![]() |
U našima slabo, vani bolje. Vani je Black Friday ipak zakon po pitanju popusta.
|
Uvezi RX 580, s dostavom i nasim porezom ispada cifra 222 EU, 1650 kn ugrubo, nije lose.
|
Auuu bomba. Nikad nije bilo bolje grafičke za te novce, pri tom ne mislim samo na čip, nego je i cooler proper masnjak. Budući da ništa ne igram zadnje vrijeme taman odlučio pričekati Navi... Sad sam u nedoumici.
Minus mi je i garancija, prema ovome: http://forum.pcekspert.com/showthrea...40#post3224240 bi to bilo 1 god. preko amazona, uz potencijalno navlačenje za 2 god. putem odgovornosti trgovaca za materijalne nedostatke, a nema nekih velikih info kako to prolazi. Kod nas bi bilo 3 god.. Razmislit ću još |
Zar Amazon ne daje dvije godine garancije?
|
Mislim da sam negdje pročitao nedavno da je jedna godina (baš garancija). E sad ne znam gdje. Možda se na 2 god. mislilo pod mat. odg. a to nije ista stvar. Kažem nema puno info o pozivanju na to, kakva je procedura i uspješnost
EDIT Izgleda da je 2 god. za EU, a 1. god. za američki https://www.amazon.co.uk/gp/help/cus...deId=200376710 Nadam se da pod "amazonbasics" spada i gpu: Citiraj:
EDIT 2 A link na koji se pozivaju opet spominje 1 god. garancije za EU http://g-ecx.images-amazon.com/image...arranty_EU.pdf What the fuck? |
Sad sam baš na njemačkom Amazonu na chat supportu pitao u vezi grafičke da li ima razlike između prve i druge godine garancije, da li vrijede ista pravila za prvu i drugu godinu i kaže ovaj sa supporta da nema razlike, obje godine ista pravila.
|
OK, onda vjerojatno je tako.
Meni je samo glupo što to nigdje nema jasno napisano. Crno na bijelo, pored svakog proizvoda, kao kod nas u Rvackoj. Nego sve nešto odi mi - dođi mi, kao neke kategorije poput ove "AmazonBasics" onda opet neke podkategorije u koje ne znaš što spada, pa negdje piše jedna, negdje dvije... |
A znam, Amazon mi ima užasno nepregledno sučelje.
Da podebljam sigurnost pitao sam upravo i na britanskom Amazonu i uz malo navlačenja na chatu (dao sam im link ove kartice na fr amazonu, oni kažu da to pitam njih na fr Amazonu, pa sam im poslao link ovoga modela sa njihovog amazona ) i kažu mi ovo: Davuluri:Thanks for waiting it has 2 years warranty. Me: Does that 2 years of warranty have same rules? Some say first is real warranty, in second year there are different rules.... Davuluri: Thanks for waiting. Outside the return window and with in warranty you need to contact manufacturer Else amazon will help. Me: what do you mean? You mean 3rd year? So question is does first year and second year on amazon has same rules? Davuluri: Yes for first year and second year we have same rules. You can contact us with in 2 years of warranty we will help you. |
To je onda to, baš garancija. Sapphire kao što si sam istražio ne jebe ni pol % izvan garancije trgovine (npr. treću god.)
Sudeći prema prijašnjim slučajevima neće ova ponuda dugo trajati |
Mall.hr kupon 40kn za kupovinu preko 400kn, pa nek javi ko iskoristi ovde il u PP da ga maknem, traje do 31.10
ISKORISTENO! |
Citiraj:
|
da, ti su mi najjakiji sa americkim sejlovima, ono wtf??? :lol2:
nedavno je bio i za razer isto tak iz usa i sale je samo za usa al eto link je bio u akcijama, ono nek se nađe :goood: |
Ja sam onaj koji se zalaže da se stavljaju i strane akcije, al cca. 25% ustede(u americi su sve cijene bez uracunatog poreza) na nešto glomazno iz amerike....
|
Nisu svi sirotinja ko mi, a bome neki idu poslovno u ameriku na mjesečnoj bazi, tako da svakome svoje. Kome nepaše nek preskoči.
|
Citiraj:
Fala bogu pa u americi ima akcija koliko ti srce želi. |
Idem povremeno poslovno u ameriku, nebi mi na kraj pameti bilo nosit procesor i matičnu u kuferu(procesor da) za cca 100 usd manje nego u EU...
em odnos aviokompanija prema kuferima garantira nesto slomljeno, em zauzimanje dosta mista i težine u kuferu, em ako ti barba na carini otvori... |
Citiraj:
|
Onda okej, bitna je dobra namjera :)
|
@sokre10
uzeo sam i ja, valjda nismo jedini na forumu :chears: |
što se mallovog crnog petka tiče
https://www.mall.hr/vanjski-tvrdi-di...6y0015bbk-eesn frend ga uzeo prije par dana po toj cijeni, zar i ti mall :( |
Po nabavi su najjeftiniji
|
jesu u regularnim cijenama, ali ovo je kakti ''black friday'' posebna ponuda, u kojem muljaju kao i svi drugi nažalost
|
To je opće poznato, znači to im je redovna cijena? Jer ga razmišljam uzet ili čekat pravi black friday pa pogledat po amazonu
|
kažem ti frend ga neki dan, 10ak dana recimo, kupiuo za tu cijenu
isti taj, tak da gledajte rađe amazon itd. ovo je ok cijena, al pošto stavljaju ''black friday'' to je samo marketing |
Ovi popusti su im razini onih koje imaju u ponudi dana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavio u košaricu, platio karticom i nisam dobio nikakav mail, vidim samo da su mi skinuli s kartice. Čudno full. |
https://www.mall.hr/pametni-telefoni...g&s=xz1%20sony
Ovo je jedina akcija hvale vrijedna. Naručio sam. |
Super cijena za Xperiu, tnx! :fala:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |