![]() |
A joj, mišeki :D
WOW oko 10 000 sati. COD2 oko 3000h. COD4 oko 2000h. PUBG oko 800h. LOL oko 1000h. :) |
O bogati... :D
Povratak otpisanih.. Kako je? :D Welcome back. :) |
New Vegas je meni odlican cistoinformativno, čertvorku trenutno igram pomalo, godinama cu ja to...
|
new vegas je meni najbolji pricom i atmosferom od tih novijih
|
Citiraj:
12 godina noviji naslov? Odigrao sam sve Fallout igre i ekspanzije...OSIM New vegasa, neznam, izašao je u krivo vrijeme i jednostavno ga se nisam ulovio na vrijeme. I nakon F4, probao sam se vratiti na bilo što starije, nije išlo, neznam kako bi trpio mehanička sranja u F:NV, svi problemi iz trojke plus još toliko novih. A nisam tip za modove da si malo popravim iskustvo. |
pod starije mislim f1 i 2 :D
|
F1 i F2 su mi isto odlične ...
Razlika je naravno u pristupu,pogledu i svemu ostalome naspram F3 i F4 ... Imeđu njih bila je i fallout tactics, koja mi je isto tako bila ok ... |
Za ljubitelje Fallouta 1 i 2, postoje i dva vrhunska moda za Fallout 2 koji su zapravo potpuno nove igre.
Fallout: Nevada - prequel za originalni fallout. Fallout 1.5: Resurrection koji je radnjom između jedinice i dvojke. Dakle nove lokacije, nova priča, stvarno obavezno za zaigrat za Fallout fanove. Ako se mene pita, bolji su ovi modovi od trojke i četvorke zajedno. |
Citiraj:
|
FALLOUT ET TU
This project brings FALLOUT 1 into the engine of FALLOUT 2. |
Fallout 1 i 2 su rađeni u istom enginu.
ovdje su samo neki featuri iz dvojke prebačeni u jedinicu. potpuno nepotreban mod. |
Citiraj:
Meni najdraži fallout. Doista daje pravi izbor igraču za razliku od trojke i, pogotovo, četvorke koje te guraju na neki zacrtani put. Ako se dobro sjećam, mislim da sam stavio neki mod da se igra malo stabilizira i da ne stuttera jer sam od tog imao glavobolje. I obvezno sprint mod da ne hodam 3 sata po pustopoljini između dva mjesta na mapi :) |
Baš mi izletjela vijest za konzolaše.
F4 "enhanced" dolazi na PS5. Free upgrade. Nisam dalje čitao, ali ta verzija vjerojatno dolazi na X i PC |
ja sam nazalost new vegas godinama odgadao i onda pred godinu dana kad sam je htio napokon odigrat jako mi je lose radila. nekakav suttering cinimise da je bio ili nisam uspio FOV nastelat kak spada, ma nesto, ne sjecam se. uglavnom odustao i otisao igrat f4 koji mi je bio dobar, al ne ko f3.
sumnjam da cu se ikad pokusat vratiti na nv jer mi se neda vise proucavat sve te MOD-ove koje sam imao spremne za nju itd. |
Idem skidat vegas za PS4, neznam zašto sam ga preskočio, pogotovo jer sam 1,2,3,4 odigrao do kraja ...
Još kupio i ono online verziju za PS4, ali mi nije tak ko ove, neznam zakaj ... |
upravo zavrsio F4 nakon sto godina...btw svi koji nisu igrali NV obavezno odigrat bolja priča i questovi od F4 barem meni
|
Citiraj:
Moj čovjek 👌💪 Samo polako i sa guštom. Ja sam ju igrao oko 5 godina. I još toliko ima materijala za istraživat. Uvijek kad bi mi dojadila, stao bi na par mjeseci i onda opet nastavio kad bi mi došao gušt. Taj princip sam uveo jer je to ogromna i odlična igra koju bi bilo šteta ne završiti. Sad treba kupiti i dodatak Far Harbor Sent from my iPhone using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:44. |