![]() |
Citiraj:
|
A što ako preko DS-a imamo samo Enterprise verziju?
|
Citiraj:
EDIT: snimio sam i taj KB 3035583 update i dalje nista. Ugasio win FW i dalje nist. Imam osjecaj da ga bitdefender blokira iako sam ga disejblao. |
Citiraj:
Šta dobiješ key ili ??? |
Postojat će RTM u ISO formatu.
Vlasnici Win7 i Win8 dobit će novi Win10 key koji onda mogu koristiti priliko upgrejda ili clean installa. Jednostavno. |
Jel se moze ikako rezervirati win10 a da nije preko tog appa u taskbaru ?
|
Koliko ja znam ne moraš ga rezervirati - namjena appa je da ti skida Win10 u pozadini tako da ti se instalira čim bude dostupan nakon 29. srpnja. Updejtati ćeš moći i sam nevezano uz tu aplikaciju.
|
Jebg, skinuo sve updejtove, u system32 imam folder GWX i unutra sve fajlove, medutim ikone nema i kad pokrenem bilo sto u tom folderu nist se ne dogada. Gdje je zapelo neznam. Ali ako cu moci rezervirati bez appa super, necu se drkat s tim appom bezveze.
|
Sto ce se desiti sa insiderima koji nece odmah uzimat desetku, do kad nam vrijedi insider verzija za koristenje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo brutalno ruzno crnilo ispod "Most used" ikona je feature ili bug?
http://www.pohrani.com/t/3Y/sy/2fnow...ows-10-x64.jpg |
Citiraj:
Bug ukoliko nisi :D Provjeri pod Settings -> Personalization -> Colors -> uncheckaj "Automatically pick an accent color from my background" i izaberi boju pa vidi jel se išta promijenilo. http://i.imgur.com/eXLpC9Vl.jpg |
Feature :D
|
Neznam dali sam krivo shvatio, FREE se odnosi samo na prvu godinu korištenja.
Dali to znači da će MS dalje korištenje Win 10 naplaćivati po sistemu Office 365 ? Ako je netko malo bolje upoznat sa materijom, molio bih da malo pojasni. |
Citiraj:
Ja windows 7 zadržavam jer je dobar,brz i sve a windows 8.1 baš i nevalja,ne sviđa mi se tako da ga vjerojatno mijenjam sa Win 10 |
Prvi koji sam našao a bilo ih je valjda tisuću :D
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=2781061 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW, ocito se radi o nekom bugu, jer kad odaberem boju i ponovno vratim na "automatic", stvar se ne mijenja, odnosno ostaje zadnje odabrana boja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: bio sam siguran da mi je nije enablean, sad odem stavit kvačicu, kad ono... kvačica. Nevoli me MS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
da je zauvijek tvoj i da ta akcija vrijedi unutar prve godine od izlaska. (Ako sam dobro i ja shvatio, iako je i mene malo trta :D ) |
Citiraj:
Dakle samo kupljeni ključevi. |
Citiraj:
Citiraj:
Ko tu kog? |
Citiraj:
Citiraj:
Jučer me bratić zove, on ima piratske winse, pa je uredno dobio updejt:roller: |
Citiraj:
Na bratovom mi kompu nedolazi notifikacija i on pohađa strojarstvo na FESBu u ST. |
Citiraj:
Od novog UACa gdje startup programi se nedižu,smart screen,oni forsirani skydrive koji i dalje broji errore u Eventu itd.. Jedino što mi se sviđa kod 8.1 je novi window UI i brzina. Win7 je bio prefekt a nadam se istom za Win10. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |