![]() |
Evo preša san igru. Malo me razočara kraj ali nema veze. Dok su ljudi neprijatelji, igra je fenomenalna. Nakon dolaska aliena, igra je sve lošija i lošija. Jedino je kraj zabavan.
|
optimizacija je zapravao rijec kojom se tjese ljudi koji nemaju dovoljno jako racunalo da igraju ovaku igru to je neko moje misljenje....
nemojte me sad pojest radi ove izjave ali iskreno tko nema g80 karticu ili ati radeon neku slicnu nema tu sto raditi i igrati ovu igru... ona je napravljena za takve stvari cak se i "scena" nasalila sa zahtjevima ove igre (razer1911)... btw meni u zestokoj borbi padne fps oko 20 ali iskreno i na tome se da igrat nije da igra pocne trzat ili trokirat... za divno cudo igra radi cist okey... meni je ovo raj za oci a vjerute mi po pitanju mnogih stvari neke druge igre mogu samo ucit na craytekovim igrama kao napr fiziku... itd... jedino se nadam patchu koji ce rasteretit grafu i prebacit to na cpu jer hladno mogu dekodirat neki video i igrat ovo... :D ah taj quad i mutlitasking zato ga obozavam.... ja sam kontao da je moja grafa ocaj vidim da i GTX.ice se znoje 100 na sat da dobijes 30FPS.ova :D AA AT cemo ukljucit kad dode neka 9800GTX ili ultra heheheh do onda nikaj od toga... btw sad sam dosao do tenkova malo jest zeznuto ali majko moja osjecaj kao da si tamo i da se mlatis sa tim zutim kinezima.... |
Citiraj:
kad prije druze?! bokte koliko si ti to igrao na dan?! |
Ima san danas samo dvi ure faxa, a posto mi je ovaj cijeli ostatak tjedna nakrcan, tija san se riješit ovoga. :goood:
Al nije preduga igra. |
Citiraj:
|
Kad dođes do aliena, nema studiranja. Ili trci kroz level ili krepaj. I tako do kraja igre.
|
it's a frikking benchmark
sto se ima tu studirati? |
Citiraj:
jel tak? |
hvala bogu da se ljudi toga sjecaju!!!! meni je to dobrano ostalo u glavi tek kad sam nabavio amd.a na 4600+ i 6600GT onda se to dalo igrat do onda nikaj od toga... ma far cry moze i danas biti uzor mnogim FPS.ovima a za crysis da i ne govorim graficki i fizicki igra je savrsenstvo i naravno da to kosta u performansama!! ma za 2 god svi cemo to igrat preko 60FPS-ova do tada malo cemo stisnut zube i igrat se ovak... btw i FEAR je slicno izgledao tj bio toliko zahtjevan... evo sa 7900GT/GTO 512ddr.a igra se bas nije vrtila kako treba na max detaljima.... to sve govori! bar ne kod mene...
World in Conflict isto tako ma ima jos tih igrica next gen i jbg sad znamo sto nas ceka u godini do dvije! jedini problem je taj sto sve takve igre kratko traju :( kolega ti si proletio kroz levele to mi nije stos ja to lijepo polako ko da sam na izletu na plitvicama dobro proucavam floru i faunu i ostale stvari.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sjećam se ko danas... Kad je stigao Far Cry imao sam Athlona 2400+, 1gb rama i 9000pro grafu. Instaliram igru, a grafika...užas! Srećom imao sam nešto love pri ruci, bacim oko na cjenike i vidim u Info-Gami Club3D 9600xt za 1200kn. Trk u dućan po nju, vratim se, upknem ju, pokrenem igru, kad ono...raj za oči :D 1024x768, full detalji i 30+ fpsa na grafi od 1200kn. Ajd danas kupi grafu za te novce pa stavi max detalje u Crysisu i probaj igrati...štanga! Treba ti barem 8800gt (2000kn) za nekakvo iole pristojno igranje :smoke: |
Citiraj:
monopolsko ponasanje nvidie!! tako da tu si mi nista ne mozemo pomoc... nije crysis kriv radi toga!!!! pa eto... svi se toga sjecamo tako ce biti i ovo... |
JurbAs, slazem se sa gornjim postovima, jest da okrutno zvuci za one koji nazalost ne mogu na slabijim karticama igrati sve na high u kako-tako prihvatiljivom framerate-u. No i ja se sjecam kad sam imao P4 2.8 i FX5600:D i dosao Far Cry...ta igra me toliko odusevila da sam zbog nje konstantno upgrejdao i previse love upucao u kompove,a sad mi to opet cini Crysis:fiju::goood:.
Ma svi cemo kroz dvije godine to vrtit u 100fps-a,a grafika nece biti ne znam kaj (eventualno), vec ce se jos vise pribliziti stvarnosti... Weve got to hold on ready or not You live for the fight when its all that youve got Whoooo...were half way there!:chears: |
bas mi je drago da se netko slaze samnom... jbg ja sam 2000€ ulupao u 3mj u komp radi ove igre jer sam bio svjestan sto radi crytek i kakve igre izlaze ispod njihovog cekica... cim su najavili odmah sam mogao skupljat lovu jer crytek ne zna napravit igru koja nepozdere racunalo tj graficke kartice do maximuma... mos si mislit kako ce perverzno izgledat far cry 2 mogu odmah pocet skupljat za novu grafu... :fiju:
|
Može li meni neko reći zašto mi zastajkuje zvuk u igri?Igra mi radi na oko 30fps i sve ide ok ali kada mi neko nešto počne govoriti zvuk bude isprekidan (kao kada imate malo fps pa kada se brzo krećete ono slika zastajkuje,tako je meni isto samo zvuk šteka) a fps uopšte ne pada,stalno je oko 30.
|
Citiraj:
slabo racunalo :) zalim ali mislim da ti je to do toga... ili neki bug u igri... kod mene radi sve 5 |
Vi koji ste prešli igru, na kojoj težini ste igrali?
|
Neznam,moguće ali mislim da je to bug u igri ili je možda nešto kod mene.Jer isto se dešava kada stavim sve na medium ili kada stavim na minimum.Inače igram na medium.
|
Citiraj:
|
Evo malo iz mog kuta gledanja,pogledi na Crysis.
http://aycu12.webshots.com/image/344...4141512_th.jpg http://aycu33.webshots.com/image/345...9739393_th.jpg http://aycu37.webshots.com/image/345...8271459_th.jpg http://aycu36.webshots.com/image/328...3895993_th.jpg Slazem se sa nekim postovima,igra je fantasticna sve dok se boris sa ljudima.Mutanti i alieni su isfurani i iskoristeni do kraja.Mozda i nebi bili da se netko sjeti neceg originalnog. Meni osobno,odijelo ovog Nomada iz igre je osmisljeno i izvedeno fantasticno.Napokon nesto novo u pucacinama. A sad nesto o igranju na mojoj konfi: Resolution:1680X1050 Anti-aliasing quality:16X Texture quality:HIGH Object quality:HIGH Shadows quality:HIGH Physics quality:HIGH Shaders quality:HIGH Volumetric effects quality:MEDIUM Game effects quality:HIGH Postprocessing quality:MEDIUM Particles quality:HIGH Water quality:HIGH Eto,one slike koje sam vam predocio,su na ovakvim postavkama na XP-u,a sad ono najvaznije.Uz ovakvu rezu,AA,postavke detalja,ovakva konfa ko moja,sa overclockom,krece se izmedu 17-25 FPS-a,ali neka vas ovih 17 ne plasi,jer kako ste imali prilike procitat u nekim prijasnjim postovima,igra na toliko FPS-a se ponasa fenomenalno.Stekanja nema,mozda u iznimnim situacijama,ali to je jako kratko i jako zanemarivo,inace ju nebi igrao na tim postavkama i psovao da me cijelo susjedstvo cuje. Pozdrav i uzivajte u igri.Oni koji mogu!Steta :chears: |
Citiraj:
|
ffs, stavi ove slike u thumbnailove...
|
Citiraj:
Evo ti na vrhu ove stranice,pogledaj post od jurbAs-a.Istu tu stvar ti i ja kazem,na oko 20-ak FPS-a tecno ide. |
Evo par screenova u spaceshipu:
http://img139.imageshack.us/img139/6...2046rq9.th.jpg http://img87.imageshack.us/img87/742...2180fz3.th.jpg http://img115.imageshack.us/img115/7...2072he5.th.jpg Bestežinsko stanje, ne znas gjde si ni gdje trebas ić. Po meni najgori dio igre. Na sreću, nije predug. |
Citiraj:
evo slike...ali necu stavljat direkt slike jer je prikazana radnja igre pa je na neki način i SPOILER... ;) 1, 2, 3, 4, 5, 6 ...došao sam do zimskog dijela..di se napucavam sa alienima...nadam se da neće tak skoro kraj :) p.s. koji pogled... :D http://www.max-save.org/thumbs/63824...0-07-55-40.jpg |
Citiraj:
|
jeste vi nekaj skontali tko u opce komentira ovu temu ljudi koji imaju GTX.ice i evo ja sa 8800GTS 640mb :lol2: al dobro vidi se da je ova igra radena za elitno drustvo....
|
ja bi rado komentirao, ali nesto mi sporo ide "nabavka" igre... :fiju:
|
Citiraj:
|
Evo ja dana snabavio 8800 gt, grafa je mrak, stavio crysis sa onom patchom da je sve na very high, 1280-1024, igra radi, ali me hebe kada su mi shaderi više od high, kada me netko pogodi, ili tak nekaj, u tom trenutku mi je plavi ekran na kojem piše "shader error", to odmagh nestane, ali u zaru borbe iritira, ma iritira svejedno. Stavio stare drivere, beta, isti k...c. Ima li ko kakav savjet?
Nemrem o4vako igrati jer me pereviše smeta. Igru igram na hard, i nekako mi je lagana, odjelo je prenabrijano. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:26. |