![]() |
Pa kakvo je to igranje, imate fragrate <1.0 :)
Cilj je ubit cim vise i izginut cim manje... Kad je akcija da uskocim ? |
Kak stavit ovo PCE? u boji?
|
Baci pogled na 39. i 40. stranu ove teme. :beer:
|
Citiraj:
^2 = green, ^3 = yellow, ^4 = blue, ^5 = cyan, ^6 = purple, ^7 = white ^ (alt gr + 3) znachi ^4.::PcE::. ^boja po zelji i nick ak se spajas prek "sve videceg oka" onda moras i u njemu to metnuti pod profil svoj inace it nebu pisalo kad pokrenes |
Citiraj:
|
Kaj je to server je for low ping only?
|
ima koga da se oce nadozirati s menom
sad ? |
proton
kako zasluzit ovo pci ispred nicka.....jel dovoljno bit registriran na pce il neznam sta....bdw ja sa kapetan proton i htio sam nest rec na ovo al ste zacunjili... http://forum.pcekspert.com/attachmen...&postid=332960
|
Re: proton
Citiraj:
|
IdEmO Na DoZu!i! :D
|
idemooo
|
htio bi rec nesto o sinjocnjem "incidentu"....neko od vas je pitao nesto kao "proton cheat" ,......il sam ja barem tako procitao.....odgovorim ne....zatim neko drugi kaze "mozes onda stavit pci....i ja stavim i onda se poizbuljivase na mene zato sto je bilo upuceno nekom drugom....
izderase se na mene sa caps lockom :) et sam da nebude zabune nisam neki fekter il sta ja znam al nisam bio siguran da ste odavdje pce tim...... |
Ajmo na Dozu. Treba mi fix :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve gluposti pričaš,koje sotonjare,to mu je avatar iz grupe slipknot.Inače slipknot je jedan numetal bend,čisto solidno i kontam da nema nikakve veze sa sotoniznom:beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
ne znam da li je već netko pitao/tražio do sad (ako je sorry), ali zanima me ako ima gdje za skinuti mape za cod2? tražio sam po netu i ništa ne mogu naći :confused:
|
Citiraj:
Nema ih još, kao ni obećanog patcha, kao ni punkbustera...bilo kako bilo, ja se polako vraćam na stari CoD...ovo je koma postalo. |
Citiraj:
na kraju niš nisam kak treba odigrao... 1. mi je zeznuo auto disconnect (jučer formatiro c: pa mi nije vse još kak treba podešeno) 2. sam moro ić pomoć starom da iznese neke stvarčice iz auta a u 3. ste svi otišli :D |
1 privitaka
Kad bi bar neko od vas koji se bolje znaju u programiranje mogo pripasati mape od cod1 i cod1 united ofenzivee za cod2 i to stavio ovdje na forum ili nedje za skinuti kao dodatak.:rolleyes:
i par današnjih rezultata: :rambo: |
1 privitaka
Problem ? nemogu umetnuti više od jedne slike u jedan odgovor na forumu !!! Kako to vi radite ????
:confused: |
Lucky kolko ti je star ovaj screenshot shot0001.jpg?:D
|
Pa oko pola sata!:beer:
A neznam zašto je slika tako koma , tako ispada kad ga napravim sa F12, a ako ga radim sa Print Screen izgleda dobro. |
Dali jos tko igra sada na dozi :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: ?:grrr:
|
Trenutaćno su naši serveri prazni LOL:confused:
A server je zajeban jer mjenja mapu tek nakon 4h:eek: |
Znam server koji je uvijek pun ;) 192.222.33.244 pa reci ako oces malo da odigramo :rambo: :rambo:
|
Citiraj:
Ubiit nije da nemogu nego neznam kako ? :confused: :confused: :confused: :confused: |
^1LogosoftOnLine ^3 Call of Duty 2 ^4TDM Server ^3/ games.lol.ba / www.lol.ba^7 ^2*^1We wish you a ^2Happy New Year* |36ms|217.75.192.84:28961
Ajmo na taj server ja cekam :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
Kaj ja imam preveliki ping il kaj? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:02. |