![]() |
AJMEUBIME!!!:D
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
WC papir je prejak:D
|
Citiraj:
Genije, gazda je genije, kako samo ubode trenutak i slikuuuu :lol2: :chears: A tek fotrealizam prve kučice od ekipe sa sisama (sta u ruci sta na prsima) :roller: skinija je i polozaj cvika i cigarete u milimetar :respekt: Suze mi od smjeha idu, Matakovicu genijeee :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ccc, e moji purgeri :D :lol2: |
Ma bija ja na selu i vise nego sam tija, ali mi se nekako brisanje sa mrkvom cini ugodnije od brisanja sa ociscenim kukuruznim klipom (osim ako je dobro namocen :D:D:D )
Inace u mojim krajevima kamen je popularnija alatka od klipa kuruze (ociscene) :lol2: :chears: |
Nikad niste čuli za "građevine", tkzv. "mirine", koje su se u južnim krajevima nekad koristile kao WC.
A korisnici tih nekadašnjih WC-a (svaki od njih) su imali i svoj "WC papir", to jest orunjen klip kukuruza. Ti klipovi su stajali zabodeni među kamenjem tih građevina-razvalina (možete ih zvati i mocire) te su se "reciklirali na svježem zraku" i bili su za višekratnu upotrebu. Jedino na što je trebalo paziti, a zbog higijenskih razloga, je da se uvijek upotrebljava isti klip, odnosno da paziš da se ne obrišeš tuđim. :D |
Hotel pizdra :D
Turci i saunluk, znojluk, luk i poriluk :D:D:D I karikatura poljskog domaćina :care: O fotorealizmu prve slike da ne pričam :care::care: Definitivno jedna od boljih epizoda |
Je, ja se sjecam prica o tim oguljenim kukuruzima, u mom kraju popolarno nazvan kucen. Ima raznih naziva, ali ovaj ja znam :) Danas se koristi samo za lozit.
Ljudi su znali svoj nositi u cizmi. A kad bi svecenik isao svetiti kuce, onda se obavezno na wc-u morao staviti novi i nekoristeni, ako slucajno svecenika protjera :D |
Bujrum Bešiktaš :D
|
|
UJ:D
|
|
|
Odličan!!! :D
|
|
|
Predobar novi skviiiiiiiiiiii tub tub tub!!!
|
|
Dobar:D
|
Citiraj:
|
|
Predobar :D:D:D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |