![]() |
|
Evo jučer malo bacili Getribao i ja partijicu-dve, ko pravi njubovi rokamo sa LMG-ijevima, sve ih prašimo :D
Da, stvarno slabo ima ekipe. Meni je ovo defacto prvi Battlefiled koji sam ozbiljnije zaigrao, i baš sam mislio da će to bit super, gro ekipe, rokanje stalno (neka mini renesansa onih dana CoD2 - koliko je moguće uz današnje vrijeme), kad ono, meni najčešće 1 ili 2 čovjeka online na originu :D |
Jurbas je predlozio TS, a i Laichi igra, i animatrix.
tako da trebamo se na tsu skupit onda ce bit dozivljaj. Mozda sad i zbog rokova nema ekipe (meni gusto ovaj mjesec) :) Ps. Skino app sa storea, osim statsa raznih navodno i notification salje kad netko ude u igru od friendsa https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a899656bb6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...136343086a.jpg Evo ekipe, s nekima se uvijek mimoiđem al samo fiser upali kad i ja :P Sent from my D6603 using Tapatalk |
Godisnji pocinje za 3 dana pa ce bit pranja malo vise :D
|
Citiraj:
Ajde, ne pravi se da ti je netko poslao poruku na Biber i da ignoriras.Priznaj, razbojnice, mama ti je poslala poruku jos sinoc s pitanjem: 'Gdje si?!', ali ti je bio bed odgovorit da si u sobi i peres BF. :D |
Say whaat? :D
Nisan nista razumija Sent from my D6603 using Tapatalk |
Ne znam kako vama svima, meni je dosta ubilo igru kada su oslabili brutalno hardcore mode. Počeo sam opet derat Insurgency :)
|
Da, čitam da je taj BF1 više casual od prošlih nastavaka.
Nego, jeste mogli vi online jučer u igri? Ja sam mislio malo udarat, kad ono, 3 pokušaja i nemože online i ništa od multija... Onda sam morao rokat po beštijama u Far Cry Primalu :( |
Mah, meni je dobar Battlefield 1 no brzo postane dosadan nema se šta radit zato mi je malćice bolji Battlefield 4 jer si imao više achievementa i mogao si mnogo više modirati svoju pušku.
|
Citiraj:
Nema se šta radit? Pod tim misliš i na MP ili? XD |
Skuplja dečko postove :D Ima ga po cijelom forumu :D
|
Citiraj:
Kakve Bozje modifikacije? Jesi ti svjestan da je Battlefield 4 smjesten u sadasnjosti, a BF1 u WW1 eru? Mislis da su onda imali lasere, gripove i slicne gluposti? Cuj to.On bi modificirao oruzja kao u BF4. A juuuuuj.Ti si kao ja kad igram Civilization, pa napredujem pecto godina unaprijed i onda gazim one jadnike rocket launcherima, dok me napadaju camcem i kopljem. |
Citiraj:
|
Kako je bilo s prijašnjim BF naslovima, jesu li se ekspanzije mogle uzimati odvojeno?
Ne znam dokad će mi se dati igrati pa mi Premium nema smisla, a ovaj "They Shall Not Pass" nigdje ne vidim zasebno. |
jede li ovo nekome vise od 8gb rama na 1080p?
|
Citiraj:
|
Koliko je igra teška? Preko 40Gb bez više ekspanzije?
|
1 privitaka
Citiraj:
znači dok držiš Q, pa ideš dolje na squad orders, tamo su prikazani objectives i koliko drugih squadova ima naredbu za njih. inače, ja već par mjeseci ne igram, dosadno mi je solo public igrat. više gledam na YT ekipu kako se zabavlja u squadovima. ako ima zainteresiranih da se čujemo i dogovorimo neke termine, ja predlažem facebook grupu da joinate pa tamo preko group chata se mozemo dogovoriti : https://www.facebook.com/groups/376651222675823/ |
Igra li tko vikendom partiju? Budem spreman u boj.
|
Ne znam, pola vas me je dodalno na Origin-u, ali sam do sada samo sa Getribom odigrao par rundi i to nedavno.Ja sam uvijek za akciju, ali igram samo RUSH, pa...
Enivej, imam TS3 i sve potrebno za divljanje. |
Do dajte i mene na listu. Nema dobre zabave igrajući ovako na radnom. Ajmo se skupiti pa da vidimo šta bude :D
|
Ja sad malo stagniram zbog hrpe obaveza, ali definitivno je 5x veca zajebancija u squadovima sa ekipom nego solo public...
Tako da, dobra ideja da se malo okupimo... |
kae ovo.
Nemre vas se 3 skupit za igranje. Kad se samo sjetim BC2 vremena di nas je znalo bit po 20 svaki dan i tak narednih 2g Probudim se u 9 ujutro posaljem poruku Alph4Dawg-u i cijeli dan igranje, a ekipa se sam skuplja na TS |
Hahaha, ljudi imaju obitelj, poslove, obaveze xD
Di su bila ta vremena, kad se imalo vremena :D Ovaj sad period kada sam intenzivnije gejmao, (čitaj u prosjeku 1h dnevno) mi je brak zapao u krizu :D |
Citiraj:
|
Getribu nabijem na cincilator, a za Anescro-a imam poruku. Voli te tata, sine (cheateru)! :D
Odlicne runde, ODLICNE. |
Jesi na TSu peechko ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam baš vremena ovih dana :D Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |