![]() |
uredno svaki dan po 2 sata nemam net
izbaci mi error neki neznam broj nešto 738 tak neš ili neki slični da mi nemože server dodijelit IP |
Citiraj:
|
ja zasad nemam tih problema, mislim, bilo je prije jedno 3-4 dana da u 3 ujutro nije radio net na duo carnetu al otada se nije ponavljalo
|
Svojevremeno sam bio 2 dana bez tf i neta u firmi pa sam malo žešće protestirao zbog toga (prijetio raskidom ugovora i tužbom zbog nastale štete u poslovanju,...). Rezultat: tf impulsi prema fixnoj mreži za taj mjesec 0kn. Nije puno, ali čovjeka veseli.
|
ja mogu reci da u ovih 20 dana koliko imam duo.carnet sam zadovoljan...brzina ful, ne prekida, prikljucili su me za nekih 20-tak dana!
samo da ih ne ureknem s ovim postom! :) ako niste zadovljni s carnetom prebacite se na iskon. Besplatno je prebacivanje a kod iskona vam nece biti takvih problema! ;) |
Citiraj:
P.S. u uvjetima korištenja se ograđuju od bilo kakve štete nastale nedostupnosti usluge. Citiraj:
EDIT: evo testa brzine http://www.speedtest.net/result/404219831.png |
da, ali samo onda cini mi se placas iskon.duo tarifu koja je skuplja i nema flat 5mbps... ako grijesim neka me netko ispravi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kod mene se javlja isti problem, jucer ujutro me prebacili sa Iskon Duo usluge na DUO.Carnet, te u popodnevnim i vecernjim satima dolazi do problema sa spajanjem. Nazalost ocito je u pitanju zagusenje i manjak kapaciteta kod Carneta. Inace, zanima me jedna stvar kod vas koji ste prelazili sa Iskon Duo usluge na DUO Carnet. Da li su vas odmah prebacili na brzinu od 5Mbita ili ste morali cekali odredeni period da vam brzinu povecaju. Meni je jos uvijek na 2Mbita.. |
Citiraj:
rijesenje je da se redial u propertisima stavi na 1 sekundu i stavi se 100 atempta ili kolko vec i onda pustis da vrti...meni se tako spojia nakon desetak redial-a! |
Citiraj:
nista ne placas prebacivanje jer sam ja 2puta provjerio u SZK. |
Citiraj:
|
ako si na duo.carnet, i zbog svih problema sa konekcijom se zelis prebaciti na iskon.duo (jer onda vise nemas veze sa carnetom koji je izvor problema sa konekcijama u zadnje vrijeme), iskon ce te prebaciti ali te prebacuju na 2mbit i placas iskon.duo opciju koja je znatno skuplja od duo.carnet
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako se prebacis na iskon duo brzina ce ti biti 2mbita a ako ostanes na carnet duo onda ti je brzina na 5mbita. |
Citiraj:
Nisam ih zvao, ali su mi nocas podigli brzinu na 5Mbita, cca 36h nakon prebacivanja sa Iskon Duo na DUO Carnet. Sa megauploada mi skida brzinom od 600Kb. Zadovoljan.. |
to ti je to uzivaj
em... daj mi samo reci kolki ti je ping prema germany |
kak i gdje provjerit promet koji napravim s duo.carnet?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Carnet Abuse
opla evo zaprimia san jedan mail koji kaze:
"Postovani, CARNet Abuse sluzba zaprimila je prijavu zbog neovlastene distribucije materijala koji podlijezu zastiti autorskog prava. Molimo Vas da poduzmete odgovarajuce akcije kako se incident ne bi ponovio te nas e-mailom obavijestite o statusu rjesavanja problema. U to je vrijeme na DuoCarnet bio spojen korisnik xxxx.... " i tako dalje navode se svi podatci od ip do torrenta koji je bia u igri!(nisan ukljucia enkripciju u utorrentu.bil to pomoglo?) jel ima ko slicnih "cestitki" do sad? |
moras skidat s privatnih torrenta...
na koji si to mail dobio..ondaj koji ti je optima dala ili onaj koji si ti dao prilikom prijave? |
tako vam je to kad imate posla s carnetom :fiju:
|
Citiraj:
i nisan nikome dava mail vec je to onaj mail koji dobijes kad postanes student tj clan akademske zajednice... a nista.let's go private... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |