![]() |
Citiraj:
To je sve sa strapovima i OC-om koji koristim i za ethereum i sa Claymore minerom, a nisam išao u detaljna isprobavanja minera tako da vjerujem da ima još lufta za poboljšanje |
Ako se bude išlo kolektivno na monero molim one koji imaju primjer configa koji radi da ga zalijepe.
Ja je na claymoru nisam uspio složit da radi pa sam nakraju odustao. Vjerojatno će biti još takvih kao ja pa da se ne troši struja na restarte i da svi skupa ne gubimo vrijeme. Hvala. |
Javiti ću sve...za sada kopamo ovo tvrdo gov*** pa da vidimo još malo. Možda još dođe tko pa bude lakše probijanje blokova...
A i danas ću staviti fee na 0% pa možda to nekome nešto znaći i priključi se. Ostavim fee do kraja mjeseca ako izdržimo do tada :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I koja je fora sad s tim blokom? Koliko vidim nasli smo ga no nema isplate jos?
Nije mi problem cekati no nestrpljiv sam vidjeti rezultate a nikako da dodju :D |
Citiraj:
-o stratum+tcp://pool.supportxmr.com:7777 -u adresa.paymentID -p $rigName --donate-level=1 --print-time=5 --opencl-platform=0 --opencl-affinity=0 --opencl-devices=0,0,1,1,2,2,3,3,4,4,5,5 --opencl-launch=896x8 koristeni miner je xmrig amd 2.6.1 intensity (--opencl-launch) je gore 896x8 za 470/570, za 580ke od 4GB je 960x8, za 8GB kartice vjerojatno moze jos gore, s tim da ovo nije striktno definirano, moje neko minimalno eksperimentiranje je dalo ove rezultate na moju "srecu" su sve elpide koje idu od 1860 do 1980 clock memorije, a core clock je za monero 1250, da je na visim frekvencijama memorija onda je isplativo dizat clock i na 1300. Probajte, misljenja sam da bi nam monero pool bia cak jako isplativ, bez problema da se prebace trenutne kartice s ether poola bi dale preko 1,5 MH/s na monero poolu di je ukupna mreza oko 420-450 MH/s kako koji dan pa bi imali sasvim pristojnije sanse mineat |
Citiraj:
|
To sam i mislio ali nije mi jasno. Obicno mi je trebalo 3-4 dana za 0.1E. Ovdje vec 5 dana skupljam 0.05 i nikako da dodjem do njega?
Rejected shareova nemam, sve izgleda ok :/. |
Čekaj danas i sutra pa ćeš dobiti još koju isplatu i trebalo bi se to izravnati onda :)
|
jutros prije bloka snaga poola 55GH, sada nakon razbijenog bloka! 58GH
:D :goood: :fiju: |
Super, hvala na odgovorima.
Bitno mi je da ne majnam nesto pogresno :D. |
Citiraj:
|
Tko jos ima na monero poolu? Bili smo onda imali oko 100KH/s i sad skoro pa samo ja ostao, i jos par minera od par kh/s. Ne znam kako admini mislite privuc ljude ako vam je fee veci od velikih poolova tipa supportxmr? Stavite 0.1% i onda se oglasite na redditu i portalima itd i nadajte se najboljem jer ovako od ovih 1% necete dobit nista a necu vjerojatno ni ja ako ostanem solo tamo :D
|
Pa bilo bi i uredu da ide bar brzih nego da kopam 5 dana za 0.01 eth....
|
Biti ce danas 0.5% to imam u planu ali nisam stigao prije...
|
Vraća se i "Šime" ... 200,200 da je 10 trakvih 2GH ...
Neznam tko je odkomentirao "... i ja sam htio neke frendove dovuć, 7 i 11 GH,ali kad su vidjeli tread,odustali su ..." Da su se oni prištekali svima bi nam bilo bolje i sigurno brži blokovi ... a ako imaju toliko mislim da 7 dana da se prištekaju tu,nebi bili na zgubu,a na kraju bi svi dobili ... toliko o hrvatstvu, a tread je tu da se odkomentiramo,pomognemo,zaje... , i štošta drugo,pa makar se i posvadili na pismeno ... Moje mišljenje,ako neko ima nekaj za dodat meni,može na PM (odgovoriti ću svakome) da ne spamamo i pravimo neozbiljan tread o GIGANTPOOLU ... pa možda se netko i prišteka i da svi imamo koristi ... L.P. Darko Svilković |
A sad pitanjce,netko liniju za etherminer (i jel svejedno amd ili nvidia?) za gigantpool,nikako da ga upogonim ...
thx |
Citiraj:
EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal tvojaadresaamozeimoja -eworker RIG02 -epsw x -dcri 5 a ovo je moja iz simple mininga: -wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal tvojaadresaamozeimoja -eworker RIG01 -epsw x |
Citiraj:
HiveOS ethminer 0.15.0.dev10 Wallet and worker template: %EWAL%.%WORKER_NAME% Pool server: stratum1+tcp://eth.gigantpool.com Port:8008 Pass: x za AMD imam: -v 9 --cl-kernel 1 --farm-recheck 200 --cl-local-work 256 --cl-global-work 16384 --cl-parallel-hash 2 Za Nvidie: -v 9 -U --farm-recheck 200 --cuda-parallel-hash 4 --cuda-streams 2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala! :chears: |
|
I ja sam upogonio jedan danas!
|
Podjebavaj ti do sutra ali u 9 dana ja sam sa jednim rigom popušio cca 40 do 43% normalne zarade koju su druga dva riga napravila. Nemam ništa protiv nikoga i kamoli sreće da ovo postane veliki pool ali za sada nije za mene malog igrača....
Citiraj:
|
Citiraj:
Za koji dan i meni treba još nekaj kapnuti,pa malo pojačam trenutno stanje ... koliko neznam,ovisi koliko skompenziram da moram manje platiti :goood: |
Citiraj:
Napisao sam matematiku, i ne razumijem zašto me onda napadate što želim prekinuti da nitko ne puši? Ako nema bloka danima i poslje njega 3-4 mala, nema niti zarade... 12h je već prošlo a nema novog bloka, niti ima nekog pomaka u snazi... Za 12h ako ne bude 3 bloka svi pušimo bar 20% i što bi sada svi trebali lapiti tu i do kraja mjeseca popušiti 50%? Ti gubiš 100kn, ali ima i nas velikih koji gube tisuće i tisuće kuna...neću to sigurno dopustiti. Trudio sam se svim snagama od kada postoji pool, potrošio desetke tisuće kuna u njega da bi napravio nešto drugačije. Ali eto, ne mogu tu ništa, mogu jedino prekinuti sve i skratiti svima muke i da ne idete više u minus. Ne razumijem, što tu nije jasno? I u ćemu točno griješim? Možda da vas bolje ostavim na miru i pustim da kopate u prazno..a ja uživam i "milijonima" koje "zarađujem" od fee Citiraj:
|
ethminer 0.15.0.dev10
-wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal mojaadresabibilabolja -eworker miner1 -epsw x ovo mi ne radi SMOS sistem |
to je za Claymore a ne Ethminer...napisao je Gunther da je za claymore
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |