelo imati taj telefon,mislim na G4 samo što si večina nas to nemože priuštiti,pa tako ni ja.
zakaj onda ljudi kupuju bjesne aute od 500 KS a i sa fiat puntom od 60 KS se sasvim solidno može čovjek prebaciti iz točke a do točke b. bezpredmetno je raspravljati o tome dali netkom to treba ili ne,pa bio to i klinac od 14 god.Mob je mrak i dobro zgleda, a da ima boljih i lošijih od njega to isto stoji. |
Citiraj:
Ali nema sumnje da će se dobro prodavat. Bar kod nas je za većinu više statusni simbol, a ne toliko potreba. Tipa kao bijela Lacoste pederuša oko struka i slično ;). |
Bacite oko na ovu temu za lockscreen!
http://www.pohrani.com/f/S/3a/2anHkkdN/untitled-1.jpg http://goo.gl/NlEO |
tema izgleda odlicno, ali sada ju pokusavam skinuti i cydia nesto probavlja :(
|
flash implementiran u iphone 3gs i iphone 4
I tako ja na bolovanju te dok umirem od dosade i temperature naletih na ovo:
klik isprobao sam i radi sasvim lijepo! :beer: |
Di mogu kupit bumper?
Vecinom mi se ne svidjaju ostali caseovi, cujem da ima problema sa onim silikonskim i ostalima, da udje prljavstina unutra i svasta pa da popuca zadnje staklo. BTW. Bio u t-Centru u Dubravi (OPET), pogledo iFon 4 usput i zadnje staklo ima 2 crte, prelomljeno. xD |
Citiraj:
uglavnom, nije baš lijepo ali služi svrsi! možda je netko išao isprobavat koliko je izdržljivo staklo... :nono: |
Citiraj:
Kasnije možda još uzmem i neki heavy duty case za iznimne situacije. Inače na 3G-u nisam nosio caseove, al na 4 se nekak može jer je i sam tanak, a 3G sa nekim poštenijim caseom je bio cigla i pol. :D Još samo treba stić četvorka... -.- |
jedno zanimljivo zadnje staklo/metal
http://cnn.cn/shop/apple-iphone-beve...t-p-10351.html za 13 dolara mislim da je dobra kupnja :D jedino ostaje pitanje kako odsarafiti sarafe, a da ih ne ostetis jako, ak nedaj boze moras odnjet mob na servis. http://www.omizio.com/wp-content/upl...ck_rect540.jpg vise slika http://www.omizio.com/novosti/uradi-...alni-iphone-4/ |
Ovaj zadnji dio je odlican osim cinjenice da ga ne mozes zamijeniti da ne izgubis garanciju. Cim otvoris telefon,gubis garanciju,osim ako to ne skuze u servisu,ali to je lutrija,moras biti jako njezan i zavidati dobro vide,jer se vide zavidavanju na odredjenoj kilazi i to ovlasteni Apple servis odmah vidi.
|
Pocele predbiljezbe za VIP
http://www.vipnet.hr/iphone |
Jel zna ko di se može nać SBSettings Tenuis Matte theme za retina display?
Bzvz je da još nitko to nije updateao. |
Dali vama radi youtube na iphone meni neradi na iphone 2g 3.1.3 i neradi mi na 3g 4.1 pa mislim da nije problem u mobu nego do nećeg drugog. stalno mi izbacuje da spajanje na youtube nije moguce
|
Radi normalno:)
|
Kolko vama traje baterija na četvorci uz kakvo korištenje?
Gledam malo i kazu da JB uzrokuje dosta losije vrijeme koristenja (ne zna se sta tocno, mozda SBsettings, unlock?), i danas sam imao osjecaj da se je prilicno brzo istrosila baterija. Jos valjda treba uc u koristenje jer je nova, ali opet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brijem da cu morat neki konkretni test radit, da se vidi kolko se kad trosi. Npr. loop nekog filma dok se ne spusti sa 100% na 50%. |
Citiraj:
http://www.cmdshft.ipwn.me/blog/?p=555 |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: sta ti je dosao fon?? :) ja sam bolestan pa ti nisam mogao ono provjerit. |
Citiraj:
Dosao je, neka zenska iz tcentra ga je sredila jer su me malo pogubili po rezervacijama. Fala ti jos jednom za sve sta si napravio za mene! I da, ipak se desava problem sa antenom - kad ima 3 crtice i dotakne se mjesto ode u 5 crtica edgea. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:53. |