![]() |
Pa pas mater, reko idem skupiti cetri loot boxa i onda cu otvarati.
Dobijem legendary D'va koju vec imam i epic Junkrata kojeg vec imama. I to su jedina dva koja sam i imao. Pa koja je sansa da se duplikati naprave tako? Nikako bas imama feeling da nemam srece s ovim eventom.... |
3100 and keep falling :D
Izuzetna igra, upravo sam izgubio sa 37k dmga kao hog, bez reina, 4 zlatne, my eyes bleed :D |
Igras solo ili u teamu? Mozes s nama. Ako gubis barem ces gubiti sa stilom :D
|
Ja se nadam da će nakon gubitka vremena jučer uvečer danas konačno neki win streak pasti :D
(nada umire zadnja hahaha) |
Jucer uvecer? Tko je tebe hrvatski ucio.
Ne mogu se opet natjerati igrati ovo, ekipavaljda pegla cijele dame i jednostavno sam topovsko meso stalno, kao da prvi put igram pucacinu. Uzas. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sljedeću izgubio, pa otišlo DVADESETDEVET. :D Imam 50-50 W/L, ali ništa od toga, padam :D |
Citiraj:
|
Pada večina ako ne i svi, jer smo tardi i igramo solo.
Umjesto da složimo ekipicu, trainamo i ubijemo ih sve u pojam. |
Eto ja pao 200 bodova, a neki dan pobijedio 6 za redom, sada izgubio 5 za redom.
Imam osjecaj da igram sa poluretardiranim ljudima i da mi to namjerno rade samo da sam cim vise 50/50 win/lose. Iskreno zao mi je 300kn sto sam dao za igru. Jako zao. |
Citiraj:
Competitive je za mene isto čista sekirancija zapravo. Nekad mi krene, pa nekad stane, a kad je ovak loše onda si mislim, je li to normalno, baš kao što ti kažeš: Citiraj:
Može se, ali moraš biti jaaaako uporan i imat puuuuno živaca. Na kraju krajeva, kad bi i skupili ekipicu, morali bi se prvo ugirati, a to može trajati dugo, predugo ako smo jako raznoliki po ranku. Nekolicina frendova s kojima sam preorderao igru je bila nabrijana da ćemo igrat skupa, ali kad igramo comp i kad se predloži da se malo organiziramo, nazovemo prolaze i građevine nekim imenima (ili preuzmemo od pr0 igrača), nitko neće. U highplat/diamond rankovi se čude kad na hollywoodu kažeš "dva jail" ili "roadhog top bank"... :D U SoloQ je najvjerojatnije 90% igrača. Tak da vrijedi ipak ono što Silthrax kaže: malo po malo i ako zavrjeđuješ, napredovat ćeš. Kad počneš prepoznavati greške kod samog sebe (loše pozicioniranje, loš ult ili loše vraćanje kad je uzalud ostat sam), onda isto krene bolje. :) Malo utjehe, ako ništa drugo :D |
Meni je isto problem bio ekipa moja ostala na diamond/platinum ja usao u master, tako da jedno dugo vrijeme sam igrao samo soloQ.
Ali sada sam krenuo trenirati malo druge heroje i pao sam u renkingu opet lagano :D Kada dode vec zadnji tjedna sezone onda cu opet zapeti da se priblizim master ili udem u njega pa sljedece sezone bi mogao ici na grandmaster :) |
Ja moram piriznati da već 2 mjeseca nisam pokrenuo igru...mogao bih mogao bih ovih dana ^^
|
Di ste ekipa, ima kakavih dobrih dropova iz loot boxova? :D
Ili sam ja jedini bez ikakve srece... |
Misliš na sezonske?
Jedino hoću Reinhardta ove sezone, ali zato sam dobio onu bijelo-ljubičastu Mei, partizansku Symmetru i Bastiona, nezaobilazan i ružan Anin skin, Winstona (Wukonga). Ovaj novi Hog skin me ne zanima, kao i onaj od tracer skina na winterwonderland, ružno :D Ali zato onaj hog victory pose u kombi s reindeer skinom je za odvalit :D |
Svi dobivaju tonu toga osim mene :(
|
Ja sam odigrao zadnjih 10 dana 2 sata, dobio 4 skina kineska :D
|
Citiraj:
https://playoverwatch.com/en-us/blog/20529203 Stigao je novi patch na PTR. Uglavnom promjene na Bastionu, bas me zanima oce biti dovoljno velike da utjecu na metu. |
Otvorio 3 loot boxa, dobio 2x legendary :D 26 legendarya imam sada :D Level 80 :D
|
Meni su skinovi i sve ostalo što se može dobiti u igri iz loot boxova samo dodatak, višnja na šlagu za tortu. Čini se da je tebi to osnovni motivator :D
Dobro su to blizzardovci napravili, nezahtjevnu klijentelu riješe lootboxovima, competitive za zahtjevnije, a sad će i za one casual igrače ubacit server browser. Bit će zakon sa serverima, odabereš mod koji ti paše, primjerice 24h Oasis mapa, i samo drapaš :D |
Igram overwatch casual uz ostale obveze koje imam, meni dovoljno.
|
Citiraj:
|
Ma nema šanse da blizz da nešto drugo osim svojih.
|
https://s15.postimg.org/63y7975nr/ro...1024x576_1.jpg RUR OWadria League (ROWAL) je dugo iščekivano regionalno natjecanje koje će domaćim timovima pružiti šansu da odmjere snage i osvoje vrijedne nagrade. Organizatori lige su OWadria i KlanRUR, a nagrade u vrijednosti od oko 500$ osigurao je ComputerLand. RUR OWadria League Osam timova koji se kvalificiraju u grupnu fazu mogu se smatrati najboljima u regiji, a kroz 5 tjedana grupne faze ćemo se detaljno upoznati sa svakim od njih. Njihove međusobne okršaje ćete dva puta tjedno moći pratiti na našem Twitch.tv kanalu. Kako biste bili u toku s novostima vezanima za kvalifikacije i ligu, preporučamo praćenje našeg OWadria Discorda i KlanRUR Foruma. Liga će se sastojati od tri dijela: Kvalifikacije (2 tjedna), Grupna faza (5 tjedana) i Playoff (1 tjedan). Svi koji bi htjeli igrati neka se jave adminima na OWadria Discord Link za sve detaljnije informacije: https://owadria.org/rur-owadria-league-rowal/ |
Dobio i D.VA-u kinesku :D
|
Meni dalo tri različita majmuna legendarna i ništa drugo... kmee...
|
Evo ja upravo dobio 3. Widowmaker legendary :D Ne znam što je, ali svaki tjedan dobim bar 2 :D
|
Citiraj:
|
Odlucio sam se za Avatar na forumu, mislim da je prikladan hahahaha
|
Ličiš malo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58. |