![]() |
Najjeftiniji nacin za otkljucavanje Nokie 6303i. Nekako mi banalno ispada platit 40Eura koliko traze odredjene stranice, neko zna bolju soluciju?
|
[QUOTE=tonisostaric;2302869]Bok dobio sam Galaxy Note dakle jedinicu zaključanu na vip, jel zna netko koliko dolazi otključavanje u vipu i koliko se čeka taj proces??
U vipu sam čuo da je oko 500kn unlock. Ovdje ti je fer cijena http://www.unlocksamsungonline.nl/si...-samsung-N7000 15 eura i vozi. A u mom slučaju bi se to odradilo ovako http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1336184 i nakon toga bi ga vratio na serijski i nikom ništa. |
Možeš li mi reći kako si točno uradio ovo s creditima jer nikako nemogu namjestit
|
Već bilo govora
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451 |
Jel zna netko gdje bi se mogla otključati Nokia X2-00 i to za manje od 100kn? najjeftinije je što sam našao cca 120kn.
Edit: nevermind, našao za 8 dolara na ebayu ;) i otključao ga ;) |
Citiraj:
Pozdrav...dal možete meni pomoči da otključam LG P350 putem imei broja... :) :respekt: |
Dal ima netko tko mi može otključati LG P350, plačam rundu :)
|
Trebam otkljucat HUAWEI ASCEND Y200, zna netko nekog il nesto. link osoba i da je prihvatljiva cijena ak vec nemre free :D
|
Bok svima!
Može li mi neko detaljno objasnit kako da otključam IPhone 4. Nisam baš radio sa Iphonom pa mi trebaju detaljnije instrukcije. i da btw imam win7 na pc-u neznam dal treba ios i za pc lp |
Iphone-a 4 teško ćeš sam otključati - jedino ako ima stari baseband pa preko gevey ili sl kartica koje opet nešto koštaju.
Opcija 1. i najbolja je ako si kupio u nekog našeg providera otključati mukte u istog (ako je istekao ugovor) Opcija 2. je platiti preko neta ili nekom preko oglasa koji otključavaju. |
Molim info ako je netko kupovao Xperia Miro unazad dan-dva otkad su dobili novu posiljku, jesu li jos otkljucani?
Hvala |
Kako da skužim dal ima stari basedband?
|
Citiraj:
|
Može li se otključati Xperia P (VIP)? Na bayi ništa, a razne firme traže boli glava lovu za to (najjeftinije sam našao nekih 35 EUR).
|
|
Našao sam lokalnog 'hackera' koji će to napraviti za 200kn.
|
može li netko otključati galaxy s3 mini i8190 ?
|
Otključao bih Sony Ericsson K750i, ali svi linkovi po internetu na fajlove kojima se to radi više ne rade.
Molim dobru dušu ako ima te alate ili zna tutoriale di rade linkovi da javi, pliz, hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam dva moba za otključati, jel to može netko riješiti?
Nokia 2600 classic Nokia 2330 classic |
Može li tko otključati Sony Miro za manje od 200kn?
Lokacija OS i okolica ili remote :) |
Jesi probao otići u onu trgovinu u Pejačevićevoj pitati?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, Moby net. Sjetih se još i Da-tel (ili kako već) u Reisnerovoj, blizu Zrinjevca. Nisam siguran jel rade još. :)
|
Kupio u Vipu, produljenje VPN-a. To je cijena onog u Radićevoj kraj vipa.
|
Citiraj:
mogu ti ja otkljucati nije problem ali samo ako nije mobitel produced u 2012 godini tj ako ima staru zaštitu, svi noviji imaju fixan bug koji se koristi za otključavanje lp |
Citiraj:
Imas neki mob? Moze i PM. |
Citiraj:
Također i mene muči isti problem. Zaključan na VIP. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |