![]() |
@vercetti - telsey je smece, jako male sanse su ti da ce ti proradit u routing modu i spajat se na net sam, ako i proradi kad ti pukne veza neces se spojit sljedecih 10-30 minuta. U bridge radi normalno.
Citiraj:
|
Kuzim to, no zato imam zaseban router, pa ako ne moram prebacivati sam modem u router mode, mozda bude ok.
Ukoliko nista ne upali, jel ja mogu zatraziti novi modem ? |
Eh neznam ti to, ja sam sebi uzeo polovni SE515 za 150 kuna, flashao ga na anex a i super radi, recimo s njim ping u svabiji 55, sa telseyom je 75, jos jedna potvrda koje sranje davaju ;)
|
Citiraj:
|
Da pokucam o drvo, danas od 16 sati nakon sto su nesto drkali po izlazima, vec 4-5 sati nemam nikakvog laga, totalno ravan zelen lagometar, iskreno se nadam se su problemi rjeseni :beer:
|
Rijeci ti se pozlatile, ja testiram za po ure. :beer:
Edit: Veceras niti jednom nije zashtekalo, ping 50-60-70, to te ja pitam, optima ftw |
sad mi ping prema njemačkim serverima iznad 60 :S
wtf se događa,,prije imao 45-50 sad i 60-90 :S i još mi nisu promjenili brzinu aaaaa :D |
konacno nakon skoro 2 mj. došla optima. Router je onaj smiješni Tilgin. Sad me zanima kako se slaže WLAN pošto sam narucio i wstick. Ako se kome da objasnit bih zamolio da objasni ili ako je vec bila rasprava o tome, a vjerojatno je bila nek me uputi pa da spojim i drugi komp na net... Unaprijed hvala
EDIT: ajde pomozite |
ovako :(
uskoro se selim (nadam se) i prebacio bi internet na drugi broj... da li je to moguće...tražiio po stranici od optime ali čini se dovoljno?! jel se plaća ako se može prebacit, koliko odprilike traje... neda mi se zvat optimu jer mi nije hitno. :D |
uffff....al sam zabrijo.... procito post od prije dvije strane i idem odgovarat na njega... sry
|
Citiraj:
|
pozz svima!
vidim da bas i nema nekih friskih postova s dojmovima o optimi pa bi molio nekog optimasa da malo napise kako je zadovoljan s uslugom ono pucanje veze, dostupnost telefonske linije i sl. brzina download.a itd |
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/Image14bf1.jpg Korisnik ~6 mj, usluga odlicna, neki dan sam trebao uslugu od SZK pa nisam mogao naci broj SZK. :D Zadnjih mjesec dana bilo nesto problema sa lagom u igrama, rjeseno, sada sve 5. Imam flat 1072/512. Upload odlican. Telefon uvijek radi. Da se razumijemo, imao sam liniju T-Coma ranije i bio super zadovoljan, tako je i sada samo sto za 50% brzu vezu placam 80% manje. Prije su racuni od neta i telefona bili od 400 do 500kn. Sada su npr. zadnja 2 ~220kn mjesecno. Samo nek ostane ovako. :D |
treci mjesec zadovoljni korisnik 2mbit flata. brzina full cijelo vrijeme, pucanje jednom dnevno na par sekundi, dakle onaj standardni reset veze i to je to. sve u svemu, vgg, jako zadovoljan
|
Citiraj:
ali šta sa starim ugovorom? jer gdje sam živim starci ostaju a ja se selim pa i broj ostaje a s njim i taj hebeni ugovor?! |
Citiraj:
|
lol:D
stari mi zna upalit komp i pokrenut word:D nis vise. :D nemoj me hebat da ću morat platit preostali iznos ugovoraaaaaaaaaaaaaaaaa:( fak:D |
|
Evo i meni je dostupna optima, mislio sam odmah poslat zahtjev
no malo me brinu problemi sa Telseyem, jako mi je bitno da mi radi u router modu a kolko sam cito stalno neki problemi snjim, zvao sam SZK i kaze mi tip da cu dobiti ili Edimax ili Telsey ovisno o stanju zaliha i da Telsey ima problema jer je citiram: "Osjetljiviji na padove napona jer radi na 9V za razliku od drugih koji rade na 12, pa zbog toga zna zablokirati" Ja ono :lol2: rekoh dobro... i kaze da ne mogu iskljucivo trazit odredeni modem(to sam i znao) neko cu random dobit, mislio sam dok saljem zahtjev pod napomenu ih zamolit da mi posalju modem, koji moze radit u router modu jer mi je to stvarno jako vazno zbog 2 kompa, mislite da bi me poslusali? :D |
A cuj, isprobaj ga i ako nevalja odmah zovi SZK i zali se, zamijenit ce ga vjerojatno. Drugo rjesenje ti je nac polovni Se515 i flashat ga. Radi ko bebica. ;)
|
gdje se moze provijerit kolko smo prometa potrošili na optimi??
|
|
thx
|
optima
Bok
Moze mi neko objasnit sta ovo treba da znaci Broadband to Home ako slucajno nemate OptiDsl.Ako vam je potreban brzi Internet, a nemate mogućnost ADSL-a usluga Broadband to Home je rješenje za vas. Broadband to Home uslugom spajate se direktno na opremu Optima Telekoma i jedini je uvjet da ste u dosegu optičke mreže.????Ko sve moze ovo koristit?Sta mi je od opreme potrebno? hvala na odgovoru |
Namjestio Telsey drugi dan da radi u router modeu i zasad je sve dobro.
*kuca u drvo 3 puta* :fiju: Radi vec 10 dana, rapidshare i torrenti vuku od 230-250 na 2mbps. Jedini mi je "problem" kod 24h reseta veze, pa se mora pricekati 2-3min da se Telsey opet spoji, nisam uspio naci nekakav "connect/disconnect" button u configu routera, ali inace je ok... valjda nece pocet zahebavat :) |
Ja sam isto korisnik optime evo vec mjesec dana i moram rec da sam prezadovoljan,imam 2mb flat,telsey ruter i sve sljaka kako treba,torenti idu oko 200 pa do 250 kps
|
isto kao ja samo mene yebe telsay :(
|
meni je moj Tilgin bio u pocetku smijesan, ali sad nakon malo vise od tjedan dana koristenja mogu reci da je skroz solidan... Download mi je oko 120, a zna i skociti do 140 :)
|
Citiraj:
|
@ nino - sve s onim softwareom kojeg spominje t-zombix ili ....?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |