![]() |
Zadnji puta su SAMO pobrisani postovi. Nemojte krenuti opet putevima Dinama i Mamića...
|
Jedva čekam Celtic i Salzburg, bit će
"neću morat radit, nego muda ladit..":D |
Pocinje Liverpool-Everton. Nakon toga Chelsea-A.Villa
Obozavam maxtv, kaseta grozdja je pored mene, ima da se userem danas. :D Pa Arsenal - Tottenham i navecer Atleti - Sevilla. |
Citiraj:
Steta za Chealsea,ide mi Real! |
Rekao bi da si CFC fan pošto gotovo svaku njihovu tekmu gledaš. :D
Kak bi bilo dobro da Everton zabije Liverpool. :p Nakon WHU još jedan šus u muda i pa pa. :D Čisti penal je trebao biti za liverpool. :) |
Citiraj:
Jesam Chealsea fan,ali Real je Real! Btw,i ja bi da se tvoje zelje ostvare! Jos bi rade da taj isti west ham stavi šus u muda Van Gallu! |
Evertonov igrač je igrao rukom u svojem 16-stercu. :) Penal za Liverpool. Jelte....
Ovo za CFC fan je više išlo ninu. :) |
Citiraj:
Prirodan položaj ruke, neide namjerno rukom k'a lopti, distanca sa koje je napucan... Na kraju krajeva je to do suca. Može se svirat, ali i ne mora |
Je da,prirodan polozaj je ruka iznad glave, a barry je trebao vec van iz igre
|
Prirodan položaj ruke je kad si ruku staviš pred facu da ne dobiješ po istoj, osim ako netko kao ti voli kad ga se iz neposredne blizine napuca po faci :)
|
Citiraj:
|
:D Kakav nokaut? :D
Terry se za tim loptama bacao ko cucak za štapom. :p |
Citiraj:
|
Liverpool vodi. :) Gerard iz slobodnjaka. :)
TOOOOOOOOO 1:1 :) GG EVERTON! :) |
Ajmo lomi čekićare danas !
GO MU!!! |
Open onaj kalun willan igra.
M.United rano zabija. :) Šrek je zabio. :) |
Trpaj...Oscar
|
O da. :)
|
Opet Van Gaal ispremješao obranu...McNair? WTF? Rojo u sredini....Rooney opet na teqratisti...vode...al samo zasad :D
|
JOOOOOOOJ DEMOLIRANJE!!!!!!
2:0, Van Persie, ajmo na petarduuu! Ako se sve posloži, moglo bi nas ovo kolo vratiti u prvih pet! |
Da nebi bilo demoliranje ko zadnju tekmu :D
|
Ne znam kaj se desava sa liverpool, ali nakon proslogodinje igre, ovogodisnja " pojacanja " su im bzvz, a i sama igra? Nema vise prodornosti, puno pogodaka, nicega. Nego neka polu tika taka koja rezultira da nemreju gola zabit :(. Onaj ludogorec su isto u LP jedva dobili.
|
Moooodrinjooooo!
|
Citiraj:
To ti je zato jer Suarez ne grize više na otoku. |
Citiraj:
|
WHU smanjio na 2:1 :D
Hull je na 2:2 nakon 0:2 :) |
Citiraj:
|
[QUOTE=trouble;2667937]Aha,to je onaj Modrić koji je prošlu tekmu sjedio na klupi al ne zbog odmora već zato kaj je u lošoj formi(po tebi)?[/QUOT
joooj,2:0 kralj nogometa! rekao sam ti trouble,ja kudim samo iz prevelike ljubavi prema Realu,kad su losi,i meni je lose! |
Sve 5....
Ajmo WHUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!! |
Nemojte mi Modrića, lijepo sam ja rekao da on mora igrat :D pa kakve veze ako je malo odmorio :) a golman se nije ni pokušao bacit.. CR zabio, pa to je već klasika :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:51. |