![]() |
o budu, budu... velika je to solica.
|
ma vjeruj ogromna je, ja sam 188cm/85kg pa sam ko štapić u njoj.
|
Citiraj:
Ili su sve žene oko tebe 90-60-90 :D |
bilo bi dobro da jesu, ali 160/60 bi prije bili centimetri/kile :D
|
evo sada sjedim u marku i imam maltene na pola rastegnute prste šake od tijela do naslona... pa ti računaj koliko je to ;)
|
Citiraj:
Inače emezeta daje 20% na uredske stolice, ako se kome šta dopada od tamo. LINK |
Imah ovu do neki dan http://www.emmezeta.hr/namjestaj/ure...r_opis-content , i ocajna je!
Skriputava, kruta, zdepasta... |
Što se tiče dxracera. Ne vidim razlog zašto bi itko kupovao u nas po većoj cijeni. Na službenoj stranici dxracer europe stolice skupa s poštarinom dođu manje od 2500kn (ovisi o modelu). prijatelju u Dubrovniku došlo za 5 dana.
|
Došao sam na ovu temu jer mi je zapela za oko dxracer i zanima me jel vrijedi tih novaca.
Što se tiče Mark iz yska srdačno preporučam NE kupiti;kupio sam dvije sastavio i prva je bila škripava odmah i pucala je glasno kad sam se naginjao ljevo desno,dok je druga bila znatno udobnija nije škripala ili proizvodila zvukove.Pravo razočaranje je usljedilo nakon 1-2 tjedna; obloga je počela pucat na obje stolice i evo sad nakon 2 godine gotovo da ništa od "kože" nije ostalo na njoj.Brat je svoju (udobniju) dao meni jer nakon dužeg sjedenja su ga počinjala bolit leđa i uzeo je neku prastaru stolicu na kojoj nije imao taj problem. Uglavnom da se vratim na dxracer;jel vrijedi te cijene?:fala: |
Citiraj:
Inače za 2800kn nimalo ne vrijedi. Čini mi se da su se svi zapalili za tu stolicu zbog malo crvene boje i školjke koja podsjeća na trkaća auto sjedala. :no2drug: |
Pa sto ste zapeli za DX racer ? Imate OMP HA777 koji je potpuno isti kao i taj DXracer i to po manje para a stvanro je robusna i napravljena od pravog OMP sjedala za auto.
http://www.ompracing.it/it_it/omp-st...air-44725.html Kod nas je trenutno 1800 |
NHF dečki, ali ta stolica je mozda i ok za dječake 8-10 godina, zbog svog "fast&furious" izgleda, ali vi ste mi tu nekak prestari za taj stil :)
|
Citiraj:
ali nisam još spreman izdvojiti 700+ eura za stolicu. |
@Lewis jel se moze negdje u HR pogledat ta stolica uzivo i isprobati?
|
Citiraj:
http://www.amoc-hr.com/index.php?opt...135&Itemid=146 |
ako netko iz Rijeke želi Mark stolicu, imam ja jednu kao nova, i pošto mi ne odgovara volio bih se riješiti je. Malen je stan i samo mi zauzima prostor, u zamjenu može neka manjih dimenzija.
|
Citiraj:
Još je bila tamo i naišo danas za potpuno petu stvari uzeo ju sad eto taman tipkam iz nje pa čemo vidjeti kako dalje ja sam 180/115kg i taman mi je a sad kakva bu bila po pitanju škripanja i ostalih stvari mogu javit kroz neko vrijeme. |
Čestitke i svakako molim lijepo javiti dojmove nakon nekog vremena i dakako ako bude problema prijaviti ih.
|
Dužan si pivu :D
|
Piva naravno da pali o ovako :D :D
Čak je bila i na istom mjestu di si sliko :D pored ovog plastičnog :D :D :D ma mislio sam naručit izvana jer me ispadne 250€ iliti 1800 kn kod njih su po 2800 na dalje, znači soma kuna marže, toliki debil nisam ova je ko nova. eto par sati sjedenja i mrak je, pod guzicom je malo tvrđa za razliku od jeftilen stolaca ali još bolje jer očito se ne bu upalačinkarila nakon mjesec dana. |
:chears::chears:
|
Citiraj:
Šta ima da valja do te cijene. Imam stolicu staru oko 7 godina iz Emmezette, raspada se, klima, odslužila svoje. Sada bih si uzeo neku do te cijene (<1200kn) da izdrži sljedećih 7 godina. Bilo bi dobro je neka na kojoj se može normalno i ljeti sjediti. :) |
Nema
preko shopa njihovog te izađe oko 1800 i dođe doma za 5 dana. za 1200 sam gledo sve te neke điđi miđi i sve je to isti k.... ova je čvrsta, sve je metalno samo je preko plastika da uljepša. |
Citiraj:
Citiraj:
jysk stolice su miljama daleko od optimalnih rjesenja, kako konstrukcijskih tako i anatomskih, no ja ovu svoju skod..nesto jeftinjaru od 100-njak eura habam vec pola godine, niti cvili, niti se trese, a nije se bogami ni izlizala (pod guzom je preventivno stavljen kusin od prvog dana), a prilicno sam udobno zavaljen dok gledam filmove...+ nije bas da sam neprimjetan (187/85). |
Ja planiram u utorak otic do Ikeje isprobat i vjerojatno kupit Markus stolac. Po svemu sto pise na netu bi trebao bit jako udoban i ima 10 godina garancije a kosta ispod 1k kuna kod nas :)
|
Citiraj:
Jedva čekam da je se riješim i uzmem nešto udobnije i kvalitetnije. Po mogućnosti da ne probudi susjede dok se naslonim. Btw. ja sam 180/80 |
Meni je trebalo i previše vremena da shvatim da se na takve stolice ne isplati gubiti vrijeme, zdravlje a i novac.
Dok ne uštedim za aerona, ergohumana ili neš normalno, ne kupujem više ništa. |
Jysk, jednom riječju, SMEĆE.. Ako gledaš stolac k'o investiciju za 6-12 mjeseci, onda je savršen izbor (što po meni je glupo).
Ja koji stolac gledam ko investiciju koja me treba zadovoljavati duži period od navedenog, Jysk je firma koju ću zaobilaziti u širokom luku. Čak sam počeo i sumnjati u dućane koji su pored Jyska, čisto jer su kraj njega :D |
Ma nije problem u jysku, problem su sve stolice tog cjenovnog ranga.. Znam da na prvu izgleda jeftinije i isplativo, ali na kraju se svede na veći trošak i nepostojeću ergonomiju.
I sam bacam lovu na takve stolice već godinama, tako da ja prvi ispaštam :D |
Meni je ova prva i zadnja. Ista stvar, dok ne skupim za nešto kvalitetnije (ergohuman mi se sviđa), ne pada mi na pamet više kupovati ove jeftine kojima je ergonomija na zadnjem mjestu.
|
Citiraj:
nezz, vec na prvi pogled je jasno da koncept stolice nema blage veze s ergonomijom, ni u tragovima i to je odmah jasno jos u prodavaonici. no sta se konstrukcijskog dijela tice, eto, kod mene je zasad sve uglavnom ok. p.s. da ne bi bilo zabune, ne bi je ni sam vise kupia, no way. al tad je bila relativno povoljna kupnja tako da... |
Ma ja sam je platio 360kn. Nema teorjie da vrijedi više. :D
|
Ja sam na kraju danas otisao u Ikeu i kupio Markus stolac (link je na americku Ikeu jer na sajtu od nase nema ovog modela koji sam ja uzeo, a imaju u ducanu). Pozitivno me iznenadila kvaliteta izrade stolca, vise-manje sve sto je moglo bit metalno su tako i napravili, nema brdo jadne plastike na bitnim mjestima. Vidjet cu kroz par dana dal ce mi nastavit bit udobno, al zasad sam jako zadovoljan.
Jedini minus je to da pakiranje ogromno i ima brdo kila pa je bilo zajebano za nosit :D |
Ja sam taj stolac isprobao u Ikei i kad sjednem kraj stolca mi dođe onak do pola bedra..totalno premalo..inače sam visok 192, pa je možda i to dio problema, ali 192 nije neka ekstremna visina :D
|
Citiraj:
Stolac je kramp, i dobar je samo ako si odgledas 2-3 filma tjedno u njemu. Bilokakav rad od 8-10 sati - zaboravi ako ti je drago bilošta od navedenog: kičma, udobnost, prozračnost, ergonomija, izdržljivost :) |
Citiraj:
|
Uzeo i ja markus u ikei, crnu tkaninu, super izgleda i kvalitetna konstrukcija. Vidjet ćemo kako će se ponašati s vremenom.
|
Neki dan i ja gledao četveronožno podguzalo Marcus u Ikei i moram priznat da sam ugodno iznenađen!
|
Cisto jedan dobronamjeran savjet od covika koji je potrosio malo manje od 4000kn na stolice do 1500 kn, stedite i kupite stolicu od 4000 kn
il ce puknit nesto, il ce menhanizam crknit ili cese izlizat koza il sta vec ugl, vise ce vas satrat nego te pare. Sve su one super na prvu ruku, prvih par miseci... |
ili jednostavno nije ni E od ergonomije, što i jest najvažnije od svega kada je u pitanju stolac :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:30. |